K
30
kakaoweoko
Użytkownik
Podobno komunizm u Nas nigdy nie upadł, a ci "Polacy" mają się lepiej jak przed 1989 i z roku na rok ciągle lepiej. Kwity robią swoją i mają coraz większą wartość!
obawiam sie ze pozycja monopolisty powoduje ze STS jest nie do ruszenia, mlodsi gracze ktorzy nie mieli juz mozliwosci skorzystac z innych bukmacherow sa pozbawieni porownania i nawet nie zdaja sobie sprawy z tego ze sa lupieniwlasnie o to mi chodzi w Polsce juz tak jest, zeby grac na uczciwych warunkach trzeba kombinowac. a to co w innych krajach jest nie do pomyslenia u nas jest norma
Abstrahując od samego STSa i tego, że gra u nich to nieporozumienie, to podałeś akurat wygodniejsze dla Ciebie opcje, bo skoro STS na over 47,5 miał 1,6 to na under miał około 2,05, a 1xbet pewnie około 1,5, więc po prostu inaczej oceniona linia i szansa na jej przekroczenie. W drugiej opcji dokładnie ta sama sytuacja - piszesz, że na over STS miał 1,65, więc na under ok. 2,00 a 1xbet na over 2,05 więc na under pewnie 1,7 mniej więcej. Można krytykować STSa, tym bardziej, że w wielu przypadkach sam się o to dublowaniem zakładów, słabymi serwerami itp. prosi, ale pisząc o słabych kursach i podając takie przykłady nie zobrazuje się sytuacjiwszystkie polskie firmy bukmacherskie są 100 lat za murzynami
porównanie kursów live z wczoraj
futbol amerykański STS kurs na over 47,5 miał 1,60 1xbet 2,40
koszykówka STS kurs na over 170 1,65 1xbet 2,05
oni ludzi za głupków chyba mają do tego jeszcze podatek 12%
Magia ???? Nie opłaca się tam grać, ani wpłacać, bo zrobisz depozyt z myślą o zagraniu np. Tej belgijskiej ligi, wpłacisz, a tu oferta znika albo po prostu serwery padną i dziękuję ???? Zadziwia mnie bezkarność STSa. Odstawiają takie cyrki, a i tak multum osób tam ciągle gra. Nie zachęca ich to na pewno do poprawy, bo po co coś poprawiać, inwestować w lepsze serwery, skoro i tak gracze u nich stawiają, a jak serwer padną, zawsze można obrócić to w sukces i podziękować za tak liczne zainteresowanie ich ofertą i grę u nich, że ludzie zapychają serwery do maksimum :jezora:Dzisiaj im mecze z całej ligi belgijskiej zniknęły....
Nikt nie mówi o ciągłym graniu, jednak czasem mają wyższe kursy i warto podjąć ryzyko.No to ja czegoś nie rozumiem, każda opinia tutaj jest negatywna na ich temat, to wytłumaczcie mi po co tam jeszcze gracie?