>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Survivor

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Myśle ze na naszym forum mozna zorganizowac konkurs o nazwie &quot;Survivor&quot;. Polegałby on na podawaniu jednego typu na dzień o kursie nie niższym niż 1.60. Zwycięzcą konkursu zostaje ta osoba która poda 15 trafnych typów pod rząd! Jeśli nie podamy dobrego typu nasze konto sie zeruje i zaczynamy od nowa. Myślę ze jest to nie lada wyczyn podać 15 trafnych typów pod rząd. Zwycięzce konkursu można nagrodzić rangą Typera. Co o tym myślicie?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ciekawy pomysł przy odpowiednim regulaminie no ale minus to że nie zawsze mozna w 15 dni z rzedu trafic na forum

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Popieram ten pomysl - bylo by to troche latwiejsze niz wygranie Typów Dnia choc trafic 15 typow pod rzad to nie lada wyczyn ????

komarr 4

komarr

Forum VIP
Popieram ten pomysl - bylo by to troche latwiejsze niz wygranie Typów Dnia choc trafic 15 typow pod rzad to nie lada wyczyn ????

latwiejsze? jezeli trafisz w typach dnia 15 typow pod rzad z min kursem 1,6 to masz +/900 punktow jeszcze troche i wystarczy na wygranie Typow Dnia. Wiec nie wiem gdzie ty tu widzisz &quot;latwiejsze&quot; zadanie :p

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
pomysł niezły....ale tak szczerze kto trafi 15 typów podrząd z kursami 1.60 ... ???? naprawde to byłby nielada wyczyn .....

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
zawsze można obniżyć próg do 10 typów lub obnizyć kurs. Myśle ze jest to odbry pomysł bo od najlepszych typerów zawsze mozna dorzucuć jakiś fajny typ do kuponu

ted 12,8K

ted

Forum VIP
jesli te 16 typow nie trzeba podawac codziennie to spokojnie da sie zrobic, jeesli chodzi o mnie :p

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Ted więc co o tym myślisz? ja też myśle ze 15 typów da rade? pogadaj z kumplami modami czy dało by sie cos takiego sytworzyc

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Zobacyzmy, i nie porownujcie tego do TD , poniewaz tutaj bysmy nie musieli pisac analiz

ps. fajny avatar besti ze wschodu ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
jak najbardziej ciekawy pomysł ;) według mnie trafienie 15 typów o kursie min. 1,6 jest niezwykle trudne, no ale jeśli ustawić by mozliwosc podawania typów np. z trzydniowymi odstepami to kto wie... moze i by się komus powiodło ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Ja uważam, że trafienie nawet 15 typów z kolei po kursie 1,3 to świetny wyczyn na, którym można zarobić grając za max stawki 7 stopni ???? tak jak niektórzy próbowali i im się udawało.

Do góry Bottom