>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System(?) 2-gie podejscie legionista880 DLUGOTERMINOWO

M 1

momodzik

Użytkownik
Podsumowanie: zawiodła Barca ktora wyklinalem ogladajac mecz widac ze podeszli na pelnym luzie JA UWAZAM ZE TO DOBRZE ZE PRZEGRALI zobaczyli ze Real stracil pkt i mysleli ze po 1-szej kolejce mistrz ich teraz beda grac na 120 procent
Ykhmmm... khmmmm... kurna...
Nie no, zajebiście, że przegrali! Bo gdyby wygrali, to nie byłoby dobrze. I by tego wszystkiego nie zobaczyli.
Ale że teraz będą grać na 120% to jak niby? Trener im skrzydła przylepi i będą atakować z powietrza?
100% to jest maximum co można osiągnąć - to znaczy, że zagrają najlepiej, jak potrafią.
Nie ma czegoś takiego jak 120%, bo dojdziemy do absurdu i Real zagra na 160%. A potem Chelsea ogra Real grając na 210%.
Ale i tak powodzenia życzę.

L 51

legionista880

Użytkownik
Ykhmmm... khmmmm... kurna...
Nie no, zajebiście, że przegrali! Bo gdyby wygrali, to nie byłoby dobrze. I by tego wszystkiego nie zobaczyli.
Ale że teraz będą grać na 120% to jak niby? Trener im skrzydła przylepi i będą atakować z powietrza?
100% to jest maximum co można osiągnąć - to znaczy, że zagrają najlepiej, jak potrafią.
Nie ma czegoś takiego jak 120%, bo dojdziemy do absurdu i Real zagra na 160%. A potem Chelsea ogra Real grając na 210%.
Ale i tak powodzenia życzę.
ty ogladales mecz? barca zagrala bez zadnego szacunku wyszla zeby sobie pokopac a nim zdazyla zremisowac to dostala bramke z kontry i bylo po meczu, chyba nie wiesz jak duzo znaczy mobilizacja poogladaj mecze i wtedy sam ocenisz ze czasem zespol moze grac na przyslowiowe 120 lepiej niz potrafi a tak bedzie musial zagrac z Atletico

L 51

legionista880

Użytkownik
w sumie tak soibie przemyslalem i w twoim przypadku robienie kontr moze przyniesc jeszcze wieksze straty, wiec nie bierz tego na powaznie.
co do kontr narazie jedynie barca w plecy, chelsea powieksza przewage na drogbe narazie nie ma rywala, wiec kontre moge zrobic jedynie na real madryt i do tego sie przymierzam chyba nie myslisz ze zrobie kontre na kazde zdarzenie po musialbym byc kompletnym debilem zrobie tylko na to czego nie bede pewny w koncowym rozrachunku, z tym ze narazie Realu nie tykam ogladalem ich z Osasuna i grali bardzo srednio fakt zdobyli 3 pkt ale przez ich slaba gra narazie nic nie kontruje zobaczymy jak potoczy sie mecz na Vicente Calderon

L 51

legionista880

Użytkownik
Jeszcze Post od siebie widze ze narazie nikt nie wierzy w powodzenie mojego systemu: szanuje to chociaz niektorzy za szybko wyciagaja wnioski juz kazdy widzi porazke Chelsea kontuzje Drogby itd panowie poczekajcie naprawde jesli Chelsea bedzie wygrywac a barca bedzie grac mocno srednio wtedy skontruje to na takiej zasadzie zeby z nowych kuponow za real zwrocilo mi sie 30 procent poniewaz nadal bede uwazal za faworyte Barcelone wiec sklece AKO Real i Chelsea + ktos z pary Heat/LA . z kuponow z Barca mam okolo 14 tysiecy wiec zeby zrobic 30 procent starczy mi 4500 tysiace mysle ze na tym triplu uda sie uzyskac kurs okolo 18(z lakers) i 11 (z miami) wiec za 250 + 400 zlotych moge puscic taki kupon np za okolo miesiaca narazie chce zobaczyc co Barcelona pokaze bo jest LEPSZA od Realu i niechce popadac w paranoje po jednym meczu jesli wygra na VC o kontrze na dluzszy czas zapewne a Atletico w czwartek wieczor gra w Grecji i ma tylko 48h wypoczynku na Barce nie musze mowic ze od 70 minuty to moze miec jakis wplyw

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
no i znowu wychodzisz ze zbyt optymistycznego zalozenia. Skad wiesz ze Lakersi badz Miami wygra lige?
Ja pod kontrowaniem rozumiem zagranie wszystkich mozliwych wynikow, innych niz obstawione na poczatku w ten sposob aby zminimalizowac straty badz zapewnic sobie mniejszy ale jednak pewny zysk.
A puszczanie kolejnych AKO niekoniecznie bedzie oznaczac jedno z powyzszych , wiec jak dla mnie jest ono (Twoje kontrowanie) nielogiczne.
Przez takie kontrowanie zarobisz (ewentualnie) mniej niz bez kontr badz nie wejda Ci zarowno stare kupony jak i te ,,kontrujace,,.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Nie dyskutujcie tutaj o formie poszczególnych drużyn i ich szansach ani wynikach albo kontuzjach bo od tego są tematy w dziale PD . Tutaj prezentujecie systemy i je ewentualnie komentujecie.

L 51

legionista880

Użytkownik
no i znowu wychodzisz ze zbyt optymistycznego zalozenia. Skad wiesz ze Lakersi badz Miami wygra lige?
Ja pod kontrowaniem rozumiem zagranie wszystkich mozliwych wynikow, innych niz obstawione na poczatku w ten sposob aby zminimalizowac straty badz zapewnic sobie mniejszy ale jednak pewny zysk.
A puszczanie kolejnych AKO niekoniecznie bedzie oznaczac jedno z powyzszych , wiec jak dla mnie jest ono (Twoje kontrowanie) nielogiczne.
Przez takie kontrowanie zarobisz (ewentualnie) mniej niz bez kontr badz nie wejda Ci zarowno stare kupony jak i te ,,kontrujace,,.
akurat nba ogladam i wiem na co stac poszczegolne druzyny dodatkowo dalem denver, mavericks i boston w kuponach z chelsea i barca, pamietaj ze wszystkie typy postawilem po bardzo dobrych kursach np burse fener panate czy lakers co do kontr beda one tylko jesli cos nie bedzie szlo a ja narazie skupiam sie na tym zeby te kombinacje jak najmocniej sie pokrywaly jeszcze dzis podrzuce 2 lub 3 kupony nowe

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Widze ze nie przekonam Cie do moich racji.
Zycze Ci powodzenia ale ale patrzac na to z czysto matematycznego punktu widzenia kazdy kolejny wyslany kupon oddala Cie od zysku.
No bo niech ta nieszczesna Chelsea nie wygra ligi a w NBA bedzie niespodzianka i wygra jakis burak i wszystko w plecy.

L 51

legionista880

Użytkownik
Widze ze nie przekonam Cie do moich racji.
Zycze Ci powodzenia ale ale patrzac na to z czysto matematycznego punktu widzenia kazdy kolejny wyslany kupon oddala Cie od zysku.
No bo niech ta nieszczesna Chelsea nie wygra ligi a w NBA bedzie niespodzianka i wygra jakis burak i wszystko w plecy.
nba nigdy nie wygrywa burak tylko najlepszy zespol to samo w Anglii kiedy ostatni raz wygral burak? tutaj wygrywaja zespoly od poczatku wszystkim znane
puscilem 2 ostatnie kupony w ktorych:
nie ma ze chelsea wygra lige angielska
jest ze real wygra lige hiszpanska (lekka kontra na barcelone)
kupony przedstawiaja sie tak:
stawka : 72.56 PLN
możliwa wygrana 4914.48 PLN
data zdarzenie rodzaj zakład rezultat Kurs Wt 14/09/10 20:44 Champions League 2010/11
Zwycięzca Liga Mistrzów Chelsea
7.00 So 18/09/10 22:00 Spa. Primera Division 2010/2011
Winner Hiszpania Real Madrid
2.15 N 31/10/10 00:00 NBA Championship 2010-2011
zwycięzca NBA Los Angeles Lakers
4.50 67.73

drugi kupon to taki:
stawka : 135.59 PLN
możliwa wygrana 4919.20 PLN
data zdarzenie rodzaj zakład rezultat Kurs Wt 14/09/10 20:44 Champions League 2010/11
Zwycięzca Liga Mistrzów Barcelona
3.75 So 18/09/10 22:00 Spa. Primera Division 2010/2011
Winner Hiszpania Real Madrid
2.15 N 31/10/10 00:00 NBA Championship 2010-2011
zwycięzca NBA Los Angeles Lakers
4.50 36.28
kolejnych kuponow dlugoterminowych nie ruszam zrobilem lekka korekte bo faktycznie tej chelsea bylo zbyt duzo na Anglie a Real to Real i w hiszpanii powalczyc powinien, co do LM nie dalem Realu wydaje mi sie ze Real w obronie grac nie umie tak jak Chelsea czy Inter za czasow Jose nie dadza rady (w razie potrzeby) pomurowac bramki to nie ten styl od lat wpajany temu zespolowi w rok nie ulegnie poprawie, mysle ze Barca z Chelsea podziela to miedzy soba, co do NBA no ogromne value kurs na Lakers powinien wynosic okolo 3 ale moda na Heat robi swoje, zreszta po regular season kurs na Lakers bedzie zdecydowanie nizszy Heat nie maja lawki ani rozgrywajacego(znaczy jest Lebron jak w Cavs ???? ) jak wyjdzie zobaczymy wiecej pieniedzy w dlugoterminowe nie wkladam to tyle
nba konczy sie duzo pozniej wiec bede mogl nieco pomanewrowac w koncowce narazie uwazam ze 4,5 to prezent od buka i to w przyszlosci zaprocentuje

M 1

momodzik

Użytkownik
chyba nie wiesz jak duzo znaczy mobilizacja poogladaj mecze i wtedy sam ocenisz ze czasem zespol moze grac na przyslowiowe 120 lepiej niz potrafi a tak bedzie musial zagrac z Atletico
Pała z logiki!
Zespół nie może zagrać ponad to, co potrafi. To jest niemożliwe.
Może co najwyżej zagrać na 100% swoich możliwości, a że wygra z przeciwnikiem, który ma większe możliwości/umiejętności, to znaczy tylko tyle, że przeciwnik zagrał na 40-50-60-80% swoich możliwości, w zależności od klasy przeciwnika.
Wyżej dupy nie podskoczysz, rozumiesz?
Tak samo jak nie ma w piłce stuprocentowych sytuacji. Nie ma.
Nawet jak piłka stoi na linii bramkowej i ktoś strzela, to nie jest stuprocentowa sytuacja. W historii piłki nożnej parę razy zdarzało się nie trafić, a że jesteś kibicem Legii, to chyba pamiętasz jak któryś z grajków w meczu z Bayernem pierdyknął z 20cm od bramki ponad poprzeczką? (Śliwowski to był? - już nie pamiętam).
Gdyby to była 100% sytuacja, to piłka MUSIAŁABY wpaść do bramki, nie ma innej opcji. A nie wpadła.
Kazimierz Węgrzyn określiłby to jako 300% sytuację. To kurna sędzia musiałby za ten strzał policzyć trzy bramki chyba...
No to się niezły Off-top mi zrobił, ale wracając do tematu, to jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś mądrego o systemach, to w tym dziale masz parę podwieszonych linków na ten temat. Tam są opisane najskuteczniejsze systemy jakie do tej pory wymyślono i opublikowano. Póki co nie ma skuteczniejszych.
pozdrawiam

L 51

legionista880

Użytkownik
Pała z logiki!
Zespół nie może zagrać ponad to, co potrafi. To jest niemożliwe.
Może co najwyżej zagrać na 100% swoich możliwości, a że wygra z przeciwnikiem, który ma większe możliwości/umiejętności, to znaczy tylko tyle, że przeciwnik zagrał na 40-50-60-80% swoich możliwości, w zależności od klasy przeciwnika.
Wyżej dupy nie podskoczysz, rozumiesz?
Tak samo jak nie ma w piłce stuprocentowych sytuacji. Nie ma.
Nawet jak piłka stoi na linii bramkowej i ktoś strzela, to nie jest stuprocentowa sytuacja. W historii piłki nożnej parę razy zdarzało się nie trafić, a że jesteś kibicem Legii, to chyba pamiętasz jak któryś z grajków w meczu z Bayernem pierdyknął z 20cm od bramki ponad poprzeczką? (Śliwowski to był? - już nie pamiętam).
Gdyby to była 100% sytuacja, to piłka MUSIAŁABY wpaść do bramki, nie ma innej opcji. A nie wpadła.
Kazimierz Węgrzyn określiłby to jako 300% sytuację. To kurna sędzia musiałby za ten strzał policzyć trzy bramki chyba...
No to się niezły Off-top mi zrobił, ale wracając do tematu, to jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś mądrego o systemach, to w tym dziale masz parę podwieszonych linków na ten temat. Tam są opisane najskuteczniejsze systemy jakie do tej pory wymyślono i opublikowano. Póki co nie ma skuteczniejszych.
pozdrawiam
nie pomyslales ze 120 procentowa sytuacja to zwykla przenosnia w jezyku polskim i moze byc uzywana?

M 1

momodzik

Użytkownik
nie pomyslales ze 120 procentowa sytuacja to zwykla przenosnia w jezyku polskim i moze byc uzywana?
Człowieku, o czym Ty piszesz? Jaka przenośnia?
Przenośnią to są &quot; nieziemskie bzdury&quot;, które teraz wypisujesz.
To jest przenośnia właśnie.
A Twoje przemyślenia, to jest 120% cukru w cukrze.
Teraz rozumiesz?
Prościej wytłumaczyć nie potrafię.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Dobra :p pośmialiśmy się z niedorzeczności w niektórych sprawach i 0 200% sytuacjach i mobilizacji na 120% i o tym kto bierze co jako przenośnię ale teraz przejdźcie do bardziej merytorycznej dyskusji o systemie. Wystarczy już tego kto ma rację :]

M 1

momodzik

Użytkownik
Dobra :p pośmialiśmy się z niedorzeczności w niektórych sprawach i 0 200% sytuacjach i mobilizacji na 120%
O nie, nie :grin:
Nie ma letko.
Ja nie pisałem o mobilizacji, ja pisałem o możliwościach 120% ;)
Bo mobilizacja, to jest całkiem inny wymiar, tego nie można określić w %
A teraz dyskutujcie, pozdrawiam.

adirave 58

adirave

Użytkownik
@ Momodzik,

Człowieku, rozbijasz mnie Twoimi postami, czy Ty nie miałeś na j. polskim takiego pojęcia jak &quot;przenośnia&quot; czy tylko udajesz kretyna ?

O nie, nie :grin:
Nie ma letko.
Po tej wypowiedzi zauważam że lekcje polskiego omijałeś szerokim łukiem.

Już myślałem, że skończyłeś karierę na tym forum, ale widzę troska o nasze portfele Ci na to nie pozwala.
Pozwól użytkownikom na swobodną wymianę swoich spostrzeżeń, albo po prostu załóż temat i w nim opisz swoje.

L 51

legionista880

Użytkownik
w tym poscie bedzie aktualizacja wszystkich lig dodalem jagiellonie juz duzo duzo wczesniej za 200 po kursie 30 na zwyciezce ligi polskiej, victorie na wygrana ligi czeskiej po kursie 3 oraz jeden typ dlugoterminowy, ktorego narazie z pewnych powodow wolalbym nie zdradzac moge tylko powiedziec ze kurs 10 wszystko mam na skanach pozniej je dodam procz narazie tego za 10:
post bedzie aktualizowany jutro po spotkaniach podlicze wszystko narazie powiem jedno za Chelsea baaaaaardzo powoluuuuuuuuutku mozna juz opijac:cool:

edit: wyjazd na 10 dni jedna krotka nota mam nadzieje ze Barcelona nie straci glupich punktow z Gijonem Bilbao czy Mallorca podobno na ten ostatni Messi moze juz wrocic.
ze wszystkich typow najbardziej zawodzi Milan dream-team w ofensywie a graja tragicznie chociaz ani Inter Juve czy Roma lepiej nie graja mam nadzieje ze z Lazio cos pokaza
dodalem typy na mistrzow krajowych co i jak wyjasnie po powrocie 1 pazdziernika.
Good Luck!

L 51

legionista880

Użytkownik
Na wstepie Update 1.1 pliku co gram : http://forum.bukmacherskie.com/attachments/f18/5162d1285543079-system-2-gie-podejscie-legionista880-dlugoterminowo-legionista880-update-1.1.txt (aktualizacja 8 nowych kuponow, skany na zyczenie) kursy sa wyzsze niz teraz poniewaz grane byly 12 dni temu teraz zmalaly. Nie bede sie rozwodzil co tam jest kazdy moze sciagnac i zobaczyc:

Anglia: mozna cieszyc sie ze City of Manchester Stadium juz za nami porazka nie boli biorac pod uwage co zrobil Manchester z Arsenalem status quo mozna powiedziec utrzymany, teraz derby z Gooners na SB jesli tutaj Chelsea nie straci punktow ba wygra, to na dlugo moze pozostac liderem z lekka przewaga:West Ham w tylach tabeli oby oby tak zostalo chociaz ostatnio ich gra napawa mnie pesymizmem gdybym dzis mial to postawic dwa razy bym sie zastanowil. Drogba nie trafil teraz trafil ostatnio on uwielbia mecze z Arsenalem licze na conajmniej jedna bramke

Hiszpania: po pierwszym meczu Realu w lidze powiedzialem nie ma bata oni nic w tym roku nie wygraja (LM, PD) wciaz slaba gra chociaz w koncowce mieli swoje setki i powinni wygrac to jednak piaty slaby mecz i druga strata punktow mowi sama przez sie, Villa nie zagra w dwoch kolejnych spotkaniach jednak do Barcy na 90 procent z Mallorca zagra Messi, wiec i tutaj nie powinno byc klopotow

Włochy: na nowych kuponach zagrane ze Inter bedzie mistrzem i to w zasadzie podrzymuje liga bardzo sie wyrownala jednak mysle ze graja najrowniej w porownaniu do rywali jesli w tej kolejce pokonaja Juventus to najtrudniejsze (procz Milanu) juz za nimi i beda seryjnie punktowac. co do Milanu dobre spotkanie gdyby nie Flamini i nieskutecznosc wynik brzmiaby 4-0 bardzo mi sie podobal Robinho ktory swoimi podaniami calkowicie gubil rywali przypominam ze mam ich na to ze skoncza w trojce.

Innr ligi ktorych nie ogladam :

Turcja: Bursaspor pierwszy punktuje w kazdym meczu wciaz nie rozliczyli meczu z Gaziantesporem i nie wiem czy doliczac juz 3 punkty (wygrywali 1-0 i to gospodarze rzucili w sedziego) czy ma byc dograne 30 minut jakby ktos cos wiedzial to niech da znac bo w internecie zadnych informacji nie ma

Czechy: Pilsen rowniez lideruje strata punktow przez Sparte jutro gra kolejny rywal do tytulu

Grecja: Panathinaikos wygrywa po nerwowej koncowce ciezka rywalizacja z Olympiakosem nas czeka

Szkocja: 1st division Raith na drugim miejscu z punktem straty, 3rd division Berwick lider majac lepszy bilans gonia go 3 zespoly cala gora splaszczona

Austria: slaba gra RB Salzburg, Wacker jako beniaminek szalony typ oby jak najdluzej byli w czubie

Niemcy: chyba zaczne coraz uwazniej ogladac Dortmund typ zaproponowany przez znajomego 10 dni temu Damiana jak narazie jak najbardziej wporzadku(pozdrowienia dla niego) kto wie Barrios Kagawa to wystarczy na Bayern bez duetu R-R jak narazie vicelider. Dzeko zmierza po korone krola strzelcow moze go zatrzymac partner z zespolu Grafite, warto odnotowac czwarty gol Ruuda w tej kolejce

Irlandia Pn: dzis najwazniejszy mecz sezonu glownych rywali Belfast - Linfield mam postawione na mistrza na tych pierwszach jesli dzis przegraja zaczne sie mocniej zastanawiac nas wczesna kontra

Rosja: Zenit pewnie zmierza po korone

L 51

legionista880

Użytkownik
wczoraj mialem napisac grubymi literami (okolo 19) kolejny bardzo dobry weekend niestety przez baranow z Barcelony taki nie jest kolejne frajersko stracone pkt.

Dluzsza relacja z weekendu na dniach

L 51

legionista880

Użytkownik
2 tygodnie temu zostaly zagrane 2 nowe kupony

pierwszy: Reał wygra lige hiszpanska
Milan bedzie w trojce serie a
Fener wygra turecka
Borussia wygra niemiecka

wklad 200 do wyjecia 5000

drugi:

Fener wygra turecka
Borussia wygra niemiecka

wklad 200 do wyjecia 2000

typy z moich glownych kuponow narazie ogolem jestem zadowolony co napewno jest na plus:

-borussia
-chelsea
-fener
-raith
-berwick
-jagiellonia
-milan w trojce ligi
-pilsen w czechach

z czego jestem niezadowolony tu w zasadzie 2,5 typu

- glentoran mistrz irlandii polnocnej
- insbruck mistrz austrii to samo juz widze ze to nie wejdzie (grane po kursie 15)
- polowa typu to barcelona za frajersko stracone 5 pkt u siebie

nie gram kontr na biezace mecze i robie bardzo dobrze jest tak duzo niespodzianek zebym stracil spore kwoty kontre bede robil tylko dlugoterminowo

chce zrobic 3 kontry na ako na razie nie zdradzam co to jest bede podawal typy z opoznieniem jak to robie caly czas na wszelki wypadek nie bede zdradzal typow byc moze ktos z gory ktos tu jednak zaglada

calkowity wklad w cala gre wynosi okolo 5200 zlotych

ocena typow w tym momencie wg mnie 7-/10

Do góry Bottom