czy sbr to taki wiarygodny ranking to bym nie powiedzial . strykke ma taka sama note jak sportingbet a znany z walkow 10bet dalej sobie z ladnym C figuruje.Oczywiscie mowie o renomowanych bukmacherach (ranking SBR min. B-).
to jest niewykonalne, kolego. a jeśli istnieje taki surebet to daję Ci gwarancję, że dostaniesz zwrot bo to ewidentna pomyłka buka.Co bukmacher może zrobić jeśli się gra surebety na jednym buku?
heh Ja ! I powiem ze to jest nie realne. Potrzebujesz do tego 4 konta (dla zdarzen dwudrogowych, 2 zdarzenia na kupon masz 4 kombinacje - wygra 1,wygra 1; wygra 1,wygra 2 ..etc.). Pobieralem przez pewien czas kursy od 4 bukow i specjalnym algorytmem liczylem sobie marze. Srednio przeliczalem dziennie po 50 zdarzen, laczac kazde z kazdym - otrzymywalem okolo 1600 kombinacji. Najmniejsze marze byl rzedu -6%, a jak wiemy surebets zachodzi przy >0 :-(Witam
Czy próbowałem ktoś skompletować kupony akumulacyjne z sure bets?
Przy zabawie w surebety powinieneś mieć kasę u 40 buków, a nie u 4...heh Ja ! I powiem ze to jest nie realne. Potrzebujesz do tego 4 konta (dla zdarzen dwudrogowych, 2 zdarzenia na kupon masz 4 kombinacje - wygra 1,wygra 1; wygra 1,wygra 2 ..etc.). Pobieralem przez pewien czas kursy od 4 bukow i specjalnym algorytmem liczylem sobie marze. Srednio przeliczalem dziennie po 50 zdarzen, laczac kazde z kazdym - otrzymywalem okolo 1600 kombinacji. Najmniejsze marze byl rzedu -6%, a jak wiemy surebets zachodzi przy >0 :-(
W pinnacle mam mase takich kuponów i wszystkie rozliczone bez zwrotów. Godne zwrocenia uwagi jest to, że kupony powstały w wyniku spadków kursu na dane zdarzenie. NIe spotkałem sie i nie tworzyłem kuponów gdzie był surbet w jednym buku o tej samej porzeCo bukmacher może zrobić jeśli się gra surebety na jednym buku?
Zanim zaczniesz stanowczo się wypowiadać w kwestiach, o których zdaje się nie wiesz za wiele... polecam poczytać lekturę:O jakich marżach wy mówicie? W Sportingbet jeśli jest stawka 1.5 i puszczam za 100 to mam 150zł, więc gdzie tu jest marża? Co do tych sure betów wystarczy mieć kase u 2 buków i dobrze szukać.
Hmm, jesli ktos chce grac surbety miedzy 40 bukami to potrzebuje kapital wzglednie okolo 40 tysięcy, bo takie wpłacanie i wypłacanie przez MB do buka w chwilli znalezienia surebeta moim zdaniem jest bez sensu (kursy sie zmieniaja). A gdybym posiadal kapital rzedy 40k to na pewno bym go nie lokowal u bukow, tylko w bardziej bezpieczne/zyskowane metody.Przy zabawie w surebety powinieneś mieć kasę u 40 buków, a nie u 4...
Mialem sie juz tutaj nie wypowiadac,ale twoj post mnie zastrzelil.Z 40k grajac surebety albo surebety live spokojnie wyciagniesz 20% miesiecznie.Bardziej bezpieczne metody to np bank(5.5% rocznie) a bardziej zyskowne???? Hotelu za to nie wybudujesz,warzywniak mozesz otworzyc,a moze gielda? Tam mozna(czasami)zarobic wiecej niz 20% ale czy to bezpieczniejsze to bym sie spieral.Hmm, jesli ktos chce grac surbety miedzy 40 bukami to potrzebuje kapital wzglednie okolo 40 tysięcy, bo takie wpłacanie i wypłacanie przez MB do buka w chwilli znalezienia surebeta moim zdaniem jest bez sensu (kursy sie zmieniaja). A gdybym posiadal kapital rzedy 40k to na pewno bym go nie lokowal u bukow, tylko w bardziej bezpieczne/zyskowane metody.