>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

System AKO 1.3 - 1.7

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Do takiego systemu natchnął mnie Karoleks w rozmowie na SB wspomniał, że gra AKO 1.3 jednak ja jestem niecierpliwy, więc będę starał się grać AKO 1,5 a max 1,7 . Typków nie będzie codziennie ... :p

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
a co to ma wspolnego z systemami gry?? eee to nie temat do podawania typow
To jest dział do podawania systemów :!: Wiec chyba moge go sobie tutaj wypróbować i zobaczyć jak wychodzi nie... A poza tym dział ten służy też innym zeby zobaczyć co i jak... Więc moze system będzie akurat skuteczny wiec ktośna nim skorzysta i zacznie grać te same typki co ja ????

msjr 0

msjr

Użytkownik
ok to chociaz podaj najpierw na czym polega ten system... jakies sposoby stawkowania itd. jesli chcesz grac te same stawki caly czas to co to za system? wtedy liczy sie skutecznosc typow ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ile masz krokow zamiar zrobic? I jak nie wejdzie to za ile wtedy zagrasz? Bo ja kiedys takim systemem gralem i 85% kuponow wchodzilo przy jednakowej stawce daje to spory ✅
Pozdro ????

snap8 12

snap8

Użytkownik
poczekamy zobaczymy jak długo pograsz bo zazwyczaj z tym testowaniem systemów na forum jest tak że jak ktoś zaczyna przegrywać to od razu przestaje &quot;testować&quot; ów system

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Napisałbyś na czym polega ten system... Rozumiem, że grasz cały czas za sumę wygraną wcześniej ? I długo tak ?

msjr 0

msjr

Użytkownik
jak ktos gra a nie wie co to tak sie konczy... ako 1,3-1,7 ale co dalej? ok stawka poczatkowa 10... wygrywamy i odkladamy jakis procent a za reszte gramy i tak caly czas... wtedy widze jakis sens

komarr 4

komarr

Forum VIP
grasz za 10zl na ako 1,5... wygrywasz... masz 15zl i znowu grasz po kursie 1,5... wygrywasz... stawiasz 22,5zl po kursie 1,5... wygrywasz... i grasz ciagle VA BANK od tego jednego zakladu ktory wybrales. system moze byc dobry jezeli bedziemy trafiac mecze z ako 1,5. Itd... ;)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
grasz za 10zl na ako 1,5... wygrywasz... masz 15zl i znowu grasz po kursie 1,5... wygrywasz... stawiasz 22,5zl po kursie 1,5... wygrywasz... i grasz ciagle VA BANK od tego jednego zakladu ktory wybrales. system moze byc dobry jezeli bedziemy trafiac mecze z ako 1,5. Itd... ;)
Dokładnie Ten jako jedyny chyba mnie rozumiesz ???? Myślę, że to dobre bo nie jest trudno znaleźć jakiś 1 mecz na dzień po takim kursie jednak niespodzianki sie zdarzają jak na przykład Verdasco ... Więc to taki system na skuteczne single można powiedzieć ???? Kroków jest gdzieś 15 zależy jakie AKO będzie grane ... To na razie tyle ????

msjr 0

msjr

Użytkownik
proponowalbym ale go troche podrasowac i odkaldac jakis procent bo przy przegranym kuponie jestesmy suma sumarum 10 do tylu nawet jesli dobrze nam idzie przez 10 kolejek... nie ma ludzi ktorzy wiecznie trafiaja co kolega pokazal juz na 2 progu

msjr 0

msjr

Użytkownik
z tego co piszesz aby zarobic kase musisz bezblednie wytypowac 15 kolejek inaczej jestes na ⛔ jaki jest tego sens?? chyba ze masz jakis pomysl o ktorym NIE NAPISALES

Do góry Bottom