Szkocja vs
Polska Polska (-1) = 5,50 = bet365 Na Polskę jest value i to nie podlega dyskusji, kursy na zwycięstwo powinny być ok 2,20 ale nie 2,70.
Polska gra o awans i jak dla mnie jutro sobie go zapewni, nie ma co się oszukiwać że to już nie jest ta
Polska za Smudy, Nawałka poukładał to bardzo fajnie i z taki piłkarzy jakich ma do dyspozycji nic lepszego się z tą reprezentacją nie da zrobić. Grają z polotem a co najważniejsze duża uwaga jest przywiązywane do gry ofensywnej, która na prawdę wygląda dobrze. Rewanż z Niemcami to świetne spotkanie w wykonaniu naszych, w defensywie jak i w ofensywie. Jest Lewandowski, który jest w świetnej formie do tego dołączy Milik i pewnie Kuba. Krychowiak czyli fundament pomocy a do tego Mączyński i Jodłowiec. W środku oborny zagra Glik z Pazdanem. Kamila doskonale znamy a Pazda jest to obrońca jak dla mnie nie doruszenia z pierwszego składu chłopak po prostu wie po co tu jest. Po bokach Rybus, gdzie od razu wieszano na nim koty jak miał grać z Niemcami na boku lewej obronie a chłopak zagrał na prawdę solidnie a przede wszystkim włącza się do przodu, więc jak najbardziej plus dla Nawałki za ten wybór i oczywiście po drugiej stronie Piszczek, który wiem w jakiej obecnie jest formie. Co do Szkotów to przegrali u siebie ostatnio z Niemcami 2:3, ale wynik kompletnie nie odzwierciedlał tego co działo się na boisku, strzelili dwie bramki, że tak powiem z niczego, pierwsza to był samobój Hummelsa a później dołożył McArthur po żucie rożnym, ale całe spotkanie na własnej połowie zamknięci. Totalnie skompromitowali się w meczu z Gruzją przegrywając 1:0 i prawda jest taka że oni w tym spotkaniu nawet nie przeważali... bodaj że nie mieli ani jednego celnego strzału, więc o czym my rozmawiamy. W ataku zobaczymy pewnie Fletchera, który w West Brom pokazuje totalne zero. Za nim Naismith, który w Evertonie gra dzięki absencji Miralasa, ale dostateczny poziom jak najbardziej utrzymuję. Ja to widzę tak, że
Polska spokojnie może wykręcić ten hedi, Szkoci na pewno będą grali bardzo ostro i w stronę kartek również idę. Jak
Polska strzeli pierwsza to później już poleci. Typ po takim kursie jak najbardziej do gry.