No raczej logiczne, żę pytanie należy skierować do nauczyciela, jeden pozwala poprawiać x razy a inny tylko raz.Pytałem o sprawdzian normalny. Pisałem kartkówke (zapowiedzianą, czyli jakby sprawdzian) i dostałem 1 później poprawa 1 i czy mogę jeszcze raz do tego przystąpić?
Aha, no chyba że taka sytuacja, to informacje należy szukać z szkolnym systemie oceniania, który jest najczęściej dostępny na stronie www szkoły, jeśli nie to do sekretariatu i muszą ci udostępnić.Ale jak jest w statucie polskiego oceniania? A nauczyciel to cham i w normalny sposób załatwić tego się raczej nie da...
typie , o takie rzeczy pytaj nauczyciela a nie nas , wszystko zalezy od niego bo jeden bedzie chcial poprawiac a drugi powie bylo sie uczyc systematycznie...A jeszcze jedno pytanie: jeśli pisałem sprawdzian tylko raz w marcu, to mogę do niego przystąpić jeszcze raz teraz (w formie poprawy)?
i kto to mowi.... masz problemy ze zdaniem w liceum GRATULACJEPytam się jak jest w tym systemie oceniania baranie, a nie jak mam się dogadać z nauczycielem. Z nim nie da się normalnie rozmawiać, bo od razu jest coś w stylu wypierda*** z tąd, więc jakoś inaczej muszę się tego dowiedzieć. No nie?