>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

P 53,6K

Przybłęda

Użytkownik
Czy u was też strona internetowa Superbet na komputer tak wolno chodzi ? Kiedyś chodziła dość szybko.
To prawda. Dramatycznie to wygląda. A na Firefox wręcz trudno korzystać z niej. Zawiesza się co rusz, a jedne elementy nachodzą na inne. Zgroza. Ale nic z tym nie zrobią. Obecnie wszystkie firmy interesuje tylko smartfon - wersje mobilne i aplikacje.

K 1,3K

konradanton

Użytkownik
Weryfikował ktoś ostatnio konto bądź jakiś dokument? Mi do wypłaty kazali w ubiegły poniedziałek dosłać wyciąg, w piątek jakiś idiota napisał że nie da się go odczytać (jak można nie odczytać wyciągu z banku w pdf to jest kur...a hit) 🤦🏻‍♂️ po wygenerowaniu nowego i wysłaniu znowu x dni przerwy i ciszy. Żenada do potęgi bo byle gówno krzaki weryfikują wszystko w dzień. U tych idiotów rzeczywiście chyba jakiś jeden ślepy kundel tam siedzi i to sprawdza
Post automatycznie złączony:

Gdzieś tam pisałem tu na Forum, że przyznanie tej rumuńskiej firmie nagrody za najlepszą obsługę klienta to jakiś żart.
Podtrzymuję to.
Dziś rano poprosiłem poprzez kintakt e-mailowy o zmianę rachunku bankowego.
Przesłałem wyciąg z ostatnich 3 miesięcy, PDF potwierdzający wykonanie depozytu.
Dane wszystkie czytelne, jasne.
Żadnej filozofii.
Za 10 minut dostałem maila, że czas weryfikacji jest wydłużony, że mam się uzbroić w cierpliwość, że wkrótce moje konto ( bez żadnych wałków, bez kombinacji z multikontami) zostanie poddane weryfikacji.
Do tej pory żadnej informacji.
Czy to jest [CUT] takie trudne, skomplikowane? Podane mają wszystko jak na tacy. Tak ciężko jest skopiować 26 cyferek i wkleić w moje dane w Superbet?
Albo jest to rzeczywiście trudne albo po prostu nie ma tam ludzi do pracy. Zmieniałem konta bankowe w 3 innych firmach i trwało to może gira 1/2 h. Żenada.

Po jakim czasie Ci zaakceptowali o ile się udało? Czekam na potwierdzenie wyciągu 8 dzień, a jego ich [CUT] na czacie to mam dość. Tam rzeczywiście chyba jakiś jeden ślepy klaun weryfikuje te papiery albo ma to w dupie i robi po 2 dziennie 😑

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
To zaczynają być jaja. Wróciłem do nich po dobrych kilkunastu miesiącach przerwy. Dzisiaj skleilem kupon na sporty zimowe.

Od dobrych dwóch godzin wymieniam z nimi wiadomości ze Włosi nie wystartowali. Dalej mi odsyłają link z wynikiem że sztafeta nie zmiescila się w top 3 i załączają wyniki kobiet. Opadam z sił

Screenshot_2025-03-22-16-55-15-60_993f12e18f8acd54d8fe8fdf50103170.jpg

H 4,5K

hynio

Użytkownik
Hej. Czy oni mają w ogóle aktywny live chat albo maila, z którego nie odpowiada iRenka?... A może jest tu jakiś przedstawiciel?

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
Najbardziej mnie zastanawia jak to jest że na forum mamy pierdylion stron o tym jak to nie warto zakładać tam konta i różnego rodzaju przestrogi ale ciągle pojawiają się nowe komentarze co mogłoby świadczyć o tym że jednak dalej ludzie zakładają tam konta 😁
O co tutaj chodzi ?
Ja niestety nie posiadam tam konta więc nie mogę się wypowiedzieć ale ktoś kto czyta komentarze może mieć niezły zamęt w głowie :)

A 45,7K

ar0nek

Użytkownik
Najbardziej mnie zastanawia jak to jest że na forum mamy pierdylion stron o tym jak to nie warto zakładać tam konta i różnego rodzaju przestrogi ale ciągle pojawiają się nowe komentarze co mogłoby świadczyć o tym że jednak dalej ludzie zakładają tam konta 😁
O co tutaj chodzi ?
Ja niestety nie posiadam tam konta więc nie mogę się wypowiedzieć ale ktoś kto czyta komentarze może mieć niezły zamęt w głowie :)
To obecnie najlepszy bukmacher w PL. Gra tam masa ludzi, więc takie przypadki się będą zdarzać.

P 3,2K

Pirania

Użytkownik
O co tutaj chodzi ?
Superbet się rozwija, ludzie są zadowoleni. Na tylu klientów którzy tam grają to jakiś mały promil niezadowolenia. Próbowałem różnych bukmacherów w ostatnim czasie, jednak Superbet jest w mojej opinii najlepszy. Zobacz co się dzieje na ich czacie w trakcie meczu, jest full ludzi w każdym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +1244
B 901

beat-a-bookies

Użytkownik
Jestem klientem superbet niemal od początku ich obecności na polskim rynku. Pierwszy rok, a może i dwa wyglądało to rewelacyjnie. Weszli na rynek z drzwiami i futryną (superprzewaga bonusy od wpłat bonusy ako dobre kursy przejrzysta i dobra apka. Nie było się do czego przyczepić. Superbet się rozwijał i miał się rozwijać. Minęło już jednak trochę czasu i co się stało? Niestety równia pochyła w dół.
- Zmiana bonusów ako, oczywiście na dużo gorsze (minimalny kurs, procent bonusu a ilość zdarzeń)
- Zabranie bonusów ako, jeśli trafisz superprzewage na kuponie.
- Zwiększenie pkt superprzewagi w koszykówce.
- oszukiwanie na kursach w berbuiderze (np x i poniżej 0.5 kurs jest mniejszy niż samo poniżej 0.5 a przecież to ten sam zakład)
- zabranie bonusów z zakładów systemowych.
- Ciągle problemy z apka. (Złe stawianie zakładów systemowych, a teraz mając bonus na koncie, nie da się zagrać za środki własne, bo samo stawia za bonusowe, albo wyskakuje komunikat, że kupon nie spełnia warunków).
Pewnie jeszcze parę rzeczy, do których można się przyczepić ominąłem.

Jednym zdaniem:
Nie tędy droga SUPERBET!

A 1,6K

aigor

Użytkownik
Jestem klientem superbet niemal od początku ich obecności na polskim rynku. Pierwszy rok, a może i dwa wyglądało to rewelacyjnie. Weszli na rynek z drzwiami i futryną (superprzewaga bonusy od wpłat bonusy ako dobre kursy przejrzysta i dobra apka. Nie było się do czego przyczepić. Superbet się rozwijał i miał się rozwijać. Minęło już jednak trochę czasu i co się stało? Niestety równia pochyła w dół.
- Zmiana bonusów ako, oczywiście na dużo gorsze (minimalny kurs, procent bonusu a ilość zdarzeń)
- oszukiwanie na kursach w berbuiderze (np x i poniżej 0.5 kurs jest mniejszy niż samo poniżej 0.5 a przecież to ten sam zakład)
- Ciągle problemy z apka. (Złe stawianie zakładów systemowych, a teraz mając bonus na koncie, nie da się zagrać za środki własne, bo samo stawia za bonusowe, albo wyskakuje komunikat, że kupon nie spełnia warunków).

Jednym zdaniem:
Nie tędy droga SUPERBET!
idealnie się z Tobą zgadzam choć gram tam dopiero 2 lata to wszystko co napisałeś 2 lata temu było lepsze. Poza tym interfejs bardzo się zepsuł, dopiero jak się kliknie np. bts to widać kurs, po postawieniu ok 10 kuponów w krótkim czasie muszę czyścić cache przeglądarki. Wygląda to naprawdę wiele gorzej, np. można wejść w przełamania w tenisie tylko przez kombinacje ctrl+f

tedddy2060 12,1K

tedddy2060

Użytkownik

Jednym zdaniem:
Nie tędy droga SUPERBET!
A jeśli chodzi o BetBuilder to w każdym buku który go ma, są niemiłosiernie zaniżane kursy i się nie opłaca tego grać.

Do góry Bottom