Witam tworce tematu. Na poczatku pozdrawiam i zycze powodzenia. Powiem tak tez stracilem mase mojego cennego czasu na kombinowanie, myslenie po nocach jak ograc buka, przetestowalem dziesiatki systemow sposobow, patentow. Stracilem przy tym sporo kasy i do tego nie jest mi wstyd sie przyznac. Rowniez tworzylem grupu typerskie. W swojej grupie mialem jednych z lepszych m.in. znanego w srodowisku Hiszpana, ktory moim zdaniem jest geniuszem w swoim fachu. Myslalem podobnie jak Ty zbiore ekipe, bede mial najlepsze typy ze skutecznoscia ok 60 % i jestem bogaczem. Jednak rzeczywistosc za kazdym razem okazywala sie byc brutalna. Moja rada jest jedna nie mysl o pieniadzach, nie istnieje zaden skuteczny system bez ryzyka oraz trzymaj sie z daleka od bukmacherow. Ja swoje odkupienie znalazlem na gieldzie
Betfair. Pomimo mojej negatywnej wypowiedzi bede obserwowal ten temat poniewaz jestem ciekawy efektow a noz widelec jestes drugim Pitagorasem i cos wykombinowales...Nadzieja na wymyslenie systemu matematycznego bez ryzyka jest nikla, ale jest... Nawet druzyna na ,ktora kurs jest 1.01 ma szanse na wygranie, a wiec jak to mowil SP. Gorski "poki pilka w grze..."