Witam,
Opinia moja jest taka, ze po 1 godzinie posiadania (albo raczej nie moznosci zalogowania sie na konto) postanowilem anulowac zarejestrowanie konta gracza.
Postanowilem dzis zalozyc konto, ze względu na bonus 200zł. Dane wypisane, no i czekam na weryfikacje konta ... czekam i czekam na link potwierdzajacy weryfikacje konta, no i maila nie ma - bo mail trafil do folderu spamu (dobrze ze na stronie sts bylo napisane ze taka ewentualnosc moze nastapić, bo bym czekal w nieskonczonośc). Ok aktywuje link i probuje sie zalogowac, 1 raz , 2 raz i 3 raz wpisuje haslo pomocnicze, na maila dostaje link z utworzeniem nowego hasła, wpisuje jeszcze raz dokladnie, probuje sie ponownie zalogowac i dalej klops. Wchodze na chat... oczywiscie pomoc offline, wysylam maila ze jest problem z logowaniem. Po godzinie otrzymalem wiadomosc ze mam zla przegladarke, prosze sprobowac uzyc innej.
To ja sie pytam teraz czy warto zakladać konto i zaufac temu bukmacherowi jezeli juz przy rejestracji sa problemy z zalogowaniem, a co dopiero jak bede musial wplacic/wyplacic kase (Nie dziwie sie zatem czytajac wczesniejsze posty uzytkownikow ze kasa znika itp. ... bo pewnie tak jak ja uzywacie GOOGLE CHROME z ADBLOCKIEM ... musicie zmienic przegladarke ???? na Internet explorer ???? . Mam (mialem) konta w bet365, "
unibet,
betclicu, "bwin, betsson i pierwszy raz napotkalem na problem w czasie rejestracji.
POWODZENIA .... ja NIE POLECAM !!!!