panowie, może któryś z was zna materię - które dyscypliny są objęte earlycash? na pewno rozstrzygnięcia w tenisie, to wiem, a co z overami w koszykówce i ręcznej?
Dyscypliny objęte są wszystkie, ale to co piszesz, czyli overy/undery w koszykówce i ręcznej są praktycznie niemożliwe do złapania z prostej przyczyny - musi być dana linia, którą zagrałeś na
live dostępna cały czas. W piłce jest to łatwiej osiągnąć, bo pograsz np. over 2,5 w meczu Lech - Legia, po 30 minutach jest 1:1 i są ciągle kursy na linie 2,5 ;3,5; 4,5 i 5,5 np. Wtedy pograłeś po kursie 2,0, a po tych 30 minutach na over 2,5 jest kurs 1,1 np. więc masz dużą różnicę kursów, earlycash możliwy jak najbardziej. Z koszykówką już gorzej, bo tu najczęściej jest jedna linia, maksymalnie 3, więc zagrasz np. over 40,5 na kwartę po kursie 1,85, na under też było 1,85. Szybkie tempo i dobra skuteczność na początku kwarty powoduje, że linia wskakuje do góry na poziom 48,5 - wtedy nie możesz zamknąć zakładu, bo Twoja linia jest niedostępna. A nawet jak później będą ceglić i spadnie z powrotem do 40,5 to nigdy do takich wartości, żeby pojawił się cashout, bo np. nawet zagrasz za 2,05 (potem już zmieniają linię zazwyczaj, a nie zwiększają kursów dla tych linii), to najmniej złapiesz na tę samą linię ok. 1,5, ale wtedy malutko proponują cashout'u. Kiedyś podawałem tutaj przykład na forum, już nie pamiętam, ale coś w stylu było, że zagrałem za 250zł, a mi wtedy proponowali raptem 270zł cashout'u, więc śmiech na sali. Czyli teoretycznie obejmuje też koszykówkę, w praktyce jeśli chodzi o overy i undery ciężko złapać możliwość zamknięcia, bo granie na zwycięzcę meczu oczywiście obejmuje też i jest prędzej możliwe