olej lokate ????
witam,
chociaz nowy na forum to nie taki nowy w zakladach. nadal sie dziwie ze nie mam siwych wlosow jeszcze ????
a co do "systemu" na niskie kursy to rzeczywiscie nie ma sensu. nie raz przegralem na federerze czy innych "pewniakach" wiec stawianie 100% na jeden zaklad nie ma zadnego sensu (w zadnych spotkaniu, na zadne wydarzenie)
natomiast ja gram ostatnio wg tego "systemu" tzn. 1%, ale nie wykorzystuje bynajmniej tylko zakladow o stawce 1,01. mniej wiecej to polega na tym, zeby kazdy zaklad dawal ten 1%. czyli dla stawki 1,50 wykorzystuje ok 2% obecnie posiadanego kapitalu. jest to dosc asekuracyjne z jednej strony, ale i niebezpieczne z drugiej, jesli ktos sie rzuci na male stawki.
ja juz tak niestety wiele razy zrobilem i wiem ze bywa kiepsko
wspomniany federrer to moja najwieksza porazka plus jeden gem o stanie lidera 40:0 i nieaktywnym kursie na lidera (ja postawilem po kursie 1,05). na przeciwnika byl kurs 40.... no zgadnijcie kto wygral ....
stawiam do tego bardzo wiele zakladow i stad tez moje bardzo duze streaki z pozytywnym wynikiem, ktore niekoniecznie przekladaja sie na pojawienie sie mojej osoby na liscie najbogatszych ludzi we wszechswiecie
i generalnie gram jakby to powiedzieli eksperci stad jak "looser"
reaguje na bukmacherow
live i czasem uzywam progresji bez dluzszej niz 5 minut analizy zdarzen, no moze oprocz
NHL, ktore jest moim konikiem.
ale tak z ciekawosci ogladalem analizy na tym forum i powiem szczerze... fajnie to wyglada i ciekawie sie czyta fabule, natomiast sport to sport. 3 karne w jednym meczu juz widzialem. albo "ledwo" wygrana Ajaxu 1:0 i to po tym jak przeciwnik nie mial bramkarza przez 20 minut ???? (wtedy prawie osiwialem i to za kurs 1,20 wiec... szkoda zdrowia)
ze swojej strony polecam rozwage i nie traktowanie tego jak zawodu...
przynajmniej dla znakomitej wiekszosci nie
z drugiej strony, dla malych kwot - powiedzmy do 5k polecam rozwazna gre na bukach a nie lokate. mysle ze nawet poczatkujacy wyciagnac potrafi 10% w ciagu roku, chociaz oczywiscie z nieporownywalnie wiekszym ryzykiem do lokaty.
jesli komus te uwagi uratuja dom od komornika to sie ciesze ????
pozdrawiam serdecznie
M