>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Super System Na Remisy!! Wysoka Skuteczność!!!

V 1

vanitas

Użytkownik
Żle liczysz. Zauważ, że sa zespoły na poziomie 2, a zatem zostały spudłowane 2 razy z rzędu. Zanim coś napiszesz - przeczytaj, policz. A swoją drogą czy mógłbyś podrzucić mi jakiś link do swoich tematów? Mam wolny dzień, poczytałbym trochę...tylko nie tych, w których obrzucasz się błotem i wyzwiskami z dziecmi, ale takich systemowo- typersko- konstruktywnych. Z góry dziękuję.

G 46

ghs

Użytkownik
Zaczepkę z drugiej części posta zignoruję.
Niezbyt czytelnie to przedstawiłeś, stąd złe zrozumienie. Gdybyś mógł rozpisać oba etapy, to przykład można byłoby zrozumieć, a tak to nie bardzo - najpierw piszesz, że brałeś 10 zespołów, a na liście jest trzynaście. Jeżeli te 3, to uzupełnienie na 2. etapie, to za mało, bo na pierwszym nie weszło conajmniej 5.

V 1

vanitas

Użytkownik
To nie była zaczepka. Ja naprawdę chciałbym poczytać coś odautorskiego. Więc pokażesz?
A propos nieścisłości:
W pierwszym rzucie było (zgodnie z założeniem) 10 zespołów. 3 zremisowały, 7 przeszło na 2 poziom (sa w rozpisce z zaznaczeniem 2 poziom). Do nich dokoptowano 6 i łączna liczba 13 (zgodnie z założeniem 2 etapu: 10 - 15)
Szczegółów kursów ani stawkowania nie znam. Nie zajmuję się tym bowiem, po prostu rozpisuję zespoły potrzebującym. Od jednego z nich wkleiłem wyliczenie w celu zobrazowanie metody.
A w jakim celu? W celu pokazania, że można taką płaską stawkę przekształcić w progresję i rezygnować w momencie pierwszego wyjścia na plus. Jeden tydzień słabszy nie byłby wówczas stratą, ale częścią całości.
Nikogo nie namawiam, ani nie forsuję tego sposobu gry. Uważam jedynie, że może być sposobem na słabsze weekendy. Ci, którzy grają w ten sposób sa zadowoleni - toteż myśle, że nie dokładają. Kokosów na pewno z tego nie ma, ale jakies drobne zyski - czyli dokładnie to, czego oczekiwał autor tego wątku.

R 0

raulito86

Użytkownik
Zmieniłem trochę taktykę. Gram teraz pewniejsze mecze za większą kasę. Oto moje typy na dziś(każdy mecz za 30 złotych):
Libourne-Sete
Istres-Niort
Chateroux-Boulogne
Clermont-Guingamp
Lens-Ajaccio
Sedan-Metz

fracek 11

fracek

Użytkownik
Zmieniłem trochę taktykę. Gram teraz pewniejsze mecze za większą kasę. Oto moje typy na dziś(każdy mecz za 30 złotych):
Libourne-Sete
Istres-Niort
Chateroux-Boulogne
Clermont-Guingamp
Lens-Ajaccio
Sedan-Metz
Ale wtopa ????

Do góry Bottom