>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sztuki walki-ktoś uprawia ? Wiecie jak wiązać pas?-Już wiesz

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Skoro taki temat powstal,to moze mi ktos powiedziec gdzie mozna w Krakowie znalezc dobra szkole kick-boxingu w miare blisko centrum??

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Wytlumaczmy to sobie jeszcze raz, bo widze, ze coraz wiecej osob ma tu problemy z czytaniem.
Zacznijmy od poczatku:
Powstal temat z sonda, ktora okazala sie niekompletna. Pisalem aby dodac do ankiety miedzy innymi wlasnie MMA, bo sporo osob trenuje, a w zwiazku z tym, ze w sondzie mozna zaznaczyc TYLKO JEDNĄ ODPOWIEDZ takie osoby maja dylemat co kliknac.
W temacie pojawil sie Jarek89, ktory edytowal sonde (#17) dodajac do listy wlasnie MMA.
Nastepnie wpisal sie webb4, ktory zasugerowal, ze MMA to nie sztuka walki, wiec jego zdaniem nie powinno byc tego w sondzie.
Stad moj post #21 informujacy usera webb4, ze znalazla sie ona na liscie, poniewaz &quot;w sondzie mozna zaznaczyc TYLKO JEDNĄ ODPOWIEDZ&quot;, i co w takim wypadku osoby trenujace MMA maja kliknac? (czyli co w przypadku gdyby nie bylo na liscie MMA)
Po czym wpisal sie Malkolm, ktory nagle wypalil, ze &quot;że dobrym wyborem będzie zaznaczenie opcji MMA&quot;.
Mam wrazenie, ze nie czytal on wczesniejszych postow, co zreszta juz raz pokazal w innym temacie, gdzie byla identyczna sytuacja.
No i mamy jeszcze post Assitalia, ktory tez probowal blysnac, ale sie nie udalo. Moj post byl odpowiedzia na wiadomosc od webb, a nie dotyczacym calego tematu.
Sam trenuje MMA i doskonale wiem co to jest, a takze wiem co bylo wczesniej w sondzie i o co zostala ona uzupelniona.
Prosciej sie chyba tego nie da wytlumaczyc.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Temat przeczytałem, tamten też cały przeczytałem. Staram się nie udzielać kiedy nie czytam całego tematu. Jeśli już jesteś taki pamiętliwy to ci tłumaczę ;) Post rybexa pojawił się 24 września i wtedy też go czytałem, ty swój napisałeś 1 października. Nie skojarzyłem jednego z drugim bo trochę czasu już minęło, proste. Wkleiłeś cytat który sam z siebie nic nie mówi więc napisałem że nie rozumiem o co chodzi.
To co napisałeś w sumie tam sens swój ma ale teraz nie staraj się robić kretyna ze mnie i Assitalii. Nie mogłeś od razu napisać że odpowiadasz webbowi ?
Napisałeś Ona pojawila sie dopiero po edycji sondy przez moderatora, nie rob ze mnie idioty :]
Po co to napisałeś ? Jakoś tak bez żadnego sensu to jest według mnie. Straciłem kilka minut na pisanie o takich bzdurach :;/: Może po prostu nie zauważyłeś tej opcji, szczerze ta sytuacja jest dla mnie mało ważna ????

Do góry Bottom