>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Survivor

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ja mam dwa propo : dajmy okreslone drzuyny [20] i 20 kolejek mamy trafic bez bledu , kto opusci lub nietrafi out , wygrywa ten kto zajdzie najdalej. A i kazda druzyne dajemy tylko raz !!! NFL Survivor taki , tylko ze pilkarsk.
A i tak dla jaj zeby bylo, to swe typy slemy do okrelonego moda , a on wraz z zaczeiem pierwszego meczu daje je na forum. Wiec wszytko tajne
Drugie :
Min. kurs 1.5 , 15 kolejek , dajmy co kazda , niepowtarzamy druzyn , dajmy tylko 1X2 , mniej znane ligi [Bez 1 i 2 lig frnasukiej , wloskiej , angielkiej i hiszpankiej , polskiej i niemieckiej].
Jak survivor to ostry

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ja mam dwa propo : dajmy okreslone drzuyny [20] i 20 kolejek mamy trafic bez bledu , kto opusci lub nietrafi out , wygrywa ten kto zajdzie najdalej. A i kazda druzyne dajemy tylko raz !!! NFL Survivor taki , tylko ze pilkarsk.
A i tak dla jaj zeby bylo, to swe typy slemy do okrelonego moda , a on wraz z zaczeiem pierwszego meczu daje je na forum. Wiec wszytko tajne
Drugie :
Min. kurs 1.5 , 15 kolejek , dajmy co kazda , niepowtarzamy druzyn , dajmy tylko 1X2 , mniej znane ligi [Bez 1 i 2 lig frnasukiej , wloskiej , angielkiej i hiszpankiej , polskiej i niemieckiej].
Jak survivor to ostry
Grzesio pogielo Cie ?????

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Grzesio własnie dobrze mówi. Teraz tylko czekamy na Marcin_Odra i bedzie wiadomo co i jak :]

A co z nagrodami ? :jezora:

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
jak najbardziej ciekawy pomysł ;) według mnie trafienie 15 typów o kursie min. 1,6 jest niezwykle trudne, no ale jeśli ustawić by mozliwosc podawania typów np. z trzydniowymi odstepami to kto wie... moze i by się komus powiodło ;)
No jezeli zwyciesca otrzymal range Typera na koniec, to chyba za cos wkoncu musi dostac?
Poprzeczka ustawiona wysoko, ale w TD tez nie jest latwo :]
Moim zdaniem prog 15 jest dobry, a konkurs bardzo fajna sprawa ;)

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Drugie :
Jak survivor to ostry
Ja myśle że są to zbyt rygorystyczne zasady. Powinny być wszystki dyscypliny mozliwe do typowania. Uczestnik powienien mieć jak najszerszy wybór, bo wiadomo trafic 15 typów pod rząd nie jest łatwo tym bardziej gdy zwęrzymy oferte.

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Dyscypliny powinny być wszystkie.

Proponowane zasady.

Codziennie trzeba bedzie oddac typ po kursie wiekszym niz 1.60 a jeśli ktos poda typ w poniedziałek a w srode juz nie to odpada z konkursu.

Konkurs rozpocznie sie 1.04 a skonczy 15.04 włącznie. Pierwszy typ dnia 1.04 to bedzie zapisanie do konkursu.

Typ nie moze byc mniejszy niz 1.60.

Uczestnik musi codziennie przez 15dni podawac typ , jesli ktorys nie bedzie trafny odpada.

Zwyciesca bedziew wyloniony drogą eliminacji.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jeszcze nikt nie powiedział, że nic z tego ;) Poza tym jesli zacząc to od nowego miesiąca i kto wie czy tak też właśnie nie będzie...

tbm 642

tbm

Forum VIP
czekam jeszcze na opinie użytkowników dotyczace kilku kwestii..

minimalny kurs? 1,40 ? 1,50 ? 1,60 ? bo mniejszych czy tez większych raczej nie ma sensu dawać..

jesli chodzi o te 15 typów z rzędu to uważam, ze czas 30 dni (miesiąc) byłby odpowiednim na ich oddanie.

z zastrzeżeniem, że jeśli dajmy na to osoba X typuje przez pierwsze 10 dni codziennie i za 11 razem nie trafia... ma szanse zacząć typować od nowa bo konkurs trwa 30 dni wiec jeszcze wymagane 15 moze osiągnąc.

typy dla ułatwienia w kontrolowaniu przez moderatorów podawane byłyby w tematach/grupach, w której byłoby po 4 uzytkowników.

np. grupa A
fox71
TBM
Gusto
Sutek

i w tej grupie oni podają swoje typy. sam fakt, ze są w grupie A nie ma znaczenia, ale wydaje mi się, ze wtedy byłby jakis porządek i łatwiej byłoby sprawdzać serie poszczególnych użytkownikow.

no chyba, ze podobnie jak w Typach Dnia zakładac tematy na poszczególny dzien, choc moim zdaniem wtedy mógłby zapanować mały chaos...

-----

czekam jeszcze na Wasze propozycje dotyczące regulaminu tego konkursu.

stwórzmy konkurs, który będzie się podobał ;)

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Niech konkurs trwa 30 dni ale typ nie musi być podawany codziennie lecz w odstępie 3 dni. Na pewno każdy będzie chciał wybrać jak najlepszy typ, a w niektóre dnii jest mało zdarzeń do wyboru.

tbm 642

tbm

Forum VIP
a jak wyłonić zwycięzce konkursu jeśli nikt nie trafi 15 z rzędu?

zapewne zwycięzca zostałby ten, który trafiłby najwiecej typów z rzedu podawanych maksimum w odstepach 2-3 dni, no chyba, ze macie jakies inne propozycje

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
a jak wyłonić zwycięzce konkursu jeśli nikt nie trafi 15 z rzędu?

zapewne zwycięzca zostałby ten, który trafiłby najwiecej typów z rzedu podawanych maksimum w odstepach 2-3 dni, no chyba, ze macie jakies inne propozycje
dokładnie tak jak piszesz

Do góry Bottom