Bardzo zaciekawil mnie ten sposob gry, tylko wprowadzilem pewne swoje zasady. Jako ze nie lubie ryzykowac duzej kasy gram tylko do 4 progu, kursy o sredniej wartosci 1.20 zl, grajac tylko na
LIVE (to bardzo wazne, bo jak wszyscy pisza nie ma pewniakow, a grajac
live widzimy co sie dzieje i mozemy byc jeszcze skuteczniejsi) i kolejna wazna rzecz nie gram na zwyciestwo. W przypadku powodzenia daje nam to 100% wkladu. Bylo to tylko
sprawdzenie tego sposobu wiec stawka wynosila 20 zl. Nigdy wczesniej nie gralem takim sposobem, wiec wazne jest to, ze podszedlem do tego z marszu i wynik jak dla mnie jest bardzo zadowalajacy. Gralem 4 zdarzenia dziennie tak by podwajac swoj wklad kazdego dnia czyli z 20 zl robilem 40 zl. Trafilem 15 zdarzen po srednim kursie 1.20 zl. Daje nam to 3 pozytywne zakonczenia systemu.
Idac dalej daje nam to 60 zl ktore wygralem po 12 zdrzeniach i niestety nie trafilem 15 (licze sam wklad) czyli 60 - 20 = 40 zl na czysto po tych 15 kuponach. Mam nadzieje ze to dla kazdego jest jasne. Przypominam ze podszedlem do tego z marszu i probowalem rozne opcje, teraz jestem bogatszy o doswiadczenie i takiego kuponu na ktorym wtopilem juz nie postawie ???? Nawet przy takiej skutecznosci czyli 3 poprawne zakonczenia i jedno negatywne, daje bardzo dobre rezultaty. Pokazujac na liczbach, gdybym zaczal stawiac na powanie za wieksza kase np. jak autor tematu chcial zaczac od 100 zl, w skali miesiaca zarobilbym ok. 1500 zl. Dla tych ktorzy maja jaja ze stali i zaczeliby od 1000zl wychodzi 15 koła miesiecznie. Oczywiscie powstrzymujac euforie to wszystko przy zalozeniu ze ukoncze 3 etapy czyli trafie bez bledu 12 zdarzen po kursie srednim 1.20 zl. Moim zdaniem ten system nie do konca trzeba odrzucic, a wrecz przeciwnie, szczerze mowiac nie znam innego systemu, ktory dalby taki wynik przy stosunkowo malym ryzyku. Co wy na to? Aha i jeszcze slowko do matematykow, nie chce was obrazac, ale w sporcie bardzo duza role odgrywa czynnik ludzki, ktorego niestety zaden wzor nie obejmie, dlatego wyliczanie prawdopodobienstwa powodzenia tego systemu nie odda calkowicie tego co zdarzy sie w rzeczywistosci, czego przykladem moze byc uzytkownik ginga10 (chociaz on wprowadzil rowniez swoja modyfikacje) i ja, mimo iz zdaje sobie sprawe, ze to weszlo dopiero raz itd. itp, bo na pewno zaraz bede takie posty ???? Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow i prosze o podzielenie sie ze mna swoimi spostrzezeniami ;p
PS: Jakbym sie gdzies pomylil w rachunkach, prosze o GRZECZNE uwagi i poprawke.