>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebety, middle, spadki kursów by czoker

P 0

pinesek

Użytkownik
Witam .Chciałbym zaczać grać surbety masz jakieś fajne strony do surków jakie buki polecasz, w pln czy w euro czy grasz może w euro i pln?.

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Witam po długiej przerwie ????
Odpuściłem typowanie Eurobasketu, ciesząc się z samego oglądania .. Za wyjątkiem 3 pierwszych spotkań Polaków (meczów o coś) oglądałem ten turniej bez większych emocji.
Cierpliwie czekałem na jeden mecz, który chciałbym postawić ..
Cały mój misterny plan popsuł Zisis w ostatnim meczu grupowym z Chorwacją, pudłując dwukrotnie proste lay upy. W przypadku zwycięstwa Greków miałem odłożoną sporą kasę na mecz Hiszpania - Włochy, niestety do takiego rozstrzygnięcia nie doszło.
Dlaczego napisałem niestety? Bo nie wierzę, że mając nóz na gardle, Hiszpanie w podobny sposób wypuściliby z rąk zwycięstwo.
Ok, tyle na temat przeszłości, wróćmy do tego co dzieje się dzisiaj.
Chorwacja - Ukraina
Typ:1
Bukmacher: Pinnacle
Kurs: 1,307
Stawka: 2000

Ukraina, moim skromnym zdaniem nie pokonała na tych mistrzostwach nikogo mocnego.
Okej wygrali z Serbią .. Tylko Serbia jest bardzo młodym, niedoświadczonym zespołem, jak pokazały te mistrzostwa są mega nieobliczalni. Idziemy dalej, zwycięstwa z : Izralem, Niemcami, Belgią, Wielką Brytanią .. Tych drużyn dawno już nie ma na tym turnieju. Dlaczego? Bo były słabe
Wstawcie Ukraine do grupy F za obojętnie, który zespół ... Jak sądzicie, udałoby im się wyjść z grupy i awansować do ćwierćfinału? Moim zdaniem nie.
9 na 12 zawodników z ligi ukraińskiej. Jeter grający w egzotycznych ligach, jeden zawodnik z NBA, grzejący ławę i podający ręczniki. To cud, że Ukraina doszła tak daleko.
Nie mam pojęcia, jak Łotysze mogli oddać swoje miejsce w ćwierćfinale.
Porażki z Francuzami (ktoś napisze, że tylko 6cioma punktami .. Tak, tylko, że Francuzi przechodzą przez ten turniej jak najmniejszym nakładem sił, co można zaobserwować w praktycznie każdym meczu), Porażka 85:51 z Łotyszami, i porażka na koniec fazy grupowej z Litwinami.
Z drugiej strony Chorwacja, która po srogim laniu od Hiszpanów, podniosła się i wygrała z resztą drużyn ... Na rozkładzie między innymi : Słoweńcy, Włosi, Grecy..
Fantastycznie gra Bogdanovic, swoje robi Ante Tomic (średnie na poziomie prawie double-double), do tego dorzucający swoją cegiełkę w każdym kolejnym spotkaniu Ukić, Simon, Draper, Sarić, Zorić i na deser strzelec Rudez (50% za 3, przy prawie 4 rzutach oddawanych średnio na mecZ). Niesamowicie podoba mi się gra tego zespołu, wydaje mi się, że dzięki &quot;drabince&quot; mają oni spore szanse na finał.
Mam nadzieję, że Ukraina nie odpali dzisiaj, tak jak napisałem zespół niedoświadczony jeśli chodzi o taki poziom rozgrywek, po drugiej stronie mamy Tomicia z Barcelony, Ukicia z Panathinaikosu, Drapera z Realu, Bogdanovica z Fenerbanche ... Oby dzisiaj nie zawiedli.
Powodzenia!

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik

No cóż, tak jak napisałem, Ukraińcy nie wytrzymali ciśnienia.
3/22 za 3, przy 39% wcześniej w turnieju ... Mnóstwo otwartych pozycji i co z tego.
Fenomenalna robota Drapera, który wyciągnął Ukraińcom chyba z 5 piłek prosto z kozła ;d
Świetnie zagrał młody Sarić, powalczył w drugiej połowie o kilka niczyich piłek, dorzucił kilka punktów, mega pożyteczny występ.
Kolejny, który zaskoczył - Markota, trójka w 3 kwarcie, kiedy Ukraińcy złapali wiatr w żagle - na miarę złota. Bogdanović niby niewidoczny przez większość spotkania, ale swoich 14 oczek dorzucił.
No i ten, który miał dzisiejszy pojedynek pod pełną kontrolą ..

✅ 613,5 pln
Zastanawiam się cały czas nad kolejnym ćwierćfinałem, żadnego zwycięstwa underdoga w tej fazie ... Jak włoski obwód zaskoczy może być ciekawie ..

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Litwa - Włochy
Typ: 2
Kurs: 3,18
Stawka: 100 pln
Jak włoski obwód zaskoczy, będzie ciekawie w tym meczu ... Litwini dotychczas nie pokazali niczego wielkiego na tym turnieju. Belinelli, Datome, Gentile, Ariadori, każdy z nich może dzisiaj odpalić.
Duża przewaga pod koszem zespołu litewskiego ...
Typ głównie dla zwiększenia emocji w czasie oglądania ???? Kurs na Włochów moim zdaniem za wysoki. Ponadto, tak jak pisałem wcześniej, żadnej niespodzianki w ćwierćfinałach, przy turnieju gdzie tylu under dogów potrafiło wygrywać swoje mecze ...
Powodzenia!

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
czoker na marathonie jeszcze sie nie nie dorobiłeś limitu??
3 konta z limitem 1 euro na wszystkie zakłady - dorobiłem się ????
Szykuje nowy zestaw kont do grania, może w przyszłym tygodniu zacznę, ewentualnie będę czekał póki nie ruszy sezon NBA, całkiem dobrze robi mi ta przerwa od surebetów

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
PLK, Koszykówka
Śląsk - Anwil
Kurs : 1,84
Stawka: 400

Byłem na weekendowych meczach w Hali Stulecia - Śląsk ma dwóch zawodników na ekstraklasę - DJ i Skiba.
Anwil ma swoje problemy ale jest od Śląska mocniejszy na każdej pozycji - dzisiaj dojedzie jeszcze Litwin z LR Wilno i może coś dorzucić. Jak uda mi się usiąść jeszcze do komputera przed meczem to puszczę analizę w dziale tematycznym - po takim kursie szkoda tego nie zagrać. Śląsk jest DRAMATYCZNIE słaby

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
PLK, Koszykówka
Śląsk - Anwil
Kurs : 1,84
Stawka: 400

Byłem na weekendowych meczach w Hali Stulecia - Śląsk ma dwóch zawodników na ekstraklasę - DJ i Skiba.
Anwil ma swoje problemy ale jest od Śląska mocniejszy na każdej pozycji - dzisiaj dojedzie jeszcze Litwin z LR Wilno i może coś dorzucić. Jak uda mi się usiąść jeszcze do komputera przed meczem to puszczę analizę w dziale tematycznym - po takim kursie szkoda tego nie zagrać. Śląsk jest DRAMATYCZNIE słaby
✅ 336,13

PLK, Koszykówka
Kotwica Kołobrzeg - Stelmet Zielona Góra
Kurs: 1,11
Stawka : 1000

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
✅ 336,13

PLK, Koszykówka
Kotwica Kołobrzeg - Stelmet Zielona Góra
Kurs: 1,11
Stawka : 1000

✅ 110 pln

Dzięki Bogu ....
Nerwy niewspółmierne do wygranej, sam nie wiem czemu nie łapałem Stelemetu rano jak był jeszcze kurs 1,17 ...

Co do wcześniejszego meczu, żałuję, że nie zdążyłem napisać analizy w dziale tematycznym, więcej osób mogłoby zarobić. Śląsk widziałem dzisiaj po raz czwarty i wszystkie mecze były słabe. Bubalo nie nadaje się na tą ligę, Hyży powinien być na emeryturze, Kikowski zablokował się na turnieju w Hali Stulecia, Thompson jest słabiutki ... W Śląsku nie ma kto rzucać punktów i rywale dobrze o tym wiedzą. Odcięcie Skiby i DJ będzie kluczem do zwycięstwa, Kiko odpali pewnie raz na 5 spotkań, a reszta nie jest w stanie rzucić więcej niż 12 oczek w pojedynczym meczu.
Sad, but true

Czekam aż wystawią kursy na Stelmet - Bayern i gram grubo na Niemców. W bwinie już są, kurs 2,05 na Bayern jest naprawdę mega śmieszny ???? Promocja, niestety nie wpłacam tam więcej kasy. Czekam na Unibet/Betsafe i oczywiście Pinnacle

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Kwiecień (19-30)
Zysk : ✅ 965,29 pln, a złożyły się na to:
Surebety: ✅ 179,14 pln
Middle: ✅ 170,22 pln
Zwykłe zakłady: ✅ 615,93

Zwykłe zakłady wypadły bardzo, bardzo fajnie ???? Middle będą się pojawiać rzadko(wręcz przypadkowo), bo po prostu na nie nie poluje. Zysk z surebetów bardzo słaby, swoją grę opieram głównie o weekendy, a te miałem ostatnio mocno zawalone.

Cel na maj - surebety + obrócenie do końca bonusu z Betssona (a może i jakiegoś nowego) z łącznym zyskiem ponad 1100 pln
✅ ze zwykłych zakładów
I będę zadowolony ???? Pozdrawiam
Podliczyłem w końcu temat
Maj :
Surebety: 731,87
Zwykłe zakłady: 1120,95
Bonusy: 482 pln
Suma ✅ 2334,82 pln

Plan na maj wypełniony bez problemu, gorzej było w kolejnym miesiącu, który trochę zniechęcił mnie do dalszego grania i prowadzenia tematu.

Kwiecień: ✅ 965,29
Maj: ✅ 2334,82 pln
Czerwiec : ⛔ 1137 pln
Wrzesień : ✅ 513 pln
Październik ✅ 436,13 pln (stan na 15.10.2013)

Suma: ✅ 3112,24

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Witam serdecznie.
Długo się do tego zbierałem ale zaczynam ponownie prowadzić temat na forum.
Pojawiać się będzie trochę typów z koszykówki i ponownie surebety.
Surebety prawdopodobnie zaczną pojawiać się od piątku - na tą chwilę rozpoczynam grę w:
Unibet, Betsafe, Pinnacle, Betsson, Expekt, Betclic, Betcity.
Expekt i Betclic to nowe konta, reszta już lekko lub mocniej zlimitowana.
Rozgrzewka do końca października, a później zamierzam dołożyć nowe, niezlimitowane konta w Bet365, Marathon, Bet-at-home, William Hill.
Stopniowo(wraz z otrzymaniem limitów) będę też wymieniał konta w Unibecie, Betsafe i Betssonie na nowe. U każdego z tych bukmacherów zamierzam w pełni wykorzystać przysługujące nowym graczom bonusy.
Gdzieś w okolicach grudnia zamierzam również założyć konto w Sbobet, do tego będę potrzebował konto w Marathonie z przerzuconą kasą (najwięcej surebetów występowało pomiędzy tymi bukmacherami, żeby to zrobić i wykorzystać maksymalnie bonus w Sbobecie potrzebuje w sumie ... bagatela około 10 000 złotych ???? A wcześniej tę kwotę będę musiał przetransferować na portfel Moneybookers mojego kumpla, nie wątpię w to, że zabawa będzie przednia).
W sumie to tyle jeśli chodzi o teorie. Mam nadzieję, że odezwie się kilku typerów z którymi utrzymywałem stały kontakt w czasie grania i podsunie jakieś nowinki lub nowych pewnych bukmacherów.
Sporo osób pisało do mnie dlaczego zaprzestałem gry/prowadzenia tematu na forum?
Odpowiadam - czasami za przeproszeniem rzygać mi się chciało jak miałem po raz -nasty danego dnia logować 6-7 kont bukmacherskich i ustawiać pod to wyszukiwarki surebetów. Drugi powód to mała ilość zdarzeń do grania( przynajmniej dla mnie) w czasie okresu letnio-wakacyjnego.
Czemu w takim razie nie zacząłem grać od początku września? Różnie było u mnie z czasem weekendami, a jak wiadomo wtedy jest najwięcej zdarzeń do grania.

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Koszykówka, Hiszpania, LIVE
Joventut - Barcelona
Kurs: 1,542
Stawka: 200

????
Ale jaja o_O Wyłączyłem transmisję w połowie 3 kwarty, to co grała Barcelona ... Szkoda nawet komentować ???? W pewnym momencie już chyba -14.
Czwartej kwarty nie śledziłem, wynik 22:36 i zwycięstwo Barcelony ;D Dużo szczęścia
✅ 108,4 pln

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Jezioro Tarnobrzeg - WKS Śląsk Wrocław
Pinnacle
Typ:2
Kurs: 2,28
Stawka: 100

Danny Gibson i Nikola Malesević to nowe nabytki wrocławian. Czy okażą się wzmocnieniem? Moim zdaniem tak! Teraz na obwodzie w Śląsku jest 4 wartościowych graczy + Kikowski, który MUSI w końcu &quot;odpalić&quot;. Pod samym koszem jest mizernie, aczkolwiek liczę na to, że na dystansie otworzy się dzisiaj Parzeński lub Gabiński. W Siarce 6 graczy na poziomie ekstraklasy, możliwe że zagra już dzisiaj Allen, wtedy będzie ich 7, chociaż Polacy szału nie robią. Krajniewski, Przybyszewski, Nowakowski raczej nie będą pierwszoplanowymi postaciami w swoim zespole.
Za dużego value tutaj nie widzę, wykupiłem dostęp do transmisji na plk.tv i liczę na, że Śląsk zaskoczy

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Jezioro Tarnobrzeg - WKS Śląsk Wrocław
Pinnacle
Typ:2
Kurs: 2,28
Stawka: 100
Nie spodziewałem się tak łatwego zwycięstwa. W sumie w połowie pierwszej kwarty byłem już przekonany o tym, że to dobry typ, streetballowa ekipa z Tarnobrzegu nie pokazała kompletnie nic.

✅ 128 pln

Typy z dzisiaj :

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Koszykówka, PLK
Stelmet Zielona Góra - Trefl Sopot
Kurs:1,337
Stawka:500
Typ: 1 (HC-6)
Kurs: 1,833
Stawka:100
Stelmet jest wyraźnie pod formą. Wygrana po mękach w Kołobrzegu i wysoka porażka u siebie z Bayernem. Potrzebują zwycięstwa na przełamanie się. Skład jest źle dobrany, brakuje na obwodzie graczy robiących różnicę, mogących mijać przeciwników w Eurolidze ...
Na całe szczęście jest to kolejny mecz na polskim podwórku. Tutaj skład, a raczej niektóre nazwiska robią wrażenie. Koszarek, Zamojski i Hrycaniuk to absolutna czołówka Polaków grających w naszej lidze. Do tego kilku jak na naszą ligę ciekawych obcokrajowców.
Z drugiej strony Trefl, z problemami kadrowymi. Michalak ma problemy ze stopą, Vasiliauskas podobno podkręcił kostkę i może dzisiaj nie być na 100% sprawny.
Trefl niecałe 2 tygodnie temu wywiózł z Zielonej Góry Superpuchar, ja nie wierzę w ich drugie z rzędu zwycięstwo. Stelmet nie przegra po raz drugi deski, a przynajmniej nie aż w takich rozmiarach (29:42). Stelmet wzmocnił się od tamtego czasu pod koszem.
Na pewno po raz drugi nie trafi się &quot;dzień konia&quot; Vasiliauskasowi, który trafił wtedy 6 trójek, chociaż z drugiej strony Eyenga raczej również nie powtórzy takiego spotkania (29 pkt).
Stelmet ma większą ilość indywidualności u siebie, będzie się chciał zrehabilitować za wstydliwą porażkę z Bayernem w piątek, a także podwójnie zmobilizowany za porażkę z Treflem w Superpucharze.
Powodzenia

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Koszykówka, PLK
Stelmet Zielona Góra - Trefl Sopot
Kurs:1,337
Stawka:500

Typ: 1 (HC-6)
Kurs: 1,833
Stawka:100
✅ 68,5 pln

Stelmet jest dramatycznie słaby. W Treflu przez 25 minut klepał Dzierżak (rocznik 1995) i Trefl w czasie kiedy on przebywał na boisku wygrywał 8mioma punktami.. To jest skandal dla euroligowej drużyny. Dokładnie to pseudoeuroligowej. Koszarek, Zamojski, dzisiaj Eyenga zagrali na dobrym poziomie, coś tam wnieśli Dragicević i Barlow. Brackins, Walker i Cel to niestety nieporozumienia. Ten ostatni miał dobry sezon w Turowie, ale żeby grał dobrze musi mieć zaufanie trenera i sporo minut, a tutaj tego mieć nie będzie. O braciach zza oceanu szkoda nawet pisać.
Combo potrzebne od zaraz ???? Póki co szykujmy się na pogromy w Eurolidze, z bukmacherskiego punktu widzenia można na tym skorzystac

Do góry Bottom