Takiego poważnego jak ty?????gram z kimś o 30 zł , z kimś poważnym :!:
Nie twoja sprawa lamusie :kwasny4565:Takiego poważnego jak ty?????
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=26650&page=2
zapłaciłeś już Xavy?:jezora:
niezaplaciles proste co tu rozumiec?Nie twoja sprawa lamusie :kwasny4565:
własnie że moja bo nie chce żeby inny urzytkownik zostal zrobiony w konia. Co nie masz kasy żeby wpłącić to liczysz ze wygrasz z kimś i będzie za co grać a jak znowu przegrasz to i tak nie zapłacisz? Za takie oszustwa BAN się należy????????Nie twoja sprawa lamusie :kwasny4565:
Weź najpierw przeczytaj regulamin, modów oraz administracje nie obchodzą pojedynki, ty masz za to kasę jak grasz na bahu po 10 zł :-D:-D:-Dwłasnie że moja bo nie chce żeby inny urzytkownik zostal zrobiony w konia. Co nie masz kasy żeby wpłącić to liczysz ze wygrasz z kimś i będzie za co grać a jak znowu przegrasz to i tak nie zapłacisz? Za takie oszustwa BAN się należy????????
Przynajmniej gram za swoje i nie oszukuje innych, ty za to napewno żyjesz z bukmacherki patrząc na Twoje typy????Weź najpierw przeczytaj regulamin, modów oraz administracje nie obchodzą pojedynki, ty masz za to kasę jak grasz na bahu po 10 zł :-D:-D:-D
Jak ty żyjesz z bukmacherki to Ci gratuluje, bo jest bardzo mało osób na tym forum które z tego żyją :!:Przynajmniej gram za swoje i nie oszukuje innych, ty za to napewno żyjesz z bukmacherki patrząc na Twoje typy????
Kolejnego naiwnego nie znajdziesz????
Nie twoja sprawa lamusie :kwasny4565:
dlatego najlepiej grac z kims z kim sie wie ze w razie wygranej na pewno wysle pieniadze nawet jezeli sa nikle szanse na zwyciestwo. Nie sadze zebym na starcie mial zbyt duze szanse z celahimem czy niepokonanym od paru pojedynkow Xavym ale udalo sie i przynajmniej nie martwilem sie czy wysla mi pieniadze. Co do New Usera wypowiem sie tak: zal mi takich ludzi i oby takich mniej na forum :/ PozdrawiamNie radzę grać z tym oszustem,bo liczy on na zwycięstwo a przy porażce sp.... i się nie odzywa!!!!
Pisałem do Marcina,żeby takich gości kasowali z forum no ale niestety jeden taki widac dalej działa i sępi na forum...
Niestety administracja przedkłada ilość użytkowników nad ich jakość no ale co poradzić...