>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Suma postawionych pieniedzy(łącznie) na dane zdarzenie przez wszystkich graczy

R 0

rozwodnionawoda

Użytkownik
Witam, czy ktoś orientuje się gdzie znajdę jakies strony ktore posiadaja informacje ile łącznie pieniedzy bukmacher przyjął na dane zdarzenie?Przeszukałem forum i nigdzie nic nie znalazłem.Jest ktoś mi w stanie pomóc

malinapel 1,1K

malinapel

Użytkownik
Na Betfair są dostępne takie statystyki, i wiele wiele innych, ale to po zalogowaniu. Tak było kilka lat temu i jest spora szansa, że obecnie również.

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Jest jeszcze taka strona, po prawej stronie po kliknięciu w "kostkę" przenosi do betfair, więc możliwe, że to od nich są podane sumy jakie zostały postawione na dane zdarzenie (pewności nie mam)

Otrzymane punkty reputacji: +14
R 0

rozwodnionawoda

Użytkownik
Jest jeszcze taka strona, po prawej stronie po kliknięciu w "kostkę" przenosi do betfair, więc możliwe, że to od nich są podane sumy jakie zostały postawione na dane zdarzenie (pewności nie mam)
Waldi1979 Waldi1979 czy posiadasz podobne strony? ta ktora mi podales przestala aktualizowac ilosc postawionych pieniedzy

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Waldi1979 Waldi1979 czy posiadasz podobne strony? ta ktora mi podales przestala aktualizowac ilosc postawionych pieniedzy
nie, ale po wpisaniu w google "money way betting", "Betfair Moneyway" czy podobnych, jakieś strony wyskakują, nie sprawdzałem, bo ja raczej nie śledzę w ten sposób meczy, na jakieś 2-3 testowo wszedłem to albo nie pokazywało w ogóle lub kwoty były ukryte, więc może trzeba mieć tam konto, żeby mieć dostęp. Tą wcześniejszą ktoś tu kiedyś podał na forum i zapisałem sobie w zakładkach, na początku była aktualizowana na bieżąco.

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Osobiście nie widziałem, żeby buk udostępniał kwoty jakie zostały u niego postawione, co do stron to też nie znam takich.

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
To co kto obstawia i za ile to scisla tajemnica buka. Nikt nie udostepni takich informacjii. Jest pare ruskich stron ktore niby odplatnie udostepniaja takie info ake testowalem je i wsztstkie to oczywiscie sciema.

Do góry Bottom