hubert_23
Forum VIP
Moj system(sposob gry) jest w miare prosty . Wybieram sobie w ciagu dnia po 3 spotkana (chyba ze sa nedzne dni to 1 spotkanie) gdzie ogolnie kurs na kazdy typ nie spada ponize 2zł . Typuje faworyta ( i klucz jest wlasnie tutaj przeba wytypowac druzyne ktora teoretycznie ma wieksze szanse na zwyciestwoo. ) Nastepnie stawiamy tak stawki by:
kurs za remis * stawke < kurs za zwyciestwo danej druzyna * stawka
Roznica miedzy kurs za zwyciestwo danej druzyna * stawka a wniesony wkład daje wygrana tak samo jest przy remisie kurs za remis * stawke Daje wygrana.
W moim przypadku to jest takie cos ze przy wygranej druzyny ktora wytypowalem na fawoprytów* jestem ok 50-70zł do przodu . Przy remisie zwracaja mi sie kosztu kuponu.(lub mala wygrana ok 20zł) Przy przegranej mojego faworyta trace wszytko.
Nie ma systemów idealnych ale jak tak gram udaje mi sie ogrywac buków:] Pozdro
kurs za remis * stawke < kurs za zwyciestwo danej druzyna * stawka
Roznica miedzy kurs za zwyciestwo danej druzyna * stawka a wniesony wkład daje wygrana tak samo jest przy remisie kurs za remis * stawke Daje wygrana.
W moim przypadku to jest takie cos ze przy wygranej druzyny ktora wytypowalem na fawoprytów* jestem ok 50-70zł do przodu . Przy remisie zwracaja mi sie kosztu kuponu.(lub mala wygrana ok 20zł) Przy przegranej mojego faworyta trace wszytko.
Nie ma systemów idealnych ale jak tak gram udaje mi sie ogrywac buków:] Pozdro