>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Szukam prenetu dla... kogoś. Doradzcie mi.

mucios92 0

mucios92

Użytkownik
Szukam prezentu dla... kogoś. Doradzcie mi.
Mam pytanie do was.Pomozcie mi wybrac prezent dla brata na 25 urodziny.Kwota do 100zł.Tylko nie perfumy. ????

Temat zbiorczy dla spraw/ pytań związanych z prezentami. Oraz porady z tym związane.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Szczerze to mi by przydał się portfel... bo ten stary już mi rozwala się ????
Jak chcesz mu kupić portfel to najpierw pomyśl czy mu się on przyda. No i najlepiej taki żeby go nosił. Bo ja dostałem już dużo portfeli ale z reguły to takie których nie noszę z różnych względów.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
jaka masz na mysli ?? a pasek do spodni skórzany lub coś takiego ??
Z paskiem to zależy. Jak wiesz, że jest co takiego potrzebne (np. ma już stary wiec przydałby mu się nowy to tak). Ja jednak bym polecał grę rajdową. Nawet &quot;duzi&quot; chłopcy lubią sobie w takie pograc. A jaką dokładnie? To już zależy - może byc Need for Speed ProStreet (ok. 80zł) albo cos z tradycyjnych wyscigow.

fcbfcp 0

fcbfcp

Użytkownik
Siema. Mucios założył temat prezentu dla brata i ok, tylko, że ja mam poważniejszy problem. Byłem z panną prawie 4 lata i opusciła mnie Nie będe Was wtajemniczał w konkrety ale teraz to wygląda tak, że widujemy się często ale widze po niej, że chce tylko porozmawiac i nic więcej... Ja miałem nadzieje, do pewnego momentu ale teraz ona powoli mi odchodzi, niestety.
Ale powiem o co mi konkretnie chodzi-otóż za kilka dni ma ona imieniny i nie powiem, ale chciałbym jej sprawic miłą niespodzianke... Myślałem nad kinem na przykład bo ona uwielbia takie sprawy, ale chce sie poradzic Was co proponujecie. Wiem, że co poniektórzy powiedzą, że jestem niekonsekwętny ale jakieś nadzieja mi została. Bo jak wiadomo nadzieja umiera osttania

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja nie o prezencie tylko o tym co piszesz. Przy spotkaniach z ex partnerem zawsze jest tak że jedna strona oczekuje czegoś więcej. A druga mniej...
Jakbyście razem oczekiwali czegoś więcej to pewnie byście wrócili do siebie.
Powodzenia w szukaniu prezentu.

Do góry Bottom