A czy mógłbyś podać z kim te mecze, albo o której godzinie lub dyscyplinę (piłka nożna, hokej?) bo jednak trudno mi to znaleźć i być pewnym co masz na myśli...np Dynamo Moskwa...to może być hokej z drużyną z Ufy, ale na hokeju nie ma zakładów DNB...ale jest np 1 wliczając w to dogrywkę, ale to nie to samo... Japonia pewnie z Ghaną, Omsk to pewnie hokej z drużyną Cherepovets; KOrea Płd - towarzyski z Chorwacją.... w sumie to tylko Dynamo Moskwa jest dla mnie zagadką o jaki mecz chodzi.... ????Seria #4 Poziom #2
Japonia
Avangard Omsk -1.5
@3,0 10=30 bet365
Seria #6 Poziom #2
Korea Płd. DNB
Dynamo Moskwa +0.0
@3,21 10=32,1 bet365
Dyn. Moscow-UfaA czy mógłbyś podać z kim te mecze, albo o której godzinie lub dyscyplinę (piłka nożna, hokej?) bo jednak trudno mi to znaleźć i być pewnym co masz na myśli...np Dynamo Moskwa...to może być hokej z drużyną z Ufy, ale na hokeju nie ma zakładów DNB...ale jest np 1 wliczając w to dogrywkę, ale to nie to samo... Japonia pewnie z Ghaną, Omsk to pewnie hokej z drużyną Cherepovets; KOrea Płd - towarzyski z Chorwacją.... w sumie to tylko Dynamo Moskwa jest dla mnie zagadką o jaki mecz chodzi.... ????
Czy możesz podpowiedzieć?