>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Survivor

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jeszcze do końca nie wiadomo więc poczekaj. na pewno coś z tego będzie jeżeli ktoś się podejmie stworzenia i pilnowania tego.

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Przecież nic nie powstanie odrazu. Trzeba pomyśleć , znaleźć fundusze , zatrudnić osoby które beda nad tym czuwały. ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jest dokładnie tak jak napisał KosiarQa ;) Zresztą już wcześniej pisałem, że konkurs niekoniecznie musi się zacząć już teraz ;) Jednak mozliwe jest, ze rozpocznie się w drugiej połowie miesiąca kwietnia bądź na początku maja.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja mogę być modem takiego działu ;) mam ostatnio sporo czasu w niektóre dni wolne do 12 a w niektóre wolne od 10 :&gt;
Moderator będzie wpierw trzeba zoorganizować takie coś więc nie pozostaje nic innego jak czekać.

G 46

ghs

Użytkownik
Krótkie obliczenia (1/(1/1,6)^10) pokazują, że jeśli trzeba by było trafić 10 razy pod rząd kurs 1,6, to takie coś uda się jednej na niemal 100 osób.

kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
Nie da się obliczyć ile osobom uda się trafić, może się nie udać nikomu a równie dobrze 20 czy 30 osobom. Na to nie ma obliczeń ????

G 46

ghs

Użytkownik
Ależ oczywiście, że się da. To jest podstawa, na której swoje istnienie opierają wszelkie firmy bukmacherskie. Jeżeli bukmacher wystawia kurs 1,6 na jakieś zdarzenie, to znaczy, że szanse na jego zajście profesjonalni oddsmakerzy pracujący u buka ocenili na ok 65%. Jeżeli ktoś postawi 10 zakładów o takim kursie, to statystycznie 6-7 powinno mu wejść. Oczywiście może się zdarzyć, że wejdą mu tylko 4 zakłady, albo że aż 9. Jednak im więcej zakładów, tym to oszacowanie staje się dokładniejsze - przy 1000 zakładów w zasadzie nie ma szans, żeby liczba trafionych zakładów wykroczyła poza granice 550-750 (oczywiście cały czas mówię o kursie 1,6).

Do góry Bottom