>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - opinie

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tutaj racja ale bogata oferta w niższe ligi co jest ich atutem, fakt jest jeden mają największa możliwość grania lig ze wszystkich ziemniaków.
To prawda i to nie tylko jeśli chodzi o piłkę nożną. To samo jest z koszykówką. Jako chyba jedyni mają II i III ligę koszykówki w Polsce. Co prawda nie wszystkie spotkania z III ligi, bo wybrane, ale jednak.

J 159

jonaszdt

Użytkownik
Polskie niskie ligi to jedno, ale sportami zimowymi miażdżą &quot;legalną&quot; konkurencję.
PŚ w łyżwiarstwie szybkim (po 40 h2h!),saneczkarstwie, PK w skokach i PŚ kobiet, żużel na lodzie, pewnie jeszcze o czymś zapomniałem.
Bardzo dużo mityngów lekkoatletycznych, dobrze zrobione mistrzostwa w mniej popularnych sportach...
Generalnie nie gram w naziemnych, ale na czym wygrać z 12% podatkiem jak nie na niszy, która w totolotku czy fortunie jest niedostępna.

R 0

remex2

Użytkownik
Nizsze kursy niz np w konkurencyjnej Fortunie.Oferta live to koszmar-ograniczenia wyboru np ilosci bramek juz np po 20 min gry.Do tej pory nie radza sobie z automatyczna aktualizacj kursu,mozna sobie klikac i klikac.Jednym slowem dziadostwo⛔

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Opinie użytkowników są dla nas bardzo ważne. Zachęcam do przesyłania ich na [email protected]
Informacja zwrotna ze strony klientów pozwala nam się rozwijać we właściwym kierunku. Z każdą się zapoznamy i trafi ona do odpowiedniego działu. Ze względu na skomplikowanie systemów informatycznych odpowiedzialnych za działanie różnych usług, ewentualne zmiany nie zawsze da się wprowadzić natychmiast. Zapewniam jednak, że nad każdą opinią pochyli się właściwa osoba. ;)

S 22

scyzor1984

Użytkownik
Napiszę wam co STS robi ze swoimi klientami.

W ubiegłym roku grając w zakłady online wygrałem pewną sumę (nie małą). Część z tych pieniędzy wypłaciłem resztę zostawiłem do grania. Jednak wieczorem zauważyłem że wszystkie pieniądze zostały zabrane z konta a na nim widnieje ujemny depozyt o wartości którą przelałem na konto bankowe. Bo podobno wygrana była niesłuszna mimo że wszystkie zdarzenia na kuponie były wytypowane poprawnie. I tak było do niedawna kiedy przysłano mi meila w którym wezwano do spłaty zadłużenia bo w przeciwnym razie zostanie założona sprawa w sądzie. Żeby tego było mało z ciekawości zalogowałem się na swoje konto w sts i patrzę że wyczyszczono mi historię zakładów i operacji na koncie. Całe szczęście mam print screeny wszystkiego bo spodziewałem się że kiedyś może dojść do takiej sytuacji.

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
wrzuć jeszcze screena maila od STSu gdzie straszą sprawą sądową
rozgłośni się sprawę na kilku forach i zrobi odpowiednią reklamę &quot;legalnemu bókmacherowi&quot;
a w moment się takich praktyk oduczą debile od jednego z najwiekszych idiotów jóroszka ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
niezły kuponik, ewidentny błąd buka (bukmachera), że pozwolił łączyć te zakłady w taki sposób... imo musisz się wczytać w regulamin STS-u - zagrałeś wspierające się zakłady i w takim przypadku pewnie zgodnie z regulaminem mogą je anulować
pytanie tylko kiedy w STS-ie zorientowali się, że był błąd, kiedy cofnęli wygraną i kiedy wysłali do Ciebie wezwanie do zapłaty ???? czy nie ma jakiś ustawowych terminów, które mogli przekroczyć.. jeżeli wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem i ustawą to nie wygrasz
rada na przyszłość: graj anonimowo w punkcie i nie będziesz miał problemów ????

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
obojętnie czy kupon został trafiony zgodnie z regulaminem czy nie,jeżeli popełnili błędy i po wypłacie domagają się zwrotu kasy strasząc sądem to dla mnie jest jedna WIELKA KOMPROMITACJA i mam nadzieje ze praktyki tego gówna bo bukmacherem nie wypada tego czegoś nazwać zostaną wszędzie opisane
właśnie to te jełopy domagają się zablokowania normalnych buków i ośmieszają się akcjami jak wykupienie domeny ladbrokes.pl,także zero litości dla amatorów

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
heh, myślisz że zagraniczni bukmacherzy nie robią minusowych kont? każda szanująca się firma ma zapisy w regulaminach dotyczące anulowania zakładów (oczywiste błędy, wspierające się zakłady itp.) i każda je stosuje... sam przekonałem się o tym w kilku zagranicznych
jasne, zagraniczni nie pójdą z tym do sądu, więc możesz próbować wykorzystać błąd i może Ci się uda wypłacić, ale jak się zorientują to trafiasz na black listę, zlimitują Cię, wrzucą konto na minus i bez zakładania nowego (często trzeba nowe IP, nowe konto do wpłaty) nie obejdzie się jak chcesz jeszcze pograć
jak chcesz już grać błędy to graj anonimowo w punkcie i wypłacaj szybko - to jedyny sposób by nie ponosić konsekwencji

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
no wlasnie,robia minusowe konta,moze ktos zlimituje,ale nikomu do glowy by nie przyszlo by po wyplacie wysylac emaile z grozbami o zalozenie sprawy w sadzie,i o to przed szereg wyszedl jedyny niepowtarzalny legalny bÓkmacher ????

Do góry Bottom