>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System(?) 2-gie podejscie legionista880 DLUGOTERMINOWO

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
chce zrobic 3 kontry na ako na razie nie zdradzam co to jest bede podawal typy z opoznieniem jak to robie caly czas na wszelki wypadek nie bede zdradzal typow byc moze ktos z gory ktos tu jednak zaglada
w sensie, ze kto niby tu zagląda i z jakiej gory bo nie wiem czy mam sie smiac:p

L 51

legionista880

Użytkownik
chlopie troche sarkazmu ???? typow nowych nie daje z racji ze jeszcze nie obmyslalem jak skombinowac a nie ze bukmacher &quot;przechwyci&quot; typy przeciez to smierdzi na kilometr wysmiewaniem tych wysmienitych systemow podpatrywanych przez bukow :cool:

L 51

legionista880

Użytkownik
nie dziel skóry na niedzwiedziu ;)
i juz mam pierwszy zawalony typ w swoim systemie:grin: moglem kontrowac Linfield z Irlandii Polnocnej po kursie 1,5 juz spadlo na 1,2 bede musial to gdzies wrzucic teraz do kazdego AKO bo ten zespol w cuglach wygra lige, lacznie na kuponach z Glentoranem mam postawione 250 zlotych no coz takie zycie.
bede bacznie obserwowal dzis strzelcow w Anglii czy Hiszpanii bo Tevez czy Ronaldo zaczynaja powolutku odstawac
z Wackerem w Austrii chwilowo sie wstrzymuje zobacze co pokaza w tej kolejce jak przegraja z mistrzem to rowniez pomysle o kontrze bo w takiej formie daleko nie zajada dobrze ze i inne zespoly traca punkty ale ciezko powiedziec na kogo skontrowac jak tam scisk w tabeli
ciekawe czy jest na forum jakis ekspert od 3rd scotland division jak Berwick wejdzie mam od 6 do 10 tysiecy to moj glowny zaklad zagrany po kursie 10 (obecnie 4) niby jest minimalnym faworytem bukow ale wolalbym kims to poprzec jedno wiem napewno stracic na tym nie strace pytanie ile zyskam

L 51

legionista880

Użytkownik
Uaktualnienie tematu

-dodane 8 nowych kuponow

laczna wartosc postawionych zakladow wynosi 5320,07

wiekszosc typow jest dobrze pokontrowana mysle juz jednak nad kontra dla:

Jagiellonia Bialystok
Berwick Rangers (ma ktos pojecie o tej lidze?) - 3rd division scotland
Chelsea Londyn (chociaz tutaj znak zapytania raczej poczekam do meczu bezposredniego z United)
Inter Milan
Pilzen nie wchodzi ale i typy na ako z nimi nie wchodza (Glentoran i Berwick) wiec kontrowanie tego nie wchodzi w gre

jesli jest ktos kumaty i ma jakies dobre pomysly niech da znac budzet jaki moge poswiecic jeszcze na ten system wynosza okolo 4 tysiecy i veto musze zobaczyc jakies zyski przy takim wkladzie

L 51

legionista880

Użytkownik
zajebisty week berwick dostaje brame na 1-1 w 86 minucie a chelsea nie strzela karnego w 93 na koniec sezonu ten week odejmie mi kilka tysiecy dziekuje wam profesjonalni pilkarze

M 1

momodzik

Użytkownik
jesli jest ktos kumaty i ma jakies dobre pomysly niech da znac budzet jaki moge poswiecic jeszcze na ten system wynosza okolo 4 tysiecy i veto musze zobaczyc jakies zyski przy takim wkladzie
Dziecko drogie, ić ty w pizdu spać i nie zawracaj dupy.
Paniał?

L 51

legionista880

Użytkownik
oj dlugo tego tematu nie aktualizowalem, realnie bedzie okolo 6 tysiecy na czysto do przodu, strasznie duzo mam do wygrania za krola strzelcow championship dannego grahama (8 tysiecy do wygrania z 700) dowody oczywiscie moge powysylac ale po sezonie teraz jestem mocno zajety

Do góry Bottom