>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
misiek111232 16

misiek111232

Użytkownik
A przy rejestracji w sts można podać nie swój numer konta bankowego? Bo chce podać numer konta kolegi i z niego będę przelewał pieniądze .

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
A przy rejestracji w sts można podać nie swój numer konta bankowego? Bo chce podać numer konta kolegi i z niego będę przelewał pieniądze .
Nie radzę , przelewy dokonujemy tylko z własnego konta .Przy ich szopkach z regulaminem to myślę że napewno robili by problemy z ewentualną wypłatą . Załóż sobie konto bankowe na siebie w jakimś banku i rób przelewy ze swojego konta , przecież wiele banków oferuje konta internetowe za 0 zł jeżeli chodzi Ci o płatności za obsługę konta.

Otrzymane punkty reputacji: +2
bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
a swoimi środkami trzeba obrócić przed wypłata? Bo gdzieś jeszcze o tym słyszałem ale w regu chyba nic o tym nie ma?
Właśnie tu chyba cały pies pogrzebany. O ile dobrze rozumiem obracasz właśnie kaską z &quot;depozytu&quot;. Nie ma oddzielnego konta na bonusy... Tak mi urocza pani z online zakomunikowała :-|

lemar 75

lemar

Użytkownik
Jest , podaje Ci potencjalna wygrana pomniejszona o podatek ???? . Co do bonusu. Wpłaciłem 200 pln dostalem 200 pln bonusu. Przegralem bonus w pierwszym becie i zleciłem wypłatę depozytu bez problemu.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
200 wpłacone, 200 gratis, pograny 2 zakłady niemal na 0 % oba weszły gdzie indziej, więc o 200pln bogatszy opuszczam sts ????
po wpłacie chwilka i bonus dodany, bo wpłacamy przez trasferuj, potem są jakby 2 konta : główne i bonusowe, wybieramy, z którego stawiamy zakład...
kursy jak wiadomo słabiutkie, musi się człowiek naszukać, żeby znaleźć, oferta żałosna póki co... ani handicapów, ani linii punktowych w sportach halowych.
no nic, byłem, dostałem, przegrałem=wygrałem i ich pożegnałem :]

przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Czyli jak wpłace np.100zł to dostane drugie 100 bonusu i jeżeli przegram to moje 100zł nadal mi zostaje? Czy obrót trzeba robić też tym co się wpłaciło?

A 5

adam160

Użytkownik
Tych co zlecili wypłatę proszę o informacje jak będą mieli kase na koncie to po jakim czasie dostaliście przelew na konto ? Ile to trwało ?

D 224

dboniem

Użytkownik
A jeśli jeszcze chodzi o bonus:
Obróć bonusem 4 razy z min. kursem 1,7
Czyli mam to rozumieć, że jeśli mam bonus 200zł, to tak jakby mam zagrać coś takiego:
200zł * x - pierwszy raz
200zł * y - drugi raz
200zł * z - trzeci raz
200zł * w - czwarty raz
gdzie x,y,z,w kurs powyżej 1,70
Czyli mam jakby zagrać łącznie za 800zł ? bez względu na kwotę wcześniejszych wygranych? czy jeśli po pierwszym razie mam wygraną np. 400zł to za drugim razem mam zagrać za 400zł czy mogę za 200zł ale tak by było to zaliczone do obrotu?
Czy jeśli przegram cały bonus mogę od razu wypłacić kwotę wpłaconą (w moim przykładzie 200zł) ?

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
A jeśli jeszcze chodzi o bonus:

Czyli mam to rozumieć, że jeśli mam bonus 200zł, to tak jakby mam zagrać coś takiego:

200zł * x - pierwszy raz
200zł * y - drugi raz
200zł * z - trzeci raz
200zł * w - czwarty raz

gdzie x,y,z,w kurs powyżej 1,70

Czyli mam jakby zagrać łącznie za 800zł ? bez względu na kwotę wcześniejszych wygranych? czy jeśli po pierwszym razie mam wygraną np. 400zł to za drugim razem mam zagrać za 400zł czy mogę za 200zł ale tak by było to zaliczone do obrotu?

Czy jeśli przegram cały bonus mogę od razu wypłacić kwotę wpłaconą (w moim przykładzie 200zł) ?

Nie musisz dokładnie grać za 200 zł. Musisz obrócić 4x 200 zł = 800 zł. Czyli łączną kwotą 800. Np. pierwszy zakład za 100, drugi 50, trzeci 45, czwarty 400, łącznie masz obrócić 800 zł. No i wszystko z kursem powyżej 1,7 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom