Progresja XXVII
Etap 7
:
hokej: Asia League
China Dragon - Sang Mu
Typ: Sang Mu under 7.5
@1.75
???? Djokovic - Del Potro
Typ: 1.set over 9.5
@1.58
AKO:2.765 Marathonbet
Stawka:512
Koszt:8+27+64+125+216+343+512=1295
Ew. wygrana:1415.68
Ew. zysk:120.68
Zysk z zakończonych progresji I-XXVI:346.80j.
.
Przegrana na 7 etapie progresji XXVII wyzerowała budżet 1295 j. na grę przeznaczone - a wobec wypracowania dotychczas 346.80j. , to stanowi teraz kapitał którym będę dysponował , podejmując dalszą grę z planem odrobienia w/w straty , a jeśli to się uda to następnie powalczenia o te deklarowane 500j. zysku.
@slon89 , wszystko co dziś piszesz jest niezgodne z przyjętym tu przeze mnie założeniem prezentacji gry na 7 etapach - w ramach progresji wg podanych we wstępie tabelowych stawek i minimalnych kursów na poszczególnych etapach.
Tak więc ew. zastosowanie tych sugerowanych przez Ciebie "kombinacji alpejskich" uważam za niesportowe , gdyż istotą tego testu było zaprezentowanie najpierw gry w ramach początkowego budżetu
ze ścisłym trzymaniem się stawek i minimalnych kursów - a dopiero po ew. wyczerpaniu budżetu 1295j. ( co ma teraz miejsce ) mogę sięgać do tego co po drodze odłożyłem , dla kontynuacji dalszej gry - już bez trzymania się uprzednich rygorów co do stawek.
Oczywiście że mając już zysk te 346.80j. , teoretycznie mogłem na skróty dążyć do zakończenia testu poprzez dość łatwe dobicie do 500j. - ale ja dróg na takie skróty nie stosuję , gdyż zadeklarowałem na początku testu określony jego przebieg.
Zatem przypomnę Ci , że dobrymi radami to piekło jest wybrukowane ????
.