>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Super System Na Remisy!! Wysoka Skuteczność!!!

R 0

raulito86

Użytkownik
Ostatnio opracowałem program pozwalający przewidzieć z dużą skutecznością wyniki remisowe. Program pozwala mi osiągnąć 40-50 procentową skuteczność typowania remisów. Wiadomo, że średnia stawka na remis to 3 złote. Zarabiam grając single tzn. każdy mecz wskazany przez mój program obstawiam za 10 zł. Prosty rachunek- stawiam 100 meczy za 10 zł= 1000 zł. Przy skuteczności 40% wygrywam 1200 zł. Czyli jestem 2 stówki do przodu. Podam mecze na dziś, które według mojego programu zakończą się remisem. Wieczorem dokonam analizy wyników. Moim zdaniem mój system jest bardzo bezpieczny. Zreszta przekonamy się dziś wieczorem.
Oto mecze:

BORDO-LORIENT
MONACO-ST ETIENNE
BOLTON-NEWCASTLE
HULL-BLACKBURN
WEST HAM-MAN CITY
OH LEUVEN-FC LIEGE
AUGSBURG-KOBLENZ
OBERHAUSEN-FRANKFURT
OSNABRUCK-INGOLSTADT
LEVADAIKOS-IRAKLIS
OLYMPIAKOS-PANATINAIKOS
PANATHARIKOS-ASTERAS
ETHNIKOS ASTERAS-AGROT. ASTERAS
KALITHEA-KERKEYA
SEVILLA II-LEVANTE
TARRAGONA-ALBACETE
BELLENENSES-NAVAL
TROFONESE-AMADORA
AVES-PORTIMAO
COVILHA-BEIRA MAR
ESTROIL-FREMEUNDE
GIL VICENTE-LEIRA
VIZELA-FEIRENSE
ANTLAYA-TRABZONSPOR
BOULSPOR-ALTAY IZMIR
GRONOGREN-GAZIANTEP BB
KARSYIALA-SARKAYSPORR
MANISASPOR-KASIMPASA
ORDUSPOR-SAMSUNSPOR
RIZESPOR-KOLRABUKSPOR

kmieciu90 0

kmieciu90

Użytkownik
po jednym razie jeszcze nie mozna za duzo powiedziec chyba ze wynik bedzie duzym plusem albo duzym minusem. pograsz pare razy, i zobaczymy ;) zdradzisz jakies algorytmy tego programu? co on bierze pod uwage oceniajac szanse na remis?

R 0

raulito86

Użytkownik
Przede wszystkim formę w ostatnich czterech meczach. Analizuje także procent zwycięstw danej drużyny zarówno w meczach u siebie jak i na wyjeździe.
Główną ideą programu jest wyliczenie szans na zwycięstwo danej drużyny. Jeśli oba zespoły mają relatywnie niskie szanse na wygraną obstawiam remis.

Podczas testów program wypadł bardzo dobrze. Wiadomo, że po jednej serii meczów nie można stwierdzić czy jest skuteczny czy nie. Dlatego postaram się przez kilka weekendów podawać typy. Wiadomo, że może byc tak w jeden weekend wpadnie 20%, a kolejny będzie to 50%.

Mówie tylko, że podczas testów prowadzonych przeze mnie przez miesiąc skuteczność wypadła na poziomie 40-50 %.
Wieczorem podsumuje cały dzień ????

fracek 11

fracek

Użytkownik
Narazie patrzac na te typy to skutecznosc prawie 40%. Widac ze jestes juz na plusie (biorąc pod uwage fakt ze remis to CONAJMNIEJ kurs 3) wiec bede sledził te Twoje typy i anazlizy. Podlicz dokładnie dzisiajeszy dzien ???? ) pozdro

bernard 0

bernard

Użytkownik
Było 11 remisów, oprócz 2 meczy które będą później.

11 na 28 meczy daje nam 39% skuteczności.

Jeśli na każdy zakład postawimy 10 złotych, przy średnim kursie 3,00.
Razem postawimy 280 złotych.
17 meczy nie weszło-strata 170 złotych.
11 weszło, czyli 11*30=330 złotych
Jesteśmy 50 złotych na + ????

Nudziło mi się, więc obliczyłem. Jeśli gdzieś popełniłem błąd, bardzo proszę o jego skorygowanie.

Jesli jesteśmy 50 złotych na + to może ma to jakiś sens. ????

Napisz jeszcze na czym polega ten Twój program i dlaczego akurat te mecze wybrałeś?

R 0

raulito86

Użytkownik
BORDO-LORIENT⛔
MONACO-ST ETIENNE✅kurs 2,95
BOLTON-NEWCASTLE⛔
HULL-BLACKBURN⛔
WEST HAM-MAN CITY⛔
OH LEUVEN-FC LIEGE⛔
AUGSBURG-KOBLENZ⛔
OBERHAUSEN-FRANKFURT⛔
OSNABRUCK-INGOLSTADT⛔
LEVADAIKOS-IRAKLIS⛔
OLYMPIAKOS-PANATINAIKOS✅kurs 3,00
PANATHARIKOS-ASTERAS✅ kurs 2,76
ETHNIKOS ASTERAS-AGROT. ASTERAS⛔
KALITHEA-KERKEYA✅ kurs 2,88
SEVILLA II-LEVANTE⛔
TARRAGONA-ALBACETE⛔
BELLENENSES-NAVAL⛔
TROFONESE-AMADORA✅ kurs 3,00
AVES-PORTIMAO✅ kurs 2,97
COVILHA-BEIRA MAR⛔
ESTROIL-FREMEUNDE⛔
GIL VICENTE-LEIRA✅ kurs 2,96
VIZELA-FEIRENSE✅ kurs 2,96
ANTLAYA-TRABZONSPOR⛔
BOULSPOR-ALTAY IZMIR✅ kurs 3,19
GRONOGREN-GAZIANTEP BB✅ 3,19
KARSYIALA-SARKAYSPORR⛔
MANISASPOR-KASIMPASA
ORDUSPOR-SAMSUNSPOR⛔
RIZESPOR-KOLRABUKSPOR✅3,30

Razem postawione: 290 złotych - wygrane 331 zł (jeden mecz się jeszcze nie odbył). 41 złotych do przodu

11/29 trafionych typów - skuteczność 38 %. Wczoraj była większa:/ żałuje,że wczorajszych typów na forum nie podałem. Wczoraj weszło 15/28 meczy. Na nastepny weekend postaram się udoskonalić algorytm. Mam nadzieję, że z każdym kolejnym weekendem będzie coraz większa skuteczność ???? pozdr

riki1 13

riki1

Użytkownik
to nie zadziala jestem w stanie sie zalozyc,jesli chcesz jak zarobisz na tym swoim systemie wiecej jak 200zl w ciagu miesiaca to dorzuce Ci drugie 200 a jak nie dasz rady to Ty mi dasz 200zl przyjmujesz?

R 0

raulito86

Użytkownik
ile razy na ⛔ wyszedles grajac ten system tylko nie mow ze ciagle jestes na ✅ ????
Szczerze to dwa razy grałem za kase i dwa razy byłem na ✅ .
Wcześniej gdy testowałem &quot;na sucho&quot; na 3 weekendy raz był minus. Także na 5 weekendów 4 były na ✅ . W tym tygodniu podam też typy. Każdy będzie się mógł przekonać czy system jest skuteczny.

R 0

raulito86

Użytkownik
to nie zadziala jestem w stanie sie zalozyc,jesli chcesz jak zarobisz na tym swoim systemie wiecej jak 200zl w ciagu miesiaca to dorzuce Ci drugie 200 a jak nie dasz rady to Ty mi dasz 200zl przyjmujesz?
Nie tworze tego systemu po to by zakładać sie o jego skuteczność. Myślę, że tak jak każdy z nas staram sie oszukać buków. Staram się stworzyć &quot;coś&quot; co może okaże się stałym źródełem zarobku.

Jeśli chodzi o zakład, owszem mogę się założyć.. o przekonanie. Program jest jeszcze w zbyt wczesnej fazie testów, żebym się zakładał o jego skuteczność. Zreszta czas pokaże czy jest skuteczny. Jak narazie jestem na plus. pozdr

M 1

momodzik

Użytkownik
System jak system.
Polega na tzw. &quot;czuju&quot; i prędzej czy później przegrasz.
No chyba, że masz jakiś próg, po którym przestajesz grać.
Wtedy Twoje szanse wzrastają do jakiś 10-35% w zależności od wysokości progu.
pozdrawiam

R 0

raulito86

Użytkownik
niestety ostatni mecz Manisaspor-Kasimpasa zakończył się wynikiem 3-2 (bramka w doliczonym czasie gry ???? Bilans weekendu ✅ 31 złotych ????

V 1

vanitas

Użytkownik
Przy starannej selekcji będziesz miał regularne plusy. Niewielkie, bo widzę, ze kursami to się nie rozpieszczasz i to jest duży minus. Jednak przyjdzie &quot;czarny weekend&quot; których jest zawsze w ciągu sezonu kilka i będziesz miał skutecznośc 15 -20%. Czy masz jakiś koncept na odrobienie strat?
Przejrzałem Twoje typki i zastrzeżeń nie mam. Widać, że masz dryg. Dwa tylko wydały mi się bardzo nie pasowac do reszty. Możesz mi tak dla zaspokojenie ciekawości powiedzieć dlaczego je wybrałeś, skoro nawet z daleka nie pachniały remisem?
BORDO-LORIENT
BOLTON-NEWCASTLE

R 0

raulito86

Użytkownik
Przy starannej selekcji będziesz miał regularne plusy. Niewielkie, bo widzę, ze kursami to się nie rozpieszczasz i to jest duży minus. Jednak przyjdzie &quot;czarny weekend&quot; których jest zawsze w ciągu sezonu kilka i będziesz miał skutecznośc 15 -20%. Czy masz jakiś koncept na odrobienie strat?

Przejrzałem Twoje typki i zastrzeżeń nie mam. Widać, że masz dryg. Dwa tylko wydały mi się bardzo nie pasowac do reszty. Możesz mi tak dla zaspokojenie ciekawości powiedzieć dlaczego je wybrałeś, skoro nawet z daleka nie pachniały remisem?
BORDO-LORIENT
BOLTON-NEWCASTLE
hehe przyjdzie czarny weekend i trafie 15-20 % a przyjdzie dobry weekend i trafie 50% ;) Powiem tak, ciągle ulepszam algorytm, narazie mam za mało danych żeby miał większa skuteczność:/ mecze Bordo Lorient i Bolton_newcastle wybrałem bo kierując sie algorytmem zarówno Bordo jak i Lorient mają stosunkowo niskie szanse na zwycięstwo. Podkreślam, że kieruje się czystą matematyką. Bordo w ostatnich czterech meczach przed tym zdobyło zaledwie trzy punky( 3 remisy i porażka) , w meczach u siebie 5/12 to remisy, słaba forma i 40% remisów u siebie. Natomiast Lorient w ostatnich 4 meczach również 3 punkty, w meczach wyjazdowych 39 % remisów. Podobna sytuacja była w meczu ARSENAL-FULHAM przeanalizuj go i zobaczysz, że sytuacja w tamtym meczu była analogiczna. Padł remis , też na to postawiłem. W meczu Bolton- Newcastle zauważ, że Bolton u siebie wygrał ledwie 40% meczy, Newcastle natomiast przegrało 53% meczy na wyjeździe. Oba zespoły mają więc małe szanse na zwycięstwo. Dodając do tego bilans ostatnich czterych meczy szanse były w miare wyrównane. Tu też nie kierowałem się swoją analizą, ale czystymi wyliczeniami. Oba te mecze zakończyły się wynikami 1-0 więc wcale niedużo brakło do remisu. pozdr

V 1

vanitas

Użytkownik
Chętnie podyskutowałbym o analizie i sposobie zdobywania danych. Ale mam uczulenie na &quot;hehe&quot; i tym podobne zwroty. Tak więc publicznej dyskusji nie będzie. Ponieważ wziąłeś się za bary z czymś mi bliskim - pomogę. Mimo hehe. Napisz mi na priv, jakich potrzebujesz danych do analiz. Dam Ci, abyś mógł rozwijac system i skuteczność umacniać.

typer36 456

typer36

Użytkownik
A to moje typy na remisy w weekend. Typowo na czuja nawet bez zaglądania do statystyk. Zobaczymy jaka bedzie skutecznosc (przyjmuje sredni kurs 3)

SUNDERLAND - TOTTENHAM
CHARLTON - WATFORD
NOTTINGHAM - SWANSEA
KORTRIJK - LOKEREN
ROESELARE - MOUSCRON
VITKOVICE - MOST
NICE - MONACO
LILLE - LYON
TOULOUSE - BORDEAUX
AMIENS - SEDAN
CORDOBA - CASTELLON
TWENTE - PSV
STUTTGART - DORTMUND
ZLATE MORAVCE - DUNAJSKA STREDA
INVERNESS - FALKIRK
INSTAMBUL BB - DENIZLISPOR
GENOA - INTER
TORINO - JUVENTUS
FROSINONE - LIVORNO
KLADNO - JABLONEC
SIGMA - MLADA
LE HAVRE - SOCHAUX
GETAFE - MALAGA
ELCHE - MURCIA
SARAGOSSA - HERCULES
RODA - UTRECHT
ARMINIA - EINTRACHT
SETUBAL - NACIONAL
GENCLERBIRLIGI - ANKARAGUCU
NAPOLI - LAZIO
LECCE - REGGINA

bernard 0

bernard

Użytkownik
Jak to jest na czuja, to radze nikomu nie grać tych typków. Może być 20/25 remisów, ale również 5/25 i co wtedy...

typer36 456

typer36

Użytkownik
Broń Boże niech nikt nie bierze tych typów. Ja to wstawiłem tak od razu po sprawdzeniu oferty bez żadnych analiz. Wstawiłem to tylko tak dla zabawy żeby zobaczyć ile remisów wejdzie.

System raulito mimo jakichś wymyślnych analiz jest loterią więc nie polecam

Do góry Bottom