Jak będziesz grał live i nie jakieś 3 ligi Vietnamu to sobie trochę pograsz. Testuje to i naprawdę można pograć przy tym sposobie. Ale zero grania pre, tym bardziej jakiegoś jak to nazwałeś value pod spadki. No i nie grac tego co grupy wrzucają. Wtedy spokojnie buk daje trochę ugrać.Z pewnością. W dzisiejszych czasach gdy zagrasz jeden, drugi raz przyzwoite value, przywalą groszowy limit, na pewno ograsz go "ze zdwojoną siłą". Zdecydowanie, Rok będziesz go non stop ogrywać "ze zdwojoną siłą" a on będzie prosił, żebyś przestał.
Zapisy zapisami, ale dla przykładu, fortuna nie wymaga obrotu saldem przed wypłata. Wpłacisz i możesz wypłacić, bez obstawiania niczego. Idąc twoim tokiem myślenia, fortuna pozwala prać brudne pieniądze?Ale zdajesz sobie sprawę że to punkt regulaminu dotyczący prania brudnych pieniędzy i że każdy bukmacher ma takie zapisy, nawet ci fajni 'nielegalni' - poza kilkoma wyjątkami? I jeśli grasz już 24 lata to myślę że co najmniej od kilku lat takie punkty w regulaminach wystąpią, więc co najmniej mnie dziwi taka sytuacja.
A co do przycisków z max stawką to chyba poza lv bet ( i to na www) nikt z polskich bukmacherów takiej opcji nie posiada, chyba że e coś się zmieniło.
Pod paragraf podchodzi cała działalność bukmacherów i ich zapisy w regulaminie. Gdyby ktoś chciał się zająć tym z rządzących światem i krajem wtedy mielibyśmy same pinnacle i Asia lepsze lub gorsze, a wszystkie ścierwa by nie istniały.Dzień dobry !
Czy jest możliwość sprawdzić ,za jaką maxymalnie kwotę mogę obstawić interesujące mnie zaklady ,przed wplatą środków na konto ?
Chcieliśmy Cię poinformować, że nie ma takiej możliwości.
- Spółka zastrzega sobie prawo do odmowy przyjęcia Zakładu od dowolnego Klienta, w dowolnym czasie, na dowolne Zdarzenie lub wynik Zdarzenia. Klientowi, od którego Spółka nie przyjęła Zakładu nie przysługują żadne roszczenia odszkodowawcze."
Pytam co jeśli wpłacę a nie będę mógł zagrać tego co chce (ponieważ kupon zostanie odrzucony)Mogę wypłacić czy nie ?
Cześć!
Chcieliśmy Cię poinformować, że w takim wypadku nadal nie będzie możliwości wypłaty.
Przecież to podchodzi już pod paragraf , rozumiecie sytuacje analogicznie , macie 200 zł idziecie na zakupy do sklepu ,pakujecie koszyk podchodzicie do kasy , kasjer odmawia Wam sprzedaży produktow bez podania przyczyny , ok wyjmujecie je wszystkie z powrotem na półkę , probojecie inne okazuje się że też nie możecie (mimo tego że inni klienci mogą) , na koniec okazuje się że musicie zostawić to 200 zł w sklepie bo nie możecie wyjść ze swoją forsą ze sklepu.
Obstawiam już 24 lata , moje początki to rok 2000 gdzie internet był jeszcze na impulsy a w wyszukiwarce wp po wpisaniu frazy bukmacherstwo wyskakiwala tylko jedna strona mecz.pl i powiem Wam że takiego zlodziejstwa jak teraz rok 2022/2023 to nigdy jescze nie bylo .Wszystkie firmy oszukują klientow mniej lub bardziej może poza fortuną , przykladow mam mnostwo.
Nie ma takiej możliwości żebyś wypłacili pieniądze zaraz po wpłaceniu na Fortunie. Sprawdź sobie. Oczywiście że chodzi o pranie brudnych pieniędzy i wszystkich bukmacherow w UE to obowiązuje. To nie ich wymysły.
nie masz racji, można wypłacać od razu bez obrotuNie ma takiej możliwości żebyś wypłacili pieniądze zaraz po wpłaceniu na Fortunie. Sprawdź sobie. Oczywiście że chodzi o pranie brudnych pieniędzy i wszystkich bukmacherow w UE to obowiązuje. To nie ich wymysły.
Ale z drugiej strony to są ich prywatne firmy i oni ustalają warunki. Ty się na nie godzisz bądź nie. To tak jak byś miał komis samochodowy i klient Ci mowil za ile masz mu sprzedać samochód bo takie są ceny rynkowe i więcej nie możesz chcieć. To jest jego komis, jego samochód i on decyduje. Ty się godzisz bądź nie. Tobie sprzeda za 20k ale znajomemu za 18k. Bo to jest jego firma.Pod paragraf podchodzi cała działalność bukmacherów i ich zapisy w regulaminie. Gdyby ktoś chciał się zająć tym z rządzących światem i krajem wtedy mielibyśmy same pinnacle i Asia lepsze lub gorsze, a wszystkie ścierwa by nie istniały.
Kolega podał dobry przykład, bo niby jak ktoś działający w wolnorynkowej gospodarce może odmawiać stawki zakładu, jeśli już ma być równość i nie dyskryminacja to może być limit 500 czy 1000, ale każdy tyle samo , a nie przegrywajacy hulaj dusza, a wygrywający wypierd...
Idąc tym tokiem myślenia to w monopolowym zasada alkoholikom i pijanym sprzedajemy, ale nieuzaleznionym nie.
Jednak dopóki jest korupcja, a będzie do końca świata to będzie taki syf wszędzie
Zaraz wpłacę i zobaczę ale nie wierzę w to że dadzą wypłacić.nie masz racji, można wypłacać od razu bez obrotu
Biznes biznesem ale jest coś takiego jak prawo konsumenta. I są kraje w których limitowanie graczy jest już zabronione. Więc zamiast tracic wiarę w ludzkosc lepiej się doucz. Bo nie jest tak, że masz firmę i robisz sobie co Ci się podoba. Nawet pracownika już nie możesz zwolnić ot tak bo chcesz. To znaczy możesz ale pójdzie do sądu, wygra i musisz go zatrudnić. I to samo tyczy buków. Otwierając taki biznes musisz się liczyć z tym, że ktoś będzie wygrywał. I nie możesz ot tak sobie go limitować bo chcesz. Jeszcze trochę i polscy gracze też się ogarną, pójdą z tym do sądu i skończy się limitowanie wygrywających. Albo wszyscy mają limity albo nikt. A nie buk sobie wybiera bo tak mi się podoba. Ale jeszcze trochę i do nas to dotrze...Wy serio porównujecie bukmacherkę do sklepu? XD co ja czytam... Sprzedawcy w sklepie niczym nie ryzykują i zarabiają na każdej transakcji, bukmacher blokując/limitując ogranicza ewentualne straty, myślałem że to jest dla każdego oczywiste. I to nie kwestia korupcji tylko rozsądnego podejścia do biznesu.
Podkreślacie, że jesteście od paru dekad w branży a wypisujecie takie głupoty, że głowa boli. Mam nadzieję, że to był jedynie głupi żart i dałem się podpuścić, bo jeżeli na poważnie to piszecie to ja tracę wiarę w ludzkość. Jeszcze jeden drugiemu gratuluje porównania, no hit XD
o 23.35 skonczyl sie 4ty set wynikiem 30-28.Było 1-2 i 28-28 w 4 secie (4meczowe były wcześniej) - także niekoniecznie pomyłka
Jakie kraje? Coś gdzies słyszał, gdzieś dzwoni, ale nie wiadomo gdzie? Naczytali się newsów z Hiszpanii o przywracaniu limitów wyrokiem sądowym, przez 365, ale nie doczytali, że buki MAJĄ PRAWO zamknąć takie konto, muszą jedynie odczekać kilka dni, co też robią. Poza tym, żeby dostać przywrócony limit, w dalszym ciągu musisz ich pozwać, wygrać, a wyroki są pół na pół. Zapłać oczywiście za prawnika. A może w innym kraju? Bzdura. To nie są instytucje charytatywne, nigdzie nie istnieje i nie będzie istniał bukmacher pozwalający rżnąć się na tysiące/setki tysięcy, uśmiechając się do klienta. Nie w tych czasach. Jedź tam, gdzie to możliwe, co za problem, będziesz zarabiał miliony, że ho ho. Jakoś nie słyszałem o masowej emigracji/bądź grze przez kogoś przez sharpów. Spróbuj (szczególnie na tenisie) orżnąć Pinnego na +EV, spróbuj wygrać trochę wiecej na Orbit, to zobaczysz jak limitowanie jest zabronione. Ehh, pchają się amatorzy do biznesu, coś tam gdzieś usłyszeli i wymądrzają się.Biznes biznesem ale jest coś takiego jak prawo konsumenta. I są kraje w których limitowanie graczy jest już zabronione.