>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System AKO 1.3 - 1.7

korona73 0

korona73

Użytkownik
Ja po moich ostatnich kuponach na AKO 2 - 2,5 postanowiłem grać max AKO 1,50 - 1,60..wydaje się to bardzo łatwe i nie koniecznie singlami mogą być dubelki dwa zdzarzenia po kursach 1,20 * 1,25 to chyba nie jest jakieś niezmiernie trudne do wytypowania...tylko właśnie myślę za jaką stawkę grać przy kapitale 60 zł np. cały czas za 20 zł to przy 4 progu nawet w przypadku przegranej jesteśmy na plus, a jak ktoś już napisał prawdopodobieństwo trafienia jest ogromne w granicach 85 - 90 % warto zaryzykować...może ktoś ma pomysłjak ulepszyć ten system, ograniczyć przegraną do minimum, i co najlepiej typować...

msjr 0

msjr

Użytkownik
zalezy jak na to patrzec stawiajac 20 zl grasz 1/3 swojego kapitalu a to jest baaardzo duzo. jakby nie patrzec grajac np za 20 zl kursem 1,5 juz po 2 progach jestes na 0... ja dalej upieram sie aby odkladac jakas czesc wygranej i dopiero przechodzic do nastepnego progu jesli system ma byc na 15 progow jak proponuje kolega wyzej

mozna tez sprobowac cos takiego

1. stawka np10 zl wyg 15
2. s 15 w 22,5

itd ale do 5 progu nie wiecej wtedy jest wieksze prawodopodobienstwo ze nie wtopimy kwoty poczatkowej. dobry typer przez 5 progow po takim kursie powinien sobie poradzic. granie 2 typow tez nie jest zlym pomyslem

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
W planach mam 10 podejść do tego systemu więc pozostało mi jeszcze 9 ... Jeśli nie wypali to pomyślimy nad jakąś modyfikacją ????

G 46

ghs

Użytkownik
(...) postanowiłem grać max AKO 1,50 - 1,60..wydaje się to bardzo łatwe i nie koniecznie singlami (...) a jak ktoś już napisał prawdopodobieństwo trafienia jest ogromne w granicach 85 - 90 % warto zaryzykować...
Bzdura na resorach. Każdy, kto potrafi liczyć wie, że szansa na trafienie zakładu 1,50 to ok. 63%. Czyli raz na 3 razy będzie pudło, co udowadnia doświadczalnie w tym wątku Patrolinho. Szansa na 15 trafień pod rząd kursu 1,50 wynosi około 0,001%! Nawet gdybyś robił jeden zakład codziennie, to zakładając, że miałbyś kasę aby sfinansować wszystkie przegrane zanim wreszcie ci się uda (statystycznie 1023 serie w plecy), to zajęłoby ci to prawie 6 lat!

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
(...) postanowiłem grać max AKO 1,50 - 1,60..wydaje się to bardzo łatwe i nie koniecznie singlami (...) a jak ktoś już napisał prawdopodobieństwo trafienia jest ogromne w granicach 85 - 90 % warto zaryzykować...
Bzdura na resorach. Każdy, kto potrafi liczyć wie, że szansa na trafienie zakładu 1,50 to ok. 63%. Czyli raz na 3 razy będzie pudło, co udowadnia doświadczalnie w tym wątku Patrolinho. Szansa na 15 trafień pod rząd kursu 1,50 wynosi około 0,001%! Nawet gdybyś robił jeden zakład codziennie, to zakładając, że miałbyś kasę aby sfinansować wszystkie przegrane zanim wreszcie ci się uda (statystycznie 1023 serie w plecy), to zajęłoby ci to prawie 6 lat!
Postanowiłem sobie, że Ci udowodnię to iż dojdę do 15 poziomu ... I to nie za 1023 serie tylko za tyle aż mi starczy money ????

piontas 0

piontas

Użytkownik
A nie lepiej ten niby system połączyć chociażby z progresja 8 %, 23 %, 69 %.
Skoro wytypowanie zdarzenia z kursem 1.5 jest takie (dla Ciebie Patrolinho) łatwe.
Można sobie np, przeznaczyć 100 zeta na ten systemik, i grać te mecze po małym kursie.
I zawsze będziesz miał margines błędu. . . ;-)

Życzę powodzenia z tymi piętnastoma krokami bez porażki - pod rząd ????

A 0

almighty

Użytkownik
Jak ci się uda, to ja ci wtedy dołożę 2000 PLN.
to brzmi jak wyzwanie ;-) ale generalnie, pomijajac cale prawdopodobienstwo z jakiego korzystal ghs wczesniej, trafienie 15 kuponow z rzedu jest nierealne. wlasnie dletgo nikt nie gra popularnej &quot;15&quot;. poza tym na pewno nikt nie zagra po trafieniu 14 kupon po raz kolejny &quot;all-in&quot;. stawka na 15 kupon wynosi prawie 3000 :

1. 10
2. 15
3. 23
4. 34
5. 51
6. 76
7. 114
8. 171
9. 256
10. 384
11. 577
12. 865
13. 1297
14. 1946
15. 2919

i moim zdaniem granie &quot;all-in&quot; nie jest zadnym systemem.. bo przegrana w dowolnym momencie oznacza ⛔ 10.

pomijam juz fakt, ze granie jakiegos spotkania po kursie jest malo powazne, a wszyscy, ktorzy graja dluzej graja &quot;plaska&quot; stawka, single i double. moze cos w tym jest? ;-)

msjr 0

msjr

Użytkownik
zycze powodzenia masz &quot;szanse&quot; oskubac ghs&#39;a z 2 tys:p jeszcze raz powodzenia... mozesz grac na wirtualne pieniadze w koncu nikt nie wie ile masz kasy na koncie:p ale nie przekrocz 1023 prob :mrgreen:

jeszcze raz powodzenia

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
dawno się tak nie ubawiłem jak czytając ten temat,
system granie vabank cały czas hehe, to już graj kursy 1,1-1,2,
jak zrobisz 15 kroków i tak będziesz do przodu, ale ja w 15 trafień nie wierzę nawet dla 1,01

ale miłego trwonienia zarobku i budżetu

gram kursy 1,5+ (ale bez przesady, single, duble czasem triple można)
prowadzę progresję taką po wtopie zdwajam stawkę w przpadku
trafienia dzielę stawkę na dwa, najlepiej grać trochę ponad 1,60, ale najlepiej grać tak by trafiać, ja na przykład jeżeli mam kurs na spotkaniu 1,50 lub wyższy to zawsze puszczam singiel przy kursie na jedno spotkanie 1,45 i niższy zawsze coś dodam do dubla ....

przykładowy ciąg

10j. pudło
20j. pudło
40j. trafiony
20j. trafiony
10j. pudło
20j. pudło
40j. pudło
80j. trafiony
40j. trafiony
20j. .....

hej

T 0

twin

Użytkownik
tez probowalem tak grac przez 1 miesiac
26 lutego stan konta wynosil 50zl
29 marca 90

Caly czas probuje tak grac ale to cholernie irytujace, wpadlem ostatnio w czarna dziure i tym systemem jestem na -80 zl. Przeznaczam na ten sposob ostatnie 20zl ale ako 1,7. Po 4 dniach teoretycznie powinienem wyjsc na 0. Zobaczymy w sobote...

I jeszcze jedno jesli chce ktos tak grac to po max 3-4 dniach zaczyna od stawki poczatkowej.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Daj sobie spokój z takimi systemami :p Nie mówię Ci tego z chamstwa tylko boję się o Twój budżet :p ???? do 15 progu to wątpie czy wogóle ktoś mógłbym dojść :p Według najfajniejszym rozwiązaniem jest sytsem , który łączy Piętnastkę z ciągiem fibonnaciego albo z progresją . Ale i tak każdy sytem jest zły jak masz typy nie bardzo :p ???? Pozdro

Do góry Bottom