Na wstepie Update 1.1 pliku co gram :
http://forum.bukmacherskie.com/attachments/f18/5162d1285543079-system-2-gie-podejscie-legionista880-dlugoterminowo-legionista880-update-1.1.txt (aktualizacja 8 nowych kuponow, skany na zyczenie) kursy sa wyzsze niz teraz poniewaz grane byly 12 dni temu teraz zmalaly. Nie bede sie rozwodzil co tam jest kazdy moze sciagnac i zobaczyc:
Anglia: mozna cieszyc sie ze City of Manchester Stadium juz za nami porazka nie boli biorac pod uwage co zrobil Manchester z Arsenalem status quo mozna powiedziec utrzymany, teraz derby z Gooners na SB jesli tutaj Chelsea nie straci punktow ba wygra, to na dlugo moze pozostac liderem z lekka przewaga:West Ham w tylach tabeli oby oby tak zostalo chociaz ostatnio ich gra napawa mnie pesymizmem gdybym dzis mial to postawic dwa razy bym sie zastanowil. Drogba nie trafil teraz trafil ostatnio on uwielbia mecze z Arsenalem licze na conajmniej jedna bramke
Hiszpania: po pierwszym meczu Realu w lidze powiedzialem nie ma bata oni nic w tym roku nie wygraja (
LM, PD) wciaz slaba gra chociaz w koncowce mieli swoje setki i powinni wygrac to jednak piaty slaby mecz i druga strata punktow mowi sama przez sie, Villa nie zagra w dwoch kolejnych spotkaniach jednak do Barcy na 90 procent z Mallorca zagra Messi, wiec i tutaj nie powinno byc klopotow
Włochy: na nowych kuponach zagrane ze Inter bedzie mistrzem i to w zasadzie podrzymuje liga bardzo sie wyrownala jednak mysle ze graja najrowniej w porownaniu do rywali jesli w tej kolejce pokonaja Juventus to najtrudniejsze (procz Milanu) juz za nimi i beda seryjnie punktowac. co do Milanu dobre spotkanie gdyby nie Flamini i nieskutecznosc wynik brzmiaby 4-0 bardzo mi sie podobal Robinho ktory swoimi podaniami calkowicie gubil rywali przypominam ze mam ich na to ze skoncza w trojce.
Innr ligi ktorych nie ogladam :
Turcja: Bursaspor pierwszy punktuje w kazdym meczu wciaz nie rozliczyli meczu z Gaziantesporem i nie wiem czy doliczac juz 3 punkty (wygrywali 1-0 i to gospodarze rzucili w sedziego) czy ma byc dograne 30 minut jakby ktos cos wiedzial to niech da znac bo w internecie zadnych informacji nie ma
Czechy: Pilsen rowniez lideruje strata punktow przez Sparte jutro gra kolejny rywal do tytulu
Grecja: Panathinaikos wygrywa po nerwowej koncowce ciezka rywalizacja z Olympiakosem nas czeka
Szkocja: 1st division Raith na drugim miejscu z punktem straty, 3rd division Berwick lider majac lepszy bilans gonia go 3 zespoly cala gora splaszczona
Austria: slaba gra RB Salzburg, Wacker jako beniaminek szalony typ oby jak najdluzej byli w czubie
Niemcy: chyba zaczne coraz uwazniej ogladac Dortmund typ zaproponowany przez znajomego 10 dni temu Damiana jak narazie jak najbardziej wporzadku(pozdrowienia dla niego) kto wie Barrios Kagawa to wystarczy na Bayern bez duetu R-R jak narazie vicelider. Dzeko zmierza po korone krola strzelcow moze go zatrzymac partner z zespolu Grafite, warto odnotowac czwarty gol Ruuda w tej kolejce
Irlandia Pn: dzis najwazniejszy mecz sezonu glownych rywali Belfast - Linfield mam postawione na mistrza na tych pierwszach jesli dzis przegraja zaczne sie mocniej zastanawiac nas wczesna kontra
Rosja: Zenit pewnie zmierza po korone