>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - opinie

madman01 19,2K

madman01

Użytkownik
STS zrobil aktualizacje i ulepszyl "Uprościł" Maxi kombi tak ze teraz można zagrać max jedno zdarzenie w grupie😂😂😂

A 85

aksior

Użytkownik
STS zrobil aktualizacje i ulepszyl "Uprościł" Maxi kombi tak ze teraz można zagrać max jedno zdarzenie w grupie😂😂😂
Dla mnie też to jest beznadzieja...zwłaszcza że regularnie gram 5,6 z 12 i na blok dawałem zdarzeń żeby mieć ako 8-10. Teraz jedno zdarzenie na blok to kpina! Po 8 latach od mar przeszedłem na STS, dzisiaj powróciłem na fortunę...dziękuję za takie negatywne zmiany

pawelo2893 94,9K

pawelo2893

Użytkownik
Dużo zmieniło się stacjonarnie. Trochę jak w kasynie - wybierasz "żeton" i grasz na maszynie. Dla mnie grającego live wygodne. Mogę sobie spokojnie wpłacić i obserwować co się dzieje na ekranie. Zaczytuje i dalej az do kasy.

zksstal 5,8K

zksstal

Użytkownik
Ale jest zmiana że voucher który Ci dają musisz wykorzystać (do 2 czy 3 lat), nie możesz z powrotem go oddać dostając pieniądze. Po kilku latach sts ogarnął że trochę pranko stworzyli, brawo za reakcje 😀

K 218,1K

kossma

Użytkownik
Chodzi wam normalnie mobilna strona? Ja na moim smartfonie od dwóch dni praktycznie nie jestem w stanie korzystać ze strony. Muli, że się nie da. Czyściłem pamięć podręczną, cookie i nawet zapisane dane witryny w ustawieniach przeglądarki. Próbowałem też przez kartę incognito. Kompletna klapa. Z czatu też nici. Nie mogę zasięgnąć info. A aktualnie mam możliwość tylko z mobilnego korzystać. Stronki konkurencyjnych firm działają dobrze a tu się coś chyba poknociło.

A 51,3K

ar0nek

Użytkownik
Chodzi wam normalnie mobilna strona? Ja na moim smartfonie od dwóch dni praktycznie nie jestem w stanie korzystać ze strony. Muli, że się nie da. Czyściłem pamięć podręczną, cookie i nawet zapisane dane witryny w ustawieniach przeglądarki. Próbowałem też przez kartę incognito. Kompletna klapa. Z czatu też nici. Nie mogę zasięgnąć info. A aktualnie mam możliwość tylko z mobilnego korzystać. Stronki konkurencyjnych firm działają dobrze a tu się coś chyba poknociło.
chciałem to dla Ciebie sprawdzić i jesli chodzi o apke to nie mogę aktualizacji zrobić:D

K 218,1K

kossma

Użytkownik
Dzięki za próbę. Dwa dni temu było ok. a teraz nawet na czat z konsultantem czekałem dwukrotnie po chyba 10 min. i nic. Co tam się mogło pozmieniać, bo jak coś u mnie to co? Nic w ustawieniach nie ruszałem.

Do góry Bottom