misiek111232
Użytkownik
Czy to konto bankowe które podajemy przy rejestracji może być np kolegi?
Nie, musi być Twoje.Czy to konto bankowe które podajemy przy rejestracji może być np kolegi?
I moim zdaniem kolejna rzecz dzięki której buki naziemne znów strzelają sobie w kolano. Ich pomyłka i to ewidentna ale dlaczego klienci mają tracić na ich błędzie ?.Można wypłacać wygrane, te które nie zawierają tych felernych meczów.
Mowa tutaj jest o bukmacherach naziemnych działających w Polsce, znam tylko dwa takie które obecnie działają Online - Fortuna i Milenium. Żadne z nich nie ma braku podatku 12-sto procentowego. Brak takiego podatku oferują buki działające poza granicami naszego kraju, a to już jest inna bajka. Nie wiadomo jeszcze jakie STS wprowadzi promocję po wejściu Online, może czymś nas zaskoczy a może nie. Choć fakt faktem że awarię zdarzają im się dość częstoSłabi bukmacherzy internetowi mają lepsze kursy, nie wspominając już o braku podatku 12%:grin:
Kupony są przegrane. W pomocy online dowiedziałem się, że trzeba składać pisemne reklamacje z kserokopią kuponów.Podobno jeśli ktoś puścił kupona z tymi zawyżonymi kursami to kupon w stsie jest jako przegrany. ???? (Kupon na kartce nie pokrywa się z tym w systemie. Jeśli ktoś puścił np. typ 12 z kursem np. 5zł to w systemi jest jako X2)
Teraz niewiadomo co robić aby odzyskać kasę albo wygraną. (Według kuponu jest wygrana)
Znasz na tyle dobrze kondycję finansową spółki Star-Typ Spor, żeby wypowiadać się o niej tak kategorycznie?[...]
Zakłady Bukmacherskie STS to dla wielu już historia,Kwestią czasu jest ich bankructwo:grin:
U mnie w mieście właśnie na dniach zamykany będzie punkt który trzymał się spokojnie ponad dekade.Konkurencja internetowa już dawno zostawiła STS daleko w tyle tak pod względem promocji jak i kursów. Słabi bukmacherzy internetowi mają lepsze kursy, nie wspominając już o braku podatku 12%:grin:
Zakłady Bukmacherskie STS to dla wielu już historia,Kwestią czasu jest ich bankructwo:grin:
Pani Ci w punkcie da wniosek. Ja takowy otrzymałem opisałem sytuacje jakie spotkanie kurs, nr kuponu itp. Nie piszesz uzasadnienia tylko nr kuponu itp.Kolo 22