>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System którym prawie nie można przegrać

B 2

blader310

Użytkownik
Nie mam słów by opisać sposób myślenia amatorów. Jak można myśleć, że matematyką pokona się bukmachera ? Kolega edi jest najlepszym tego przykładem, że się nie da - widzę go na forach od co najmniej pięciu lat - i efekt jest taki, że zaczął sprzedawać typy. Pewnie zarabia na innych rzeczach, tj. błędach bukmacherów, ale nie zarabia długoterminowo na systemach. A opublikował już grubo ponad 100. Raz jeszcze dam dobrą radę dla nowych: matematyką z bukmacherem nie wygracie! Zaskakujące jest to, że każdy ślepo wierzy w systemy oparte na matematyce. Przekonać możecie się na jeden sposób, spróbujcie odszukać tematu, w którym ktoś zarabia na matematyce (nie doborze typów opartym na wiedzy, tylko doborze pod kursy i teze, jak autor tematu). Są dwa sposoby gry, stała/wielopoziomowa stawka, lub gra all-in. Ta druga jest na budowanie bankrolla, i im wcześniej każdy się o tym przekona, tym lepiej na tym wyjdzie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Bender7, ale Twoje pytanie dotyczy tych remisów czy stosowania Dutchingu?
Bo jeśli tego &quot;wynalazku&quot;, to sprawa jest oczywiście jasna: na 100% będzie klapa, czyli szybka kolejka gry bez remisu.
.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie mam słów by opisać sposób myślenia amatorów. Jak można myśleć, że matematyką pokona się bukmachera ? Kolega edi jest najlepszym tego przykładem, że się nie da - widzę go na forach od co najmniej pięciu lat - i efekt jest taki, że zaczął sprzedawać typy. Pewnie zarabia na innych rzeczach, tj. błędach bukmacherów, ale nie zarabia długoterminowo na systemach. A opublikował już grubo ponad 100. Raz jeszcze dam dobrą radę dla nowych: matematyką z bukmacherem nie wygracie! Zaskakujące jest to, że każdy ślepo wierzy w systemy oparte na matematyce. Przekonać możecie się na jeden sposób, spróbujcie odszukać tematu, w którym ktoś zarabia na matematyce (nie doborze typów opartym na wiedzy, tylko doborze pod kursy i teze, jak autor tematu). Są dwa sposoby gry, stała/wielopoziomowa stawka, lub gra all-in. Ta druga jest na budowanie bankrolla, i im wcześniej każdy się o tym przekona, tym lepiej na tym wyjdzie.
@Blader310, albo natychmiast odszczekasz co kłamliwie i oszczerczo na mój temat napisałeś i przeprosisz mnie - bo nigdy typów nie sprzedawałem i nadal tego nie robię i nigdy robił nie będę - albo ja wystąpię do Administracji forum o zbanowanie cię stąd.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=Blader310;3060867][...] Jak można myśleć, że matematyką pokona się bukmachera ?[...]
Dokładnie tak samo, jak można myśleć, że przy pomocy matematyki się go nie pokona.
Czy Ty naprawdę widzisz w tym wątku jakiś matematyczny system?

[...] Zaskakujące jest to, że każdy ślepo wierzy w systemy oparte na matematyce.[...]
Zaskakujące jest to, że choćbym trąbił milion razy (a robię to np. w wątku &quot;swoim&quot;, że matematyka ma pomagać a podstawą jest mózg, to i tak Ktoś wyjdzie z twierdzeniem, że &quot;każdy ślepo wierzy w systemy oparte na matematyce&quot;.

B 2

blader310

Użytkownik
Jak widać mój post nie do końca został zrozumiany.

@edi8, sprostowanie - nie sprzedajesz typów, tylko propozycje systemów. A przynajmniej linkowałeś do bloga, który prowadzisz i na którym sprzedajesz propozycje typów pod dane systemy, racja ? Jeśli nie, to mnie po prostu popraw bo piszę z pamięci, i pamiętam że przeglądałem stosunkowo niedawno bloga na którym była możliwość zapłaty.

@Yar000 - Sensu przekrzykiwania się nie ma, skoro w tym temacie widzisz system nie oparty na matematyce. Autor tematu wybiera trzy remisy, a dobór jest praktycznie czysto losowy (jakiś tam wpływ mają pewnie statystyki, ale wciąż jest to losowy wybór). Co do drugiego zdania, to nie rozumiem jego sensu. Wyraźnie napisałem, że czystą matematyką bukmachera się nie pokona, bo do pokonania go potrzebna jest wiedza, czyli nieprzypadkowy dobór typów. A czy matematyka może pomagać ? Wiele widziałem, i lepiej opłaca się grać systemami niż nominalną stawką jedynie w tematach w których jest mniej niż 500 typów. Długoterminowo stała/wielopozioma stawka jest jedynym rozwiązaniem, i aby się o tym przekonać wystarczy przeanalizować dowolny temat z liczbą typów przekraczającą 500.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jak widać mój post nie do końca został zrozumiany.
@edi8, sprostowanie - nie sprzedajesz typów, tylko propozycje systemów. A przynajmniej linkowałeś do bloga, który prowadzisz i na którym sprzedajesz propozycje typów pod dane systemy, racja ? Jeśli nie, to mnie po prostu popraw bo piszę z pamięci, i pamiętam że przeglądałem stosunkowo niedawno bloga na którym była możliwość zapłaty.
@Blader310, kolejny Twój wpis i kolejne bezczelne kłamstwo na mój temat!
Nigdy nie sprzedawałem żadnych &quot;propozycji systemów&quot; ani niczego mającego jakikolwiek związek z bukmacherką, nie mam &quot;bloga, który prowadzę i na którym sprzedajeę propozycje typów pod dane systemy&quot; itd.
Oczekuję natychmiastowego przeproszenia mnie za te dotąd tu na mój temat napisane oszczerstwa, w przeciwnym razie spotkamy się w sądzie, bo:
w związku z tym że popełniłeś co najmniej dwa przestępstwa wynikające z Art. 216 Ustawy Kodeks Karny:
Art. 216.
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności
do roku.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
.........
Powtarzam:
Oczekuję natychmiastowego przeproszenia mnie za te dotąd tu na mój temat napisane oszczerstwa, w przeciwnym razie spotkamy się w sądzie.

.

bender7 91

bender7

Użytkownik
Może istnieje blog kogoś o nicku edi8, kto się pod Ciebie podszywa żerując na Twoim doświadczeniu i na tym, że udzielasz się na wielu forach?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Może istnieje blog kogoś o nicku edi8, kto się pod Ciebie podszywa żerując na Twoim doświadczeniu i na tym, że udzielasz się na wielu forach?
Może też to być zbieżność. Niedawno zauważyłem, że kilka lat temu gdy nie byłem uczestnikiem tego Forum, jeden z programów związanych z bukmacherką zamieszczany był w sieci pod nick&#39;iem taki jak mój tylko chyba różnica w dużych czy małych literkach była, a może zamiast &quot;zer&quot; były literki &quot;o&quot;. Zresztą Autor programu też jest uczestnikiem tego Forum ???? (pod nick&#39;iem innym).
Zauważyłem to poniewczasie, niedawno. Tak więc ktoś mógłby również mi może przypisać, że podszywam się pod tego, który gdzieś wcześniej używał tego nick&#39;a.
Może podobnie z edi8.

B 2

blader310

Użytkownik
@Blader310, kolejny Twój wpis i kolejne bezczelne kłamstwo na mój temat!

Nigdy nie sprzedawałem żadnych &quot;propozycji systemów &quot; ani niczego mającego jakikolwiek związek z bukmacherką!

Oczekuję natychmiastowego przeproszenia mnie za te dotąd tu na mój temat napisane oszczerstwa, w przeciwnym razie spotkamy się w sądzie, bo:

w związku z tym że popełniłeś co najmniej dwa przestępstwa wynikające z Art. 216 Ustawy Kodeks Karny:

Art. 216.
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności
do roku.

§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

.........

Powtarzam:
Oczekuję natychmiastowego przeproszenia mnie za te dotąd tu na mój temat napisane oszczerstwa, w przeciwnym razie spotkamy się w sądzie.

.
O proszę, czas powiedzieć prawdę!

Na początek publicznie przepraszam użytkownika &quot;edi8&quot; za bezczelne kłamstwa które wypisałem na jego temat, i pragnę podkreślić że jest on autorytetem (sic!) w dziedzinie bukmacherskich systemów sportowych.

A teraz zadam pytanie (na które według prawa odpowiadać nie trzeba, a jeśli się mylę to nie jest to celowy zabieg, a brak jego znajomości), czy prowadziłeś lub prowadzisz jakiekolwiek serwisy/blogi/witryny internetowe ?

I pomijając wszystkie kwestie kończę dyskusje na ten temat, aczkolwiek podkreślam że w ciągu ponad ośmiu lat mojej przygody z bukmacherką nie poznałem nikogo, kto zarabia długofalowo w bukmacherce na czystej matematyce!

PS. Gratuluję świetnej znajomości prawa i życzę powodzenia!

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
&quot;czy prowadziłeś lub prowadzisz jakiekolwiek serwisy/blogi/witryny internetowe ?&quot;
NIE - ale chętnie poznam te, na których wg Ciebie ponoć zetknąłeś się z tymi w/w ofertami - moim nickiem &quot;edi8&quot; podpisane.
P.s: wyjątkowo źle trafiłeś, do mnie te fałszywe zarzuty kierując.
Naprawdę wyjątkowo źle!

.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=Blader310;3060920][...]
@Yar000 - Sensu przekrzykiwania się nie ma, skoro w tym temacie widzisz system nie oparty na matematyce. Autor tematu wybiera trzy remisy, a dobór jest praktycznie czysto losowy (jakiś tam wpływ mają pewnie statystyki, ale wciąż jest to losowy wybór). [...]
Wszystko zależy od tego, jak definiujemy &quot;system&quot;.
Granie &quot;na pałę&quot; (brak np. świadomej selekcji meczów - pytałem o nią wcześniej) nie wchodzi w zakres mojej definicji systemu.
&quot;Los&quot;/szczęście lub jego brak leżą poza obszarem tej definicji choć to kwestie istotne.
[...] Co do drugiego zdania, to nie rozumiem jego sensu. Wyraźnie napisałem, że czystą matematyką bukmachera się nie pokona, bo do pokonania go potrzebna jest wiedza, czyli nieprzypadkowy dobór typów. [...]
Umknęło Ci jedynie słówko &quot;czystą&quot;. Gdyby było zawarte w zdaniu Twoim, nie napisałałbym swojego.

B 2

blader310

Użytkownik
Lummezane remis zysk 150zł. Gram typy patrząc na ostatnie mecze danych drużyn.
To się okaże czy bedzie sens. Granie innych typów niż remisy nie ma sensu bo już widziałem wielu typerów którym np 5 razy pod rząd nie wszedł kurs 1.8. Kolejne typy:
Cartagines - Puntarenas 250zł (kostaryka)

L Hospitalet - Valencia B 240zł

Almeria B - Betis B 240zł
O właśnie, w powyższym poście potwierdziłeś że zdajesz się na czysty los. I biorąc pod uwagę marżę bukmacherów, nie masz szans długofalowo na tym wygrywać. Jeśli traktujesz ten temat poważnie, to mam dla Ciebie propozycje. Jeśli podasz 500 typów takich jak wcześniej i będziesz na plusie, wypłacę Ci 1000zł. Jeśli z kolei będziesz na minusie, wypłacisz mi 100zł. Nie żartuję, a żeby było bezpieczniej kasę możemy wpłacić do jakiegoś admina, a jak zakład się rozstrzygnie - on przeleje ją na konto zwycięzcy. Wchodzisz ?

Co do pogrubionych fragmentów, to tego toku myślenia po prostu nie rozumiem.

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
jednak przegrałem jestem na zerze ale chyba nie będe kontynuował bo sobie pomyślałem że gdyby można było na tym wygrywać to już dawno by ktoś to wymyślił i kursy nna remisy nie byłyby tak wysokie. Pozostaje jedynie wymyślic inny sposób gry:]

E 1

exi

Użytkownik
dopiero teraz tak pomyślałeś? heh a tytuł tematu fatalny, sam temat z resztą też. Piłka nożna to gra największego przypadku! Z włąsnego doświadczenia wiem ze na piłce najtrudniej wygrywać czy to remisy czy to under/over czy to granie na faworytów lub na niespodzianki, nielicznym sie to udaje a ty myślałem że będziesz remisy grał patrząc na statystyki i dorobisz się? No way. Masz racje poszukaj inny sposób gry. Pozdrawiam

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Na pocieszenie: podejście z gruntu nie jest takie złe ;). (Oczywiście nowatorskie też nie jest).
Trzy mecze, wysokie kursy. &quot;Jedyne&quot;, czego brakuje to przemyślanej selekcji spotkań.
Czyli:
wpierw selekcja spotkań, w których na podstawie jakichś racjonalnych przesłanek możemy zasadnie domniemywać, iż szansa jest wyższa niż w innych, że padną wyniki remisowe.
I można grać :grin:. Na przykład 3 meczyki na kuponie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Bender7, ale Twoje pytanie dotyczy tych remisów czy stosowania Dutchingu?
Bo jeśli tego &quot;wynalazku&quot;, to sprawa jest oczywiście jasna: na 100% będzie klapa, czyli szybka kolejka gry bez remisu.
No i stało się to, co musiało się stać...

D 77

dalik

Użytkownik
jednak przegrałem jestem na zerze ale chyba nie będe kontynuował bo sobie pomyślałem że gdyby można było na tym wygrywać to już dawno by ktoś to wymyślił i kursy nna remisy nie byłyby tak wysokie. Pozostaje jedynie wymyślic inny sposób gry:]
Podziwiam za upór bo ładnie szedłeś ale tak to musiało się skończyć

Do góry Bottom