Dzis zarejestrowałem się u nich, wpłaciłem kase i przyszła weryfikacja konta, więc próbuje ja zrobic za pomoca podania numeru dowodu osobistego, wpisałem nr dowodu i wciskam "wyślij" Nic zero odpowiedzi ze strony, tak jakby się zawiesiła, więc zrestartowałem firefoxa i próbuję to samo zrobić, znów nic, w końcu próbuję trzeci raz tej samej sztuki NIC, po chwili wiadomośc dostaję że "moje konto zostało zablokowane z powodu..." Wku** się strasznie, zadzwoniłem na infolinię i im mówie że to nie moja wina że im weryfikacja w ten sposób nie działa i blokuje ludzie bezpodstawnie, powiedziano mi żebym wysłał skan dowodu terefere... więc odrazu to zrobiłęm, teraz czekam na odp...
jestem zniesmaczony na samym początku, nie dość że ich strona ma bugi to jeszcze blokują ludzi za to, nosz KUR^a Mać.
juz wiem że długo tam nie pogram i prawdopodobnie przy najbliższej okazji wypłacę wszystko i podziękuje tym amatorom.
jestem zniesmaczony na samym początku, nie dość że ich strona ma bugi to jeszcze blokują ludzi za to, nosz KUR^a Mać.
juz wiem że długo tam nie pogram i prawdopodobnie przy najbliższej okazji wypłacę wszystko i podziękuje tym amatorom.