>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
I 1

icytower77

Użytkownik
Hej, czy STS zwraca stawke za krecze w tenisie tak jak to mialo dzisiaj miejsce w meczu Nadala. Zagralem 1 na Hiszpana za bardzo gruba stawke i nie wiem co teraz. Prosze o w miare szybka odpowiedz, z gory dzieki !
Niestety kolego pozegnaj sie z kasą. Nie ma zwrotu. W regulaminie naziemnych jest tak ze jesli odbędzie sie chociaz jedna piłka w meczu to nie ma zwrotu.

strzelec1910 0

strzelec1910

Użytkownik
Czemu mowicie wszyscy ze nie mozna gdzie indziej ja raz w stsie na wakacjach powiedzialem ze nie jestem z tad I ona ze moze przekierowac odebranie wygranej czy te przekierowania to jakas sciema jak wszyscy mowia ze nie mozna w innym ???? Ale to was zaskoczy na tym mozna sie tak usmiac przejezdzalem przez sieradz wchodze do stsa i daje kupon i ze chce zmienic punkt odebrania wygranej i mowie na pabianice na ulice zamkowa a ona ze nie ma na zamkowej stsa a przeciez tam gram (W PABIANICACH STS JEST NA ZAMKOWEJ I KONOPNICKIEJ ) a ona mi sugerowala ze w pabianicach tylko na ul.pulawskiego czy mozna to jakos wytlumaczyc czemu jedna firma i nie maja swoich punktow sprzedazy ulotki

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety tak prosperuje STS nigdzie indziej wygranej nie odbierzesz jedynie jeżeli zadzwonią do Centrali i pozwolą co trwa nawet i 3dni. Dlatego na twoim miejscu odpuściłbym po prostu granie na wakacjach. Chyba że blisko i zdążysz odebrać , a nigdy nie słyszałem o jakimś przekierowaniu.

lalo 36

lalo

Forum VIP
STS - odbieranie wygranej tylko w tym samym punkcie gdzie się wysłało !
Fortuna - od czasu kiedy jest Fortuna a nie profesjonal można odbierać wygrane w dowolnym punkcie Fortuny, niekoniecznie w tym samym gdzie się posłało kupon ! ;)
pozdROWienia ????

C 0

ciacho1984

Użytkownik
Gra ktoś w konkursie klub STS i wygrał nagrody z miejsc 1-12, bo jakoś dziwnie szybko jak patrze te kursy ludzie robią.Kursy nie małe bo trafić tak by średnie ako z pięciu najlepszych trafnych zakładów wynosiło ponad 100 to nie lada wyczyn, a liczone według rankingu jest dopiero 7 dni . Zastanawia mnie na ile jest to realny ranking, a na ile podpuszczanie graczy by grali na wysokie ako.

K 0

klusinho10

Użytkownik
ej znów mam problem z tym meczem,okazało się że z piątku przenieśli na poniedziałek. 48 godzin minie i mam pytanie czy mi go jednak zaliczą do kuponu czy rozliczą po kursie 1.0?

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Po upływie 48 godzin mecz ten zostanie rozliczony po kursie 1.0, a pozostałe mecze normalnie rozliczają. Ponownie spadnie Ci AKO całego kuponu.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Po upływie 48 godzin mecz ten zostanie rozliczony po kursie 1.0, a pozostałe mecze normalnie rozliczają. Ponownie spadnie Ci AKO całego kuponu.
nieprawda, ja kiedys 6 dni czekalem na rozegranie meczu i zostal zaliczony do kuponu, 48godzin to teoria ale jesli buk chce to moze kazac nam czekac dluzej, innymi slowy decyzja czy mecz ten bedzie liczony zalezy od buka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom