Sporting - Trofense 1 1,75 6/10 bet365
Sporting bardzo się podciągnął w porównaniu z tamtym rokiem. Dla mnie tutaj duża różnica w klasie obu zespołów Trofense bardzo podupadło kadrowo.
Feirense - Sta Clara 1 2,2 4/10 bet365
Sta Clara wciąż w budowie, jest to bardzo młody i niedoświadczony zespół. Dla mnie gospodarze sa tutaj faworytem.
Farense - Aves 1 AH0.0 1,85 5/10 bet365 ZWROT
Faremse pod ściana po ostatnim remisie trener dostał ultimatum, w zasadzie nie grali tak źle mogli wygrać ale mecz zakończył się remisem. Wszystko zależy od tego jakie podejście do meczu będą Meli gospodarze, ale wydaje mi się że w obecnej sytuacji zmobilizują się i powinni zgromadzić 3 ptk. Na swoim terytorium, zabezpieczam się azjanem na wszelki wypadek.
Motala -Varmbols 1 AH-1,5 1,9 7/10
Gospodarze zdecydowanym faworytem. Najlepszy zespół w lidze i u siebie nie powinni mieć problemu z Varmbols, u gości brakuje dwóch podstawoych graczy (Hilmann i Larsson) , Motala w pełnym składzie
Benfica - Gil Vicente over 5,5 rożnych w 1 połowie 1,9 5/10 bet365
Nacional – Guimarães over 2,5 1,85 4/10 bet365
Utrecht - AZ 2 2,0 7/10 bet365
AZ wygrał 3-1 z Atromitos w
EL.
LE, i praktycznie zapewnił sobie awans do
LE. Gospodarze maja fatalny sezon. Przegrana w
El.
LE z pół-amatorskim klubem z Luksemburga i jak na razie tylko z jednym punktem po 3 kolejkach. Dzisaj u gospodarzy nie zobaczymy ważnych zawodników: Sarota( midf. 18m. w tamtym sezonie), Van Der Gun(6 g.) i Duplana(6g.). Także podstawowy bramkarz Utrechu nie wybiegnie dzisiaj na boisko. U AZ nie zobaczymy nowo kupionego Avdica, Marcellisa(def. 31m.) i Lama(midf. 6+5m). Wydaje mi się że goście pokonają słaby Utrecht pomimo gry na Cyprze w środku tygodnia.
Einheit Rudolstadt - Hallescher II 2 2/10 2,2 bet365
Nantes – PSG 2 AH-1 1,97 6/10 bet365 ZWROT
Nantes dzisiaj bez prawoskrzydłowego Yohana, poza tym wszyscy zdrowi. W drużynie Les Canaris zastąpi go prawdopodobnie młody Jordan Veretout. Jeśli chodzi o PSG to być może nie wystąpi Blaise Matuidi, pyzatym wszyscy zdrowi. Pomimo ze PSG jest jak na razie nie pokonany to wyniki są niezadowalające Laurent Blanc dzisiaj jest pod presją. W ostatnim meczu z Ajacco niesamowity popis dał Ochoa i tylko dzięki niemu drużyna zachowała punkt. Dzisiaj liczę na pierwsze zwycięstwo PSG bo aspiracje klubu są zdecydowanie wyżej.
Liga de Loja - Barcelona (ECU) 1 DNB 2,2 5/10 Bet365
Wydaje mi się ze nie ma tak dużej różnicy pomiędzy tymi zespołami. Gospodarze jeszcze bez zwycięstwa w tym sezonie, wydaje mi się że dzisiaj może być przełamanie. W Barcelonie nie wystąpi najlepszy strzelec Arroyo, także nowy nabytek Franzoia nie pojawi się na boisku, Erazo podst. obrońca w tamtym sezonie, M. Oyola(midf. 22+ 1g.), Nazareno (def. 22+1g.), Quiñónez (midf.7 +5)i Campos (def.7). W tamtym tygodniu pomimo osłabień Barcelona wygrała ponieważ na ławce zasiadł nowy trener I prawdopodobnie to wpłynęło motywująco na piłkarzy, ale w tamtym meczu grał najlepszy strzelec zespołu czyli Arroyo, dzisiaj napewno o zwycięstwo nie będzie łatwo. Gospodarze w pełnym składzie.
Atletico-MG-Portuguesa 2 AH+1 1,8 5/10 bet365 ZWROT
--------------------------------------------------------------------------------------------------