Nie znam Cię, ale czuć na kilometr aktualny brak $ w Twoim portfelu.
Jeśli traktujesz bukmacherke jako jedyną drogę zarabiania pieniędzy - wówczas nie dziwi mnie gorycz w Twoich wypowiedziach.
Każdy ma prawo grać i przeznaczać na to tyle środków ile może. Bez oczekiwania i pretensji do świata gdy coś nie pójdzie ????
Ja takich obaw nie mam, więc nie wiem po co te dziecinne komentarze czy cos jest możliwe czy nie ?
Życze niespodziewanych wpływów na konto
Powodzenia.
Kolego ale to ja na forum udowodniłem że zarabiam pieniądze a Ty jesteś bajkopisarz pewnie na utrzymaniu mamy także żartowniś z Ciebie niezły ale to na mnie nie działa naprawdę...
Ps.Twój sposób gry jest używany przez dzieci także zachowaj tą swoją zjeb*ną ironię dla kogoś innego.
Nic nie udowodniłeś nie masz tematu a gadasz najwięcej.
Wciskaj kit koledze Jurkowi z mieszkania niżej na swoim blokowisku a jak chcesz to możesz mi moje złote klamki wypolerować.
Oferta pracy priv.
Swoją drogą podziwiam skoro doszedłeś do takiej kasy jaką masz żeby wpłacić na 365 to musisz być naprawdę inteligentny.
Tylko że widzisz nikt inteligentny nie gra w ten sposób na buku...
Ty po prostu usiadłeś sobie do painta udajesz biznesmena i pokazujesz wygrane kupony.
A siedzisz pewnie na kawalerce z butlą gazową.
Już ja znam takich cwaniaczków
Jest jeszcze jedno wyjście.
Może grasz za kasę dziadka i jego pieniądze przegrywasz które robił przez całe życie.
Też znam takich bananów co rodzina milionerzy a oni jedyne co potrafią to rekord browarów na dzień przybić bo 10 biznesów które dziadek im opłacał każdy był głupszy od poprzedniego.
Ja synku mam pieniądze nie martw się ja gram inteligentnie i jestem inteligentny i prowadzę inteligenty biznes.
TY JESTEŚ BAJKOPISARZ nic więcej.
Pozdrawiam ze zjeb*aną ironią pseudointeligenta
A i nie mierz każdego swoją miarą że Ty jesteś spłukany to nie znaczy że możesz w kafejce na paintcie wygrane przerabiać prawda? ????