aka-shakal
Użytkownik
Sami bukmacherzy chyba nie spodziewali się aż takiego wyniku 4:0. Ja drugi mecz kompletnie odpuszczam, bo teraz to się nie opłaca.a w drugim cisnę Barcelonę -1.25 AH
Zobaczcie sobie kursy przed meczem jak wyglądały:
Było ponad 1,50 na -1, teraz jest 1,19. Na wyżej wspomniany handicap wyglądało to jeszcze fajniej, teraz to jest kompletnie nieopłacalne do gry.
Barcelona straciła 4 bramki z Sevillą, 4 z Athletico - nie wygląda to zbyt dobrze, obrana dziurawa jak szwajcarski ser. Bilbao wystarczy, że wyjdzie na ten mecz z autobusem na bramkę i sobie przez 90 minut mogą podawać piłkę, czekać na kontry i tyle. Trudno wróżyć jakikolwiek scenariusz na ten mecz, ja osobiście odpuszczam. Over 2,5 też nie jest aż taki prawdopodobny bo goście mogą się jak już wyżej wspomniałem zamurować na amen.
Ok dzięki za sprostowanie ziomeczku!nie było takich kursów, oddsportal miał po prostu kursy z 1 meczu na to spotkanie,
sam chciałem zagrać wtedy -1 na rewanż po 1,77.
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-357-a-123789-125.html#post5545647
Już Szef Elity wyjaśnił ???? .Emocje emocjami mecz coraz bliżej ale bądzmy bardziej precyzyjni i nie zakłamujmy kursów jakie wystawili buki.Takiego kursu niskiego nigdzie nie ma i nie było nawet nie musze tego sprawdzać )) NIe wiem skąd wziąłęś AKA tylko 1.19