>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System(?) 2-gie podejscie legionista880 DLUGOTERMINOWO

L 51

legionista880

Użytkownik
Witam postanowilem troche gotowki poswiecic na zaklady dlugoterminowe w bukmacherze expekt po calkiem niezlych kursach, caly wykaz znajduje sie na dolaczonych screenach. W razie pytan prosze pisac w temacie. Mam 2 cele:

1) zarobic na spadkach kursow i robic kontry (widze kilka typow na ktorych naprawde mozna)

2) poprostu liczyc na podporki i szczescie ????

WSZYSTKO ZOSTALO JUZ ZAGRANE

gre traktuje jako lokate z dobrym zapezpieczeniem kilka typow moglbym jeszcze lepiej pokryc o tym bede informowal na biezaco, oczywiscie moze byc tak ze caly system nie wypali, ale jestem dobrej mysli

Łącznie zostalo postawione 2830.88 PLN + 1448 pln

UPDATE&#39;OWANA WERSJA PLIKU V 1.1

G 0

garbi

Użytkownik
nie chcę być pesymistą, ale niech tfu tfu drogba wypada z gry na 4-5 miechów (wystarczy zerwanie wiezadeł) - chelsea traci najgroźniejsze żądło bez którego w poprzednim sezonie nie wygrałaby ligi - a Tobie odpadają wszystkie kupony poza dwoma... no nie wiem:/ trchę ryzykownie

L 51

legionista880

Użytkownik
nie chcę być pesymistą, ale niech tfu tfu drogba wypada z gry na 4-5 miechów (wystarczy zerwanie wiezadeł) - chelsea traci najgroźniejsze żądło bez którego w poprzednim sezonie nie wygrałaby ligi - a Tobie odpadają wszystkie kupony poza dwoma... no nie wiem:/ trchę ryzykownie
umowmy sie ze zerwanie wiezadel i polroczny wylot zdarza sie srednio dwa razy w karierze a kariera trwa okolo 15 lat takze nie moge sugerowac sie takimi rzeczami, drogba jest silny jak tór do tego nie raz w Anglii ktos wypadal na 2 miesiace a gral po 3 tygodniach nie wiem czym tam lecza, ale jestem dobrej mysli
popatrz w druga strone drogba i chelsea maja sie dobrze a ja zgarniam spora gotowke bardziej prawdopodobne prawda?
jednak oczywiscie moze to nie wypalic czas pokaze ✅ czy ⛔
edit - jeszcze maly dopisek CFC maja jeszcze Anelke Kalou czy Maloude bez urazy ale mysle ze na wiekszosc frajerow taki atak wystarczy bez problemu, Manchester UTD czy Arsenal maja zdecydowanie slabsze sklady wg mnie, Arsenal umie ugrywac slabiakow po 5 by potem z Chelsea bronic sie 70 procent meczu jak sezon temu a w Manchesterze Rooney nie gra juz dobrze od kilku miesiecy wiadomo dlaczego i jakos trudno mi uwierzyc by nagle seryjnie zaczal znowu strzelac dlatego wg mnie Drogba i Chelsea na tylu kuponach to moze i troche ryzykowne ale warte gry, co do City i The Reds nie maja szans na mistrzostwo za duzo glupich pkt traca

L 51

legionista880

Użytkownik
1szy kupon kontrujacy do gry (jedyny odchył przy golu Villi uwazam ze warto dograc)

Everton - Manchester U x2 1,23
Arsenal - Bolton 1 1,25
West Ham - Chelsea gol Drogby 1,75
Barca - Hercules gol Villi 1,45
Inter - Udinese 1 1,35
Real - Osasuna 1 1,17

stawka 62,44 do wyjecia 384,63

tak jak mowie jesli jakis mecz z tego nie wejdzie to i tak bedzie to plus dla moich kuponow do glownego systemu dlugoterminowego(procz wspomnianego gola villi) - mozna przyczepic sie do zbyt duzej stawki na kupon bo 60 zlotych razy 35 kolejek do konca wyniesie mnie okolo 2 tysiecy zlotych jednak narazie gram tak jak jest

gola drogby gram do zrzucenia młotów z ligi jak i przyblizenia chelsea/drogby do mistrzostwa 3 w 1 na innych bukach mniejszy kurs totez postanowilem sprobowac

ostatni dopis - myslalem nad zakladem ze Atletico strzeli bramke po kursie 1,22 ze wzgledu na Forlana ktory moze sie liczyc w walce o korone, lecz coraz glosniej jest nad jego przejsciem do Interu w zimie i narazie wstrzymuje sie, tymbardziej ze Barcelona ma na talerzu zespol do spadku i Villa z Messim powinni postrzelac

G 0

garbi

Użytkownik
ja absolutnie nie życzę Tobie przegranej ???? po prostu napisałem swoje przemyślenie na temat chelsea lub drogby na tylu kuponach. wygraj większość, tego Ci życzę
wyjaśnij mi proszę jeszcze na czym polega Twoje granie kontr ? bo o ile dobrze rozumiem, to masz na swoich kuponach króla strzelców Ville, króla strzelców Drogbę - jak zwiększasz prawdopodobieństwo swojej wygranej? na chłopski rozum, to powinieneś grać, że Drogba bramki nie strzeli, wtedy wygrywasz teraz jak Drogba nie trafi ale zmniejsza się prawdopodobieństwo że będzie królem strzelców

L 51

legionista880

Użytkownik
ville i drogbe wytlumaczylem ze nie jest to moze w 100 procentach taktyka kontrujaca lecz:
a) drogba skusil mnie kurs na sportingbet 1,28 bet365 1,57 a tutaj az 1,75 dlatego mysle ze dobre do podbicia, moglbym grac kontre z handicapem na west ham oczywiscie, lecz uwazam ze spokojnie Chelsea moze ich tutaj przebic 3-ema golami ogladalem ostatnie bodaj 5-1 na SB czy 6-0 z Wigan 2 kolejki temu i wole juz zagrac tego Drogbe niz na slabeuszy z Upton
b) villa kurs 1,45 (bet 365 1,28 ) patrz wyzej teoretycznie powinienem kontrowac jak napisalem Forlana lecz po 1 jego przejscie(????) w zimie do Interu a po 2 tragiczny przeciwnik dla Barcy prowadzi mnie do grania zgodnie z kuponami gdzie moga strzelac.
jak widzisz skusily mnie zawyzone kursy obaj napastnicy nie powinni miec problemow jasne ze moze dojsc do sytuacji ze zawala mi kupon podczas gdy 4 mecze zgodne z kontrami wejda, ale troche ryzyka mam nadzieje ze sie oplaci. kurs bez viili i drogby to jedyne 2,40 a nie chce za bardzo ruszac w tej czesci sezonu turcji czy grecji (zagralem to jedynie dla zawyzonych kursow na panate fener czy burse)wiec musialbym wejsc wyzej niz 60 zlotych a bynajmniej powinienem bo ciezko kryc mi te wygrane z glownych kuponow malymi wygranymi cotygodniowymi. wierz mi ze jakbym kurs na drogbe mial kolo 1,4 to nawet bym tego nie gral jest tu lekkie value bo graja z zespolem katastrofalnym
Jutro bedziemy madrzejsi o ta jedna kolejke czy oplacilo sie dorzucenie 2-och strzelcow jesli nie wejdzie przemysle to przy kolejnych typowaniach tygodniowych, niechce poprostu za duzo wkladac w tygodniowe kupony roznie sie mecze ukladaja (czerwona kartka czy karny) dlatego wole leciej i z TROCHE(wg mnie) wiekszym ryzykiem

wincent 150

wincent

Użytkownik
No ja też życzę jak najbardziej wygranej, nie inaczej.
Ale jako że sam z +/- długoterminowych gram tylko zakłady na półfinalistów/finalistów w tenisie ;) to mam pytanie - czy nie uważasz że mając 3 kafle lepiej finansowo byś wyszedł grając za nie zamiast &quot;zamrażać&quot; ich na jakieś 10 miechów?
btw: też już nie zamierzam grać na bahu ????

I jeszcze przyłączam się do prośby o wyjaśnienie jak kontrujesz kupony ako, bo nie rozumiem...

L 51

legionista880

Użytkownik
No ja też życzę jak najbardziej wygranej, nie inaczej.
Ale jako że sam z +/- długoterminowych gram tylko zakłady na półfinalistów/finalistów w tenisie ;) to mam pytanie - czy nie uważasz że mając 3 kafle lepiej finansowo byś wyszedł grając za nie zamiast &quot;zamrażać&quot; ich na jakieś 10 miechów?
btw: też już nie zamierzam grać na bahu ????

I jeszcze przyłączam się do prośby o wyjaśnienie jak kontrujesz kupony ako, bo nie rozumiem...
a kto mowi ze ja dysponuje tylko tymi 3 tysiacami ???? ? kupony kontruje normalnie na przseciwnikow z tym ze teraz wyjatkowo dodalem drogbe i ville ze wzgledu na bardzo wysokie kursy wg mnie, jesli one zawala kupon to wiecej tak nie zagram
btw bursaspor 2-1 pierwszy pomyslny wynik do dlugoterminowek ???? jeszcze jakies 300 i lece na majorke ????
co do baha ja juz swoje napisalem w odpowiednim temacie u zlodzieji wiecej nie gram

G 0

garbi

Użytkownik
nie rozumiem tych Twoich kontr...

Everton - Manchester U x2 1,23
Arsenal - Bolton 1 1,25
West Ham - Chelsea gol Drogby 1,75
Barca - Hercules gol Villi 1,45
Inter - Udinese 1 1,35
Real - Osasuna 1 1,17
poza villą i drogbą (i west ham) nie ma w nich żadnej drużyny, którą miałbyś na kuponach długoterminowych... kontrowanie chyba polegałoby na stawianiu na drużyny-przeciwników do Twoich typów...
jeszcze jedna dygresja z mojej strony - czy nie byłoby bardziej opłacalne grać kontr singli niż ako ?
ale zanim to wyjaśnię, to Ty wyjaśnij Twój kupon

L 51

legionista880

Użytkownik
ale zes sie uwzial czlowieku gram real czy arsenal bo jak wygraja to mam teraz kase a jak przegraja to dobrze dla dlugoterminowek a ville czy drogbe rzucilem WYJATKOWO po dobrym kursie

kontr singli? mam grac kazdy singiel po 100 po kursach 1,20?? bo takie beda grajac na druzyny pokroju Arsenalu czy Realu to wole normalnie na ako bo nawet jak jeden mecz mi zawali to sie ciesze i trace jedynie niska stawke

po za tym nie obchodzi mnie czy ten kupon dzis wejdzie darcie mordy po golu Artety na 3-3 z ManU jest jednym z najepszych przezyc pilkarskich w moim zyciu ???? a przy okazji chwilowo Manchester moze miec dzisiaj 4pkt straty do CFC

kibicuje Evertonowi ????

G 0

garbi

Użytkownik
skoro mówisz o kontrach a widzę, że to nie są kontry to się dopytuję, bo tego nie rozumiem. no ale skoro taki problem Ci to sprawia to już pytał nie będę. powodzenia w grze

L 51

legionista880

Użytkownik
wyjasnialem to w poprzednich 3 postach czlowieku nie zalamuj mnie

4 z 6 typow na kupon to kontry a 2 na strzelcow postawilem dla kursu wyjasnialem to 3 razy

G 0

garbi

Użytkownik
gram real czy arsenal bo jak wygraja to mam teraz kase a jak przegraja to dobrze dla dlugoterminowek
w pliku tekstowym który zamieściłeś nie ma ani osasuny ani boltonu, więc nie wiem dlaczego tak dobrze dla Twoich długoterminówek

L 51

legionista880

Użytkownik
w pliku tekstowym który zamieściłeś nie ma ani osasuny ani udinese, więc nie wiem dlaczego tak dobrze dla Twoich długoterminówek
JEZELI REAL CZY INTER TERAZ WYGRAJA TO MAM 360 A BYNAJMNIEJ SZANSE NA 360 A JAK NIE TO TEZ DOBRZE BO DLUGOTERMINOWKI CZYLI BARCA I MILAN NAROBIA PRZEWAGI

L 51

legionista880

Użytkownik
PODSUMOWANIE PO 1-EJ KOLEJCE:

Anglia - Chelsea powiekszyla przewage nad Manu, zachowala 2 pkt nad Arsenalem ktory w mojej opinii szans na mistrzostwo za bardzo nie ma, jasne bedzie wysoko, bedzie ogrywal sredniakow i zdobywal mase pkt ale z czolowka beda mieli duze problemy, nie ten kaliber. Drogba gola nie strzelil ale jego najwieksi konkurenci tj.Walcott kontuzja Malouda ławka Rooney nie grał Tevez nie trafil Torres dzisiaj z mocnym Birmingham u siebie pozwala patrzec mi z optymizmem na zaklady w Anglii. West Ham ostatnie miejsce w tabeli chociaz w 2-giej polowie grali dobrze tylko na ile to juz olewanctwo Chelsea a na ile dobra gra WHU?

Włochy - Porazka Milanu dosc niespodziewana mam ich na miejscu w 3-ojce przypominam, zle gra rowniez Roma i Juventus w zasadzie ciezko mi wyobrazic sobie zeby Milan w kolejnym meczu nie wygral narazie jest niezle z dobrymi myslami na przyszlosc.

Hiszpania - To co sie wczoraj stalo kazdy widzial chyba nie musze dluzej sie rozpisywac, kombinowanie w skladzie nie grali Alves czy Xavi takze Pedro pozwala sie zastanowic. Idiotyczne stracone gole a wystarczylo na poczatku meczu Bojan trafil nie kilka cm obok slupka a w bramke no coz...Ogladalem rowniez Real i nieczym mnie nie zachwycili sporo kontr nieskuteczny Ronaldo bramka troche przypadkowa, czekam na mecz z Atletico w najblizszej kolejce jesli Barca to wygra szybko wroci na wlasciwe tory a jesli nie? bedzie goraco

Turcja: meczów nie ogladalem natomiast Bursa prowadzi w tabeli, martwi wynik Fener ktore przegralo i 4-0 Besiktasu to jednak zaklady poboczne

Grecja: Panathinaikos wygrywa po karnym Cisse i powoli zasiada w czubie tabeli

Podsumowanie: zawiodła Barca ktora wyklinalem ogladajac mecz widac ze podeszli na pelnym luzie JA UWAZAM ZE TO DOBRZE ZE PRZEGRALI zobaczyli ze Real stracil pkt i mysleli ze po 1-szej kolejce mistrz ich teraz beda grac na 120 procent, reszta niezle kolejne podsumowanie za tydzien

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Nie wiem czy dobrze odczytalem plik txt ale powtarzaja sie tam pewne kombincacje(nie wiem czy celowo)??
N 05/09/10 22:27 Kupon stworzony N 05/09/10 22:27 14.48 91.49 PLN 1324.77 PLN otwarty che bar heat mil
Pn 06/09/10 03:43 Kupon stworzony Pn 06/09/10 03:43 14.48 93.10 PLN 1348.08 PLN otwarty che bar heat mil....
...
i to powtarzaja sie parokrotnie , rowniez inne.
Wiekszosc kuponow oparta o chelsea badza Drogbe. temat byl poruszony juz ale wg mnie lepiej bylo zamiast 30-kilku kombinacji z chelsea i/lub drogba zagrac na chelsea za grubsza kase bo tak czy siak wszystko zalezy od chelsea.
A co do robienia kontr.
Nie ma sensu robic kontr w Ako i nie tlumacz ze ryzykujesz mniejsza kase bo w kontrowaniu chodzi wlasnie o niwelowanie ryzyka czasem za bardzo gruba kase a nie za drobne.
ogolnie to good luck, na pewno sie przyda.
A Manchester jako priorytet ma wygranie ligi, Chelsea z tego co wiem jak zawsze lma apetyt na lige mistrzow.

Do góry Bottom