nie rozumiem CIebie, dyskutujemy tutaj o skutecznych sposobach typowania, a Twoj post zrozumialem jak- "a kto bogatemu zabroni" albo ze jak ma kase to niech tak stawia...powtarzam jeszcze raz- stawiac stawke x by wygrac 0,1 x albo 0,01x to glupota niezaleznie czy jest sie bogaty czy biedny i ZAWSZE prowadzi do bankructwa, to tylko kwestia czasu, z tego forum chocby pamietam kilka takich tematow, gdzie autorzy stawiali wlasnie takie kursy i zgadnij jak zawsze sie konczylo...
No i na rozmyślaniu lepiej pozostań. Głupota, czy nie, to nie Tobie, czy mnie oceniać, bo jeżeli jemu przynosi zyski, to mało Cię powinno interesować w jaki sposób to osiąga (nie pod kątem jaki to system, bo o tym jest ten temat, ale pod takim, że każdy może mieć swój jakiś sposób na gromadzenie pieniędzy w tej trudnej grze) i nawet jeżeli to nazywasz głupim graniem, to on zarabia te swoje procenty, a Ty tracisz czas na nazywanie tego niedorzecznym pomysłem. Nie wrzucaj również wszystkich do jednego worka, bo bukmacherka, to gra, która rozgrywa się w głowie, a jak wiadomo do tego nie raz trzeba dochodzić długimi miesiącami, a tutaj ludzie prowadzą takie tematy "po miesiącu" od rozpoczęcia w ogóle przygody z bukmacherką i prawidłowych nawyków najzwyczajniej w świecie nie mają. Podsumowując - skuteczny sposób typowania, to sposób, który Tobie, Jaśkowi, Mietkowi, czy Wojciechowi przynosi zyski, taki, który ta osoba umie wykorzystać. Jedni grają mikro kursy, inni valuebety, jeszcze inni surebety - jeżeli jemu przynosi zysk opisywany tutaj "system" i to potwierdził, to trzeba to uszanować i pogratulować. Nie każdy sposób jest odpowiedni dla każdego.
nie wierze w to co czytam, ale w jednym macie racje, Wasza kasa wiec robcie co chcecie, mam nadzieje, ze tylko Wy polegniecie, a nie pociagniecie innych, bez odbioru i bawcie sie.
Tym tylko pokazałeś swój niesamowicie niski poziom i widać, że nie ma co dalej z Tobą dyskutować.
a malo tych tematow bylo? ja pamietam napewno 5 z roznych dyscyplin, ale wszedzie bylo granie takimi wlasnie kursami, a mecze oczywiscie byly super starannie dobierane..., wszyscy dobrze zorientowani wiedza jak sie konczy takie granie, chcialem poprostu przestrzec tych madralinskich, ale jak wiedza lepiej to niech sie przekonaja na wlasnej skorze.
Jesteś totalnym ignorantem, a do tego nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Powtarzam, nie Twoja sprawa, jak kto gra, bo jeżeli przynosi mu to dochody, to chwała, a jak kłamie, to jest to sprawa jego sumienia. Sam nie popieram takiego grania, mam swój styl obstawiania, ale Ty tymi swoimi ironicznymi wpisami przechodzisz granice dobrego smaku, a to wszystko powoduje, że dla mnie jesteś.. nie dokończę z szacunku do Ciebie.