Tandeta to granie z podatkiem 12% , niby który w Polsce nie jest tandetą? Zachwalany Superbet który anulował mi wygraną bez podania przyczyny ?zejdz na ziemie chłopie ten bukmacher to tandeta
Dla mnie też to jest beznadzieja...zwłaszcza że regularnie gram 5,6 z 12 i na blok dawałem zdarzeń żeby mieć ako 8-10. Teraz jedno zdarzenie na blok to kpina! Po 8 latach od mar przeszedłem na STS, dzisiaj powróciłem na fortunę...dziękuję za takie negatywne zmianySTS zrobil aktualizacje i ulepszyl "Uprościł" Maxi kombi tak ze teraz można zagrać max jedno zdarzenie w grupie![]()
chciałem to dla Ciebie sprawdzić i jesli chodzi o apke to nie mogę aktualizacji zrobićChodzi wam normalnie mobilna strona? Ja na moim smartfonie od dwóch dni praktycznie nie jestem w stanie korzystać ze strony. Muli, że się nie da. Czyściłem pamięć podręczną, cookie i nawet zapisane dane witryny w ustawieniach przeglądarki. Próbowałem też przez kartę incognito. Kompletna klapa. Z czatu też nici. Nie mogę zasięgnąć info. A aktualnie mam możliwość tylko z mobilnego korzystać. Stronki konkurencyjnych firm działają dobrze a tu się coś chyba poknociło.
Zamiast tego melona mogliby choć raz zaoferować grę bez podatku, lub ako bonusy ,ale widocznie boli za bardzo. Skostniałe gufnoŻe możesz wygrać i wypłacić.
edit: Można wygrać max 1 melon od teraz.