Wytlumaczmy to sobie jeszcze raz, bo widze, ze coraz wiecej osob ma tu problemy z czytaniem.
Zacznijmy od poczatku:
Powstal temat z sonda, ktora okazala sie niekompletna. Pisalem aby dodac do ankiety miedzy innymi wlasnie
MMA, bo sporo osob trenuje, a w zwiazku z tym, ze w sondzie mozna zaznaczyc TYLKO JEDNĄ ODPOWIEDZ takie osoby maja dylemat co kliknac.
W temacie pojawil sie Jarek89, ktory edytowal sonde (#17) dodajac do listy wlasnie
MMA.
Nastepnie wpisal sie webb4, ktory zasugerowal, ze
MMA to nie sztuka walki, wiec jego zdaniem nie powinno byc tego w sondzie.
Stad moj post #21 informujacy usera webb4, ze znalazla sie ona na liscie, poniewaz "w sondzie mozna zaznaczyc TYLKO JEDNĄ ODPOWIEDZ", i co w takim wypadku osoby trenujace
MMA maja kliknac? (czyli co w przypadku gdyby nie bylo na liscie
MMA)
Po czym wpisal sie Malkolm, ktory nagle wypalil, ze "że dobrym wyborem będzie zaznaczenie opcji
MMA".
Mam wrazenie, ze nie czytal on wczesniejszych postow, co zreszta juz raz pokazal w innym temacie, gdzie byla identyczna sytuacja.
No i mamy jeszcze post Assitalia, ktory tez probowal blysnac, ale sie nie udalo. Moj post byl odpowiedzia na wiadomosc od webb, a nie dotyczacym calego tematu.
Sam trenuje
MMA i doskonale wiem co to jest, a takze wiem co bylo wczesniej w sondzie i o co zostala ona uzupelniona.
Prosciej sie chyba tego nie da wytlumaczyc.