>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Super System Na Remisy!! Wysoka Skuteczność!!!

K 0

k_piotr

Użytkownik
Ja wlasnie tez pomyslalem sobie ostatnio o takim systemie tylko ze w troche inny sposob, poniewaz przyjalem sobie ze bede stawial na ligi w ktorych jest bardzo duzo remisow i np. jak w lidze jest 5 meczy to postawic na wszystkie i wystarcza 2 zeby byc do przodu&gt; moze cos z tego wyjdzie zobaczymy, musze troche po obserwowac.

R 0

raulito86

Użytkownik
Broń Boże niech nikt nie bierze tych typów. Ja to wstawiłem tak od razu po sprawdzeniu oferty bez żadnych analiz. Wstawiłem to tylko tak dla zabawy żeby zobaczyć ile remisów wejdzie.

System raulito mimo jakichś wymyślnych analiz jest loterią więc nie polecam
Przekonamy się czy jest loterią...

R 0

raulito86

Użytkownik
Ja wlasnie tez pomyslalem sobie ostatnio o takim systemie tylko ze w troche inny sposob, poniewaz przyjalem sobie ze bede stawial na ligi w ktorych jest bardzo duzo remisow i np. jak w lidze jest 5 meczy to postawic na wszystkie i wystarcza 2 zeby byc do przodu&gt; moze cos z tego wyjdzie zobaczymy, musze troche po obserwowac.
Przy Twoim systemi żeby wyjść na swoje trzeba mieć około 33 % meczy musi się kończyć remisami. Oto czołówka lig z największym procentem remisów. Jak widzisz zaledwie w trzech ligach procent remisów jest wyższ niż 33. Nie wiem czy Ci się opłaci. Pozdrawiam

Procent remisów
Nazwa ligi Kraj Procent
1. Primera Division 37.50 %
2. Liga AI 35.78 %
3. Super League 33.91 %
4. Serie B 32.69 %
5. Primera Division 32.68 %
6. 3 Liga 32.47 %
7. National 31.78 %
8. Segunda Division 31.47 %
9. Liga Vitalis 31.45 %
10. Ligue 1 31.40 %

K 0

k_piotr

Użytkownik
Dzieki za wykaz procentowy remisow :spokodfhgfh: Moze sie przydac. Ale cos mi sie wydaje ze Francuska 2 liga powinna byc wyzej i wloska tez ale moze sie myle.
Na razie bede sobie stawial wirtualnie w tym systemie i zobacze czy wyjdzie mi to na dobre. Pozdro

typer36 456

typer36

Użytkownik
Przekonamy się czy jest loterią...
Masz jakieś pojęcie o rachunku prawdopodobieństwa? Oczywiście że jest to loteria. Plus kwestia szczęścia. Możesz trafić 20 remisów a możesz nie trafić żadnego

R 0

raulito86

Użytkownik
na dziś podaje 4 mecze, które będą już częścią moich weekendowych tyów:
Guegnon-Istres
Niort-Cannes
FC Eindhoven-Den Bosch
TOP OSS-Excelsior

R 0

raulito86

Użytkownik
narazie 1 na 4.. dobrze, że liczy się cały weekend;) licze na 40% skuteczności w tej kolejce.. w nocy wrzuce wszystkie mecze

R 0

raulito86

Użytkownik
Podaje 40 meczy, które stawiam na ten weekend(razem z piątkowymi):
Niort-Cannes ✅
FC Eindhoven-Den Bosch⛔
TOP OSS-Excelsior⛔
Guegnon-Istres⛔
Amiens-Sedan
L Entente-Bayonne
Colon-Banfield
Empoli-Salterina
Sassuolo-Bari
Guimares-Belenenses
Academica-Trofanese
Furth-Oberhausen
Morelia Monarcas-Monterrey
Pachuca-Tecos
Atlante-America
Santos-Cruz Azul
Adanaspor-Karsyiaka
Samsunspor-Boulspor
Gazintep BB-Manisaspor
Offenbach-Brunszwig
Burghausen-Wuppertal
Regensburg-Dusseldorf
Derby-Bristol
Charlton-Watford
Nottingam-Swansea
Shefield Wed.-Wolves
Albacete-Eibar
Elche-Murcia
Saragossa-Hercules
Fremaunde-Covilha
Tuluza-Bordo
Nice-Monaco
Rennes-Auxerre
Iraklis-Panionios
Panatinaikos-Larissa
Wycombe-Chesterfield
Marino Luanco- Celta Vigo II
Lugo-Lemona
Ciudad Santiago-Zamora

K 0

k_piotr

Użytkownik
Ja bym posatawil na wszystkie mecze z 1 ligi francuskiej mysle ze padna przynajmniej 3 remisy

Nancy - Le Mans ✅
Grenoble - Caen ⛔
Nice - Monako ✅
Toulouse - Bordeaux
Marseille - Valenciennes ✅
Lorient - Paris SG ⛔
Lille - Lyon ⛔

R 0

raulito86

Użytkownik
No faktycznie w tym tygodniu nie jest aż tak dobrze. Trafione mecze:
Amiens-Sedan 2,95
Santos- Cruz Azul 3,20
Morelia-Monterey 3,20
Marino Luanco-Celta II 2,95
Adanaspor-Karsyiaka 3,10
Nice-Monaco 3,00
Wycombe-Chesterfield 3,30
Zaragoza-Hercules 3,15
Elche-Murcia 2,95
Nottingam-Swansea 3,25
Niort-Cannes 2,80
Fremaunde-Covilha 2,95

Trafionych 12 na 40 spotkań. Wkład 400 zł zysk 368 zł.
A tak naprawdę mecz Amiens-Sedan postawiłem przez nieuwagę dwa razy więc w sumie wyszedłem na zero:-D

Skuteczność - 30 %. Przegrałem bitwę ale wojna toczy się dalej... Dobrze, że skuteczność nie spada poniżej przyzwoitego poziomu. Porażki też są pożyteczne, pozwolą na eliminacje błędów.

typer36 456

typer36

Użytkownik
A to moje typy na remisy w weekend. Typowo na czuja nawet bez zaglądania do statystyk. Zobaczymy jaka bedzie skutecznosc (przyjmuje sredni kurs 3)

SUNDERLAND - TOTTENHAM✅
CHARLTON - WATFORD⛔
NOTTINGHAM - SWANSEA✅
KORTRIJK - LOKEREN⛔
ROESELARE - MOUSCRON⛔
VITKOVICE - MOST⛔
NICE - MONACO✅
LILLE - LYON⛔
TOULOUSE - BORDEAUX⛔
AMIENS - SEDAN✅
CORDOBA - CASTELLON⛔
TWENTE - PSV✅
STUTTGART - DORTMUND⛔
ZLATE MORAVCE - DUNAJSKA STREDA✅
INVERNESS - FALKIRK⛔
INSTAMBUL BB - DENIZLISPOR⛔
GENOA - INTER⛔
TORINO - JUVENTUS⛔
FROSINONE - LIVORNO✅
KLADNO - JABLONEC⛔
SIGMA - MLADA✅
LE HAVRE - SOCHAUX⛔
GETAFE - MALAGA⛔
ELCHE - MURCIA✅
SARAGOSSA - HERCULES✅
RODA - UTRECHT✅
ARMINIA - EINTRACHT✅
SETUBAL - NACIONAL⛔
GENCLERBIRLIGI - ANKARAGUCU⛔
NAPOLI - LAZIO⛔
LECCE - REGGINA✅
prawie 42% skuteczność. 13x10zł=130zł 130x3(przyjmuje za średni kurs 3)=390zł meczy 31 - na każdy 10zł - więc 80zł plus. Dalej jednak uważam że to czysta loteria i choćby wszystkie znaki na niebie gdzieś wskazywały remis to i tak łatwo mogę trafić tam inny wynik.

Ewentualnie ciekawe byłoby stosowanie tego systemu z wykorzystaniem kontr które by zmniejszyły straty ze spotkań nie trafionych.

K 0

k_piotr

Użytkownik
Mysle jednak ze to nie jest dobry system, mozna wyjsc na tym do przodu ale to jest nie wiele lepiej grac jakims innym systemem

V 1

vanitas

Użytkownik
Pozwolę sobie zabrać głos. Coś bardzo podobnego piszę dla osób mających niewielkie środki finansowe - i przy odpowiedniej taktyce się to sprawdza. Może wiec spróbujcie takiego sposobu gry, a będziecie mieli zadowalające efekty? Gra jest dwuetapowa. Pierwszy identyczny, tworzę im listę 10 zespołów mających wg mnie największe szanse na remis. Każdy z nich jest zagrany taką samą stawką, dokładnie jak tutaj. Jeśli wynik wychodzi na plus - nadwyżka ląduje w kieszeni, a lista w koszu. Jeśli się zdarzy minus - zespoły które zawaliły przechodzą na drugi poziom i sa uzupełniane do liczby 10 -15 nowymi kandydaturami. Jest to niejako drugie podejście do założonego celu - wyjścia na plus.
Przykład z ostatniego weekendu:
Chievo *win* 1:1
Ajaccio *lost* POZIOM 2
Salamanca *lost* POZIOM 2
Notts County *lost* POZIOM 2

Nancy *win* 2:2
Antwerp *win* 1:1

Nantes *lost* POZIOM 2
Reggina *win* 0:0
Estoril *lost* POZIOM 2
Bremen *win* 0:0
Nottingham *win* 1:1

Brescia *lost* POZIOM 2
Wolfsburg *lost* POZIOM 2

POSTAWIONO LACZNIE: 189 euro
ZYSK: 66,2 euro
Proszę zauważyć, że pomimo słabej efektywności drugich poziomów ta krótka, zaledwie dwutygodniowa progresja przyniosła graczowi 66 euro zysku netto. Przy ryzyku zaledwie 189 euro. I nie oszukujmy - wcale nie rewelacyjnej skuteczności.
Może więc, panowie rozważający granie płaską stawką typów weekendowych, spróbują delikatnego odrabiania w razie niepowodzenia - właśnie w opisany powyżej sposób?

G 46

ghs

Użytkownik
Przy ryzyku zaledwie 189 euro. I nie oszukujmy - wcale nie rewelacyjnej skuteczności.
Sorry, ale naginasz lekko rzeczywistość - trafialność remisów na poziomie 46% to bardzo wysoki poziom. Stąd i pochwały tego systemu oparte na tym przykładzie są zafałszowane.
Trzy posty wyżej użytkownik przy dużo niższej skuteczności grając płaską stawką osiągnął lepszy wynik finansowy w ciągu jednego weekendu!

Do góry Bottom