>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam prenetu dla... kogoś. Doradzcie mi.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Czyli co Vader, sądzisz, żeby olać sprawe? Może i racja...

Reasumując-baby to ch...je jednak
baby to są problemogenne ???? , a co do prezentu - kino to trochę oklepana sprawa więc nie wiem czy to dobry pomysł chociaż z drugiej strony piszesz , że dziewczyna to bardzo lubi ... ciężka sprawa Ci powiem :razz:

erbik 3

erbik

Użytkownik
W prezentach wg. mnie chodzi o to, żeby pokazać że pamięta się o drugiej osobie.
Wybierz mu coś może z tych podanych na forum albo wymyśl coś sam, ale pewnie nie ważne co mu wybierzesz na pewno mu się spodoba.
To tylko takie moje zdanie, może zdobądź autograf jakiegoś kierowcy na allegro, nie wiem popróbuj ???? Życzę powodzenia.
Pozdrawiam.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Siema. Mucios założył temat prezentu dla brata i ok, tylko, że ja mam poważniejszy problem. Byłem z panną prawie 4 lata i opusciła mnie Nie będe Was wtajemniczał w konkrety ale teraz to wygląda tak, że widujemy się często ale widze po niej, że chce tylko porozmawiac i nic więcej... Ja miałem nadzieje, do pewnego momentu ale teraz ona powoli mi odchodzi, niestety.
Ale powiem o co mi konkretnie chodzi-otóż za kilka dni ma ona imieniny i nie powiem, ale chciałbym jej sprawic miłą niespodzianke... Myślałem nad kinem na przykład bo ona uwielbia takie sprawy, ale chce sie poradzic Was co proponujecie. Wiem, że co poniektórzy powiedzą, że jestem niekonsekwętny ale jakieś nadzieja mi została. Bo jak wiadomo nadzieja umiera osttania

Zależy co czujesz ???? Jak kochasz to próbuj !! Jak się nie uda to trudno, ale potem nie będziesz miał do siebie pretensji. Pozdrawiam!!
A kino będzie dobre ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Czyli co Vader, sądzisz, żeby olać sprawe? Może i racja...
Reasumując-baby to ch...je jednak
Pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale warto spróbować..
Na pewno kino to jest dobry pomysł. Oczywiście duuuży bukiet kwiatów + kolacja po filmie. (ale nie w McD/KFC :] )
Ktoś powie, że to oklepane, ale na pewno jest większa szansa podczas takiego wieczoru, że zwrócisz jej uwagę na to, że się starasz aniżeli wtedy gdybyś kupił coś &quot;nieoklepanego&quot; bez spędzania z nią tyle czasu..
Trochę szkoda $, jeśli to przegrana sprawa.. Ale jeśli widzisz jakąś szanse, może coś zaobserwowałeś w jej zachowaniu, co daje Ci jakąkolwiek nadzieję to SPRÓBUJ! Chyba, że tylko sam sobie wkręcasz, że może akurat się uda..
Druga sprawa - czy będzie miała ochotę na cały wieczór z Tobą? Jeśli nie to sprawę masz rozwiązaną. Jeśli jednak się zgodzi to to jest właśnie ten znak, że czeka na coś od Ciebie, bo 4 lata tak szybko z pamięci się nie wymaże..
Pozdro.

Do góry Bottom