>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szachy

5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
ZBanowany że napisałem ci prawdę ??????? Twoja analiza była błedna .Pisząc analizę wspominasz o 12 remisach carlsena z cauraną gdzie to było chyba z 10 lat temu i tam po 40 rucuy był dodawany czas 30 minut na nastepne 30 ruchów i 30 sekund za kazdy ruch a w tym turnieju jest tylko dodawane 10 sekund.Odnieś sie do zarzutów ,a nie płaczesz jak dziecko. Dałes błedna analizę i Twoje typy nawet nie były bliskie wygranej .Lepiej wcale nie pisz jak masz dawać ludziom błędne informacje -pozdrawiam
Ale jaką prawdę napisałeś, o jakie zarzuty Ci chodzi? Przecież ja NIC nie napisałem o czasie do namysłu w tym turnieju, a Ty mi wciskasz, że wprowadziłem ludzi w błąd... Nie wiem co się tak czepiasz o to, że wspomniałem o historycznym meczu o MŚ, który to pokazuje jaki Caruana ma potencjał. Przecież potem wyraźnie napisałem, że coś się zepsuło w grze Caruany i że spadł z rankingiem. Albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo po prostu lubisz trollować. Stawiam na to drugie, bo kiedyś widziałem też Twoje wpisy w innych działach i wiele wygląda tak samo- krytyka, krytyka i jeszcze raz krytyka wszystkich i wszystkiego.

Dobra dajmy już sobie spokój z tą jałową dyskusją. Chcesz, żebym przestał pisać w tym temacie, to tak właśnie zrobię, szkoda nerwów na użeranie się z takimi osobami, które tylko szukają zaczepki.

Otrzymane punkty reputacji: +1413
Do góry Bottom