Ta firma to ma problemy...ale raczej z głowa .powód ?. oferowane kursy , które rzucają pusty śmiech . My wiemy ze teraz są to takie "pany " ale raczej z malej p ,
Interesował mnie dziś mecz
Serie A Pescara -Roma i zawodnik E.Dzeko.Myślę sobie ze może tam być dziś kanonada i Edin postrzela ,tak wiec zaglądam i jest
zawodnik strzeli przynajmniej 3 gole , jest , jest ucieszona fantastycznym kursem równym
5.00:grin ???? milenium to juz paranoja kurs 3.2) na tego zawodnika .myślę sobie zainwestuje w niego Ale ...ze lubię szperać tak wiec zaglądam do Totomixa nie maja -rozgrzeszeni
,
Fortuna za 3 gole kurs wisi
8.00
Unibet kurs na to samo zdarzenie to
12.00.
Wiec prawda taka ta firma zgłupiała , kursy tragiczne , tna na wszystkich , nie chce sklamac ale na
El Clasico Totomix a sts tez ich powalal kursowo Totomix .
Podsumowanie , kursy słabe, strona zawiecha od piątku w godzinach szczytu ,cały czas jakieś techniczne przerwy , dublowanie a nawet potrojne przyjmowanie zakładów tych samych -klika się raz , kasa zostaje kupon nie zaakceptowany , drugi raz rowniez to samo za trzecim kupon postawiony..ale kasa znika za 3 kupony !!! .Reklamowac nie ma senssu bo jak
live , to prędzej zdarzenia się skończą jak oni zareagują .
Jedyny plus to wyplaty w 27 minut ....