Analizowałem ten system , nawet próbowałem ale jestem niecierpliwy hehehe
zrobiłem teraz tak, odpalam sobie mecz na bet365 najlepiej z przekazem na żywo i sobie oglądam, uważnie obserwuję zachowanie zawodniczek (najlepiej się na babach gra dla mnie) i obstawiam gemy ???? już któryś raz z kolei jest laska która w gemach ze swoimi serwisami wygrywa gema a serwy wchodzą elegancko, przeciwniczka zaś przy swoich serwach się meczy żeby wygrać, więc wtedy daję że ta moja w kolejnym gemie mając swoje serwisy wygra , przeliczniki są 1.5 - 1.7 , w 60% przypadków zamykam bezpiecznie zakład przy zysku 80% założonej stawki jak jest 40:0 lub 40:15, czasami jednak trzeba się wykazać tymi nerwami ze stali i patrzeć jak jednak wynika walka przy 40:40 bo już wtedy zamknięcie zakładu się nie opłaci.
???? to nie jest system tylko analiza, obserwowanie meczu, dobrze jest popatrzeć najpierw ze 4 gemy zanim sie obstawi, dotyczy to 1 i 2 seta, nie należy stawiać od razu ???? jak ktoś ma nosa i trochę szczęścia to ma w prezencie przeliczniki 1.5 - 1.7.
Dobrze jest też zwrócić uwagę na to by przekaz na żywo był przynajmniej na równi z aktualizacją wyników i zakładów obok (pare razy trafiłem że przekaz wideo był szybszy 2 - 3
sec niż cyferki) - wtedy trzymając palec na guziku "zamknij zakład" można wyjść obronną ręką z beznadziejnej sytuacji co mi się 2 razy już udało, kliknąłem zamknij zakład i mi zwróciło praktycznie 70% postawionej stawki a po sekundzie cyferki się zaktualizowały i straciłbym duuuużo więcej. To samo dotyczy samego obstawiania, najelpiej mieć odpaony szybki zakład na bet365, wtedy dwa klikii obstawione a jak akcja jest szybka to nieocenione ????
Taki mutant bukmacherski się urodził mi po analizie tego systemu greku i po analizach meczów na żywo ????