sks1926
Użytkownik
Znajdzie się kozak, który przetłumaczy to na polski?
Znajdzie się kozak, który przetłumaczy to na polski?
Jakby mi chodziło o translator to bym przekopiował ????
Kalkulator oscylatora znajdziesz tu:Mam pytanie odnośnie oscylatora Czy można grać kursy powyżej 3 i 4 jak tak to jakie stawkowanie. Jeżeli przypuszczalnie miałbym zysk na 10 poziomie to sie cofać czy zaczynać od nowa?
Jak jeszcze nie zacząłeś, to nie zaczynaj, szkoda czasu. Dodatkowo w dzisiejszym świecie tak to działa, że bukmacher i tak będzie na plusie a Ty na minusie. Najlepszym przykładem jest tenis(inne sporty bywają nie lepsze ???? ). Wałki teraz to 90% tego sportu, fajnym przykładem jest pan Berlocq. A więc tłumacze. Pan prawdopodobnie stawia fortunę na siebie, a gdy nie idzie, gdy wie, że nie ma szans wygrać to kreczuje, nawet gem/dwa gemy przed końcem. Bajki?Zaczynam się wglebiac w obstawianie męczy, konto będzie na fortunie.
Nie licze na wygrane takie aby z tego się utrzymać, ale żeby coś zarobić i nie dokładać.
Możecie wytłumaczyć jakiś prosty i w miarę pewny sposób?
Wiem że nie obstawiać więcej jak 5 męczy. Najlepiej ok 3 na kupon. Tak zrozumialem z tego tematu. Nic więcej
Czym większy tzw. "pewniak" tym mniejszy kurs na niego, stąd wobec tego że "pewniaki" nie istnieją, to po każdej wpadce będziesz potrzebował jedynie dla odrobienia ostatnio przegranej kasy mieć serię kilku kolejnych trafień - a że jak już napisałem: "pewniaki" nie istnieją, to w finale tej swojej gry przebudzisz się z ręką w nocniku.teraz gram tak ze stawiam ne pewniaki wieksza kwote