To prawda. Dramatycznie to wygląda. A na Firefox wręcz trudno korzystać z niej. Zawiesza się co rusz, a jedne elementy nachodzą na inne. Zgroza. Ale nic z tym nie zrobią. Obecnie wszystkie firmy interesuje tylko smartfon - wersje mobilne i aplikacje.Czy u was też strona internetowa Superbet na komputer tak wolno chodzi ? Kiedyś chodziła dość szybko.
Gdzieś tam pisałem tu na Forum, że przyznanie tej rumuńskiej firmie nagrody za najlepszą obsługę klienta to jakiś żart.
Podtrzymuję to.
Dziś rano poprosiłem poprzez kintakt e-mailowy o zmianę rachunku bankowego.
Przesłałem wyciąg z ostatnich 3 miesięcy, PDF potwierdzający wykonanie depozytu.
Dane wszystkie czytelne, jasne.
Żadnej filozofii.
Za 10 minut dostałem maila, że czas weryfikacji jest wydłużony, że mam się uzbroić w cierpliwość, że wkrótce moje konto ( bez żadnych wałków, bez kombinacji z multikontami) zostanie poddane weryfikacji.
Do tej pory żadnej informacji.
Czy to jest [CUT] takie trudne, skomplikowane? Podane mają wszystko jak na tacy. Tak ciężko jest skopiować 26 cyferek i wkleić w moje dane w Superbet?
Albo jest to rzeczywiście trudne albo po prostu nie ma tam ludzi do pracy. Zmieniałem konta bankowe w 3 innych firmach i trwało to może gira 1/2 h. Żenada.
Włosi biegli,zakład rozliczony prawidłowo
Piszesz do irenki, że chcesz konsultanta i cię łączyHej. Czy oni mają w ogóle aktywny live chat albo maila, z którego nie odpowiada iRenka?... A może jest tu jakiś przedstawiciel?
To obecnie najlepszy bukmacher w PL. Gra tam masa ludzi, więc takie przypadki się będą zdarzać.Najbardziej mnie zastanawia jak to jest że na forum mamy pierdylion stron o tym jak to nie warto zakładać tam konta i różnego rodzaju przestrogi ale ciągle pojawiają się nowe komentarze co mogłoby świadczyć o tym że jednak dalej ludzie zakładają tam konta
O co tutaj chodzi ?
Ja niestety nie posiadam tam konta więc nie mogę się wypowiedzieć ale ktoś kto czyta komentarze może mieć niezły zamęt w głowie![]()
Superbet się rozwija, ludzie są zadowoleni. Na tylu klientów którzy tam grają to jakiś mały promil niezadowolenia. Próbowałem różnych bukmacherów w ostatnim czasie, jednak Superbet jest w mojej opinii najlepszy. Zobacz co się dzieje na ich czacie w trakcie meczu, jest full ludzi w każdym meczu.Najbardziej mnie zastanawia jak to jest że na forum mamy pierdylion stron o tym jak to nie warto zakładać tam konta i różnego rodzaju przestrogi ale ciągle pojawiają się nowe komentarze co mogłoby świadczyć o tym że jednak dalej ludzie zakładają tam konta
O co tutaj chodzi ?
Ja niestety nie posiadam tam konta więc nie mogę się wypowiedzieć ale ktoś kto czyta komentarze może mieć niezły zamęt w głowie![]()
idealnie się z Tobą zgadzam choć gram tam dopiero 2 lata to wszystko co napisałeś 2 lata temu było lepsze. Poza tym interfejs bardzo się zepsuł, dopiero jak się kliknie np. bts to widać kurs, po postawieniu ok 10 kuponów w krótkim czasie muszę czyścić cache przeglądarki. Wygląda to naprawdę wiele gorzej, np. można wejść w przełamania w tenisie tylko przez kombinacje ctrl+fJestem klientem superbet niemal od początku ich obecności na polskim rynku. Pierwszy rok, a może i dwa wyglądało to rewelacyjnie. Weszli na rynek z drzwiami i futryną (superprzewaga bonusy od wpłat bonusy ako dobre kursy przejrzysta i dobra apka. Nie było się do czego przyczepić. Superbet się rozwijał i miał się rozwijać. Minęło już jednak trochę czasu i co się stało? Niestety równia pochyła w dół.
- Zmiana bonusów ako, oczywiście na dużo gorsze (minimalny kurs, procent bonusu a ilość zdarzeń)
- Zabranie bonusów ako, jeśli trafisz superprzewage na kuponie.
- Zwiększenie pkt superprzewagi w koszykówce.
- oszukiwanie na kursach w berbuiderze (np x i poniżej 0.5 kurs jest mniejszy niż samo poniżej 0.5 a przecież to ten sam zakład)
- zabranie bonusów z zakładów systemowych.
- Ciągle problemy z apka. (Złe stawianie zakładów systemowych, a teraz mając bonus na koncie, nie da się zagrać za środki własne, bo samo stawia za bonusowe, albo wyskakuje komunikat, że kupon nie spełnia warunków).
Pewnie jeszcze parę rzeczy, do których można się przyczepić ominąłem.
Jednym zdaniem:
Nie tędy droga SUPERBET!
A jeśli chodzi o BetBuilder to w każdym buku który go ma, są niemiłosiernie zaniżane kursy i się nie opłaca tego grać.Jestem klientem superbet niemal od początku ich obecności na polskim rynku. Pierwszy rok, a może i dwa wyglądało to rewelacyjnie. Weszli na rynek z drzwiami i futryną (superprzewaga bonusy od wpłat bonusy ako dobre kursy przejrzysta i dobra apka. Nie było się do czego przyczepić. Superbet się rozwijał i miał się rozwijać. Minęło już jednak trochę czasu i co się stało? Niestety równia pochyła w dół.
- Zmiana bonusów ako, oczywiście na dużo gorsze (minimalny kurs, procent bonusu a ilość zdarzeń)
- Zabranie bonusów ako, jeśli trafisz superprzewage na kuponie.
- Zwiększenie pkt superprzewagi w koszykówce.
- oszukiwanie na kursach w berbuiderze (np x i poniżej 0.5 kurs jest mniejszy niż samo poniżej 0.5 a przecież to ten sam zakład)
- zabranie bonusów z zakładów systemowych.
- Ciągle problemy z apka. (Złe stawianie zakładów systemowych, a teraz mając bonus na koncie, nie da się zagrać za środki własne, bo samo stawia za bonusowe, albo wyskakuje komunikat, że kupon nie spełnia warunków).
Pewnie jeszcze parę rzeczy, do których można się przyczepić ominąłem.
Jednym zdaniem:
Nie tędy droga SUPERBET!