>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - opinie

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
Tobie nie musi zalezac na tamtych zwrotach
oni mieli ABSOLUTNY OBOWIAZEK w momencie anulowania wygranych kuponow to samo zrobic ze wszystkimi innymi PRZEGRANYMI wszystkich graczy i KAZDY GRACZ MIAL Z AUTOMATU OTRZYMAC ZWROT ZA TAKIE KUPONY,oni tego nie zrobili,co jest absolutnym dowodem na niesamowite oszustwo i złodziejstwo w jednym
dlatego nie ma mozliwosci zeby takie cos pozostalo bez rozglosu
sprawa bedzie opisana na wszystkich forach,na profilach stsu na facebooku i twitterze (jak beda usuwac to do skutku bedzie wklejane info)
trzeba rowniez podeslac info do konkurencji czyli toto-mixu,fortuny z racji tego ze Juroszek uwielbia z nich szydzic na twitterze

a druga osobna sprawa z chwaleniem sie Juroszka z gra u zagranicznych bukmacherow zostanie wyslana do roznych stron,ktore moze beda chcialy to opisac od weszlo po inne strony

najwyzsza pora nauczyc tych cwaniaczkow uczciwosci ????
bo z takim nieprawdpodobnym zlodziejstwem i bezczelnoscia supportu jeszcze sie nigdzie nie spotkalem,a mowimy tutaj o firmie ktora otwarcie domaga sie karania nas wszystkich za granie u innych bukmacherow niz STS

S 22

scyzor1984

Użytkownik
Mi zależy ale na wyjaśnieniu całej tej sprawy. Poczekam 2-3 dni jeżeli nie dostanę odpowiedzi która mnie usatysfakcjonuje to również nie będę siedział bezczynnie.
Po długim weekendzie udam się do adwokata jak również UOKiK w celu dowiedzenia się czy można w tej sprawie coś zrobić i czy ma to w ogóle sens.
Bo szukać oszukanych osób na forach czy też jakiś portalach społecznościowych to jak szukanie igły w stogu siana. Co innego zrobić to przez Sąd który może powołać biegłego który się tym zajmie. Jednak do tego wszystkiego potrzebna jest chłodna głowa i jak napisałem wpierw udam się po poradę czy takie działanie ma jakikolwiek sens.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
A ten STS gdyby wystąpił na drogę sądową celem odzyskania srodków pienięznych na podstawie Kodeksu Cywilnego to jestem ciekawy z którego paragrafu?

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
ja myślę że oddadzą Ci te 2k
nawet tak tępe głąby jak cały STS po tak ogromnej kompromitacji już doskonale sobie zdają sprawę że lepiej oddać te 2k i modlić się żeby cała afera nie stała się głośna
bo w tym momencie gra toczy się o to że skoro wałek wyszedł na jaw to mają obowiązek ODDAĆ pieniądze
a) tym co na takich zakładach wygrali
b) wszystkim co takie zakłady grali (nawet jeżeli przegrali)
można być pewnym że takich zakładów zagranych było multum więc obojętnie czy mieliby oddać kasę tylko tym co wygrali a oni im zabrali,czy zgodnie z ich logiką że zakłady przyjęte nieprawidłowo (wiec oddajemy wszystkim co przegrali,bo tym co wygrali juz zabraliśmy)
wiec teraz cwaniaczki kombinują jak &quot;zgasić&quot; ten smród i nie pozwolić na to żeby sprawa się rozrosła i znalazło więcej poszkodowanych ????
bo chyba nikt nie ma wątpliwości ze ta złodziejska firma byłaby skłonna sama z siebie oddać pieniądze WSZYSTKIM,którym powinna mimo że oni nawet nie wiedzą że prawie rok temu zostali oszukani?

jeszcze dodam że cały smród nie wyszedłby na jaw,gdyby jakiś debil z STSu wpadł na to że skoro już robimy taki wałek,to chociaż dla zachowania najmniejszych środków ostrożności tym graczom,którym zabieramy wygrane to jeśli mają jakieś inne kupony podobne to też je anulujemy nawet jak przegrane
tylko największy debil mógł anulować wygrane a przegrane zostawić i liczyć że nikt się nie zorientuje ???? ???? ???? ???? ???? ????
no ale czego się spodziewać po firmie,której prezesem jest cymbał publicznie się chwalący że oszukuje zagranicznych bukmacherów,tych samych co domaga się ich zablokowania i kar za granie u nich

mam nadzieje ze znajda sie osoby,co beda naglasniac ich praktyki na forach,twitterze,facebooku,zobaczymy czy cwaniaczkowi Juroszkowi dalej bedzie tak do smiechu

Otrzymane punkty reputacji: +6
K 53

kinkyy

Użytkownik
Po pierwsze chyba wielu graczy nie rozumie co to są zakłady wspierające się. Nie jest zakładem wspierającym się puszczenie kombo Murray półfinał i Djoko finał w jakimś turnieju. Natomiast jest zakładem wspierającym się przypadek: Djoko finał, Murray odpada w półfinale jeśłi obaj wpadają na siebie w półfinale - są w tej samej połówce turnieju. Firmy oczywiście powinny to wszystko mieć zabezpieczone i na wszelki wypadek nie przyjmować w ogóle takich kombosów jesli nie potrafią odczytać drabinek, wychwycić takich sytuacji i wprowadzić tego do programu.
Moje zdanie jest takie, że firmy powinny wypłacać całość wygranej i generalnie płacić za każde swoje błedy. Niestety w swoich regulaminach mają zapisy ewidentnie przeciw klientowi i takie &quot;wytrychy&quot; że mogą anulować praktycznie każdy zakład, bo ktoś się &quot;pomylił&quot;. Chyba w żadnej innej branzy nie ma czegoś takiego. W tej konkretnej sytuacji i przy takim stanie prawa jeśłi chcieliby zachować się fer, powinni prześledzić drabinkę turnieju i skorygować kupon usuwająć z niego wspierające zakłady (zostawiajac te wyższe - na korzyśc klienta) i dopiero wtedy zweryfikować saldo. Jeśli odjęli z niego cała sumę z wypłaconego kuponu to jest to skandal i dowód na niepowazne traktowanie klientów.
Swoją droga to ciekawe jak bezradne są firmy w definiowaniu wspierających się zdarzeń w oprogramowaniu komputerowym. Kiedyś pamiętam, że w profesjonale nie mozna było zagrać meczu reprezentacji dorosłej i u21 na tym samym kuponie, bo niby się wspierają ;p Dzisiaj też bywa śmiesznie, ale lepsza przezornośc niż potem takie komplikacje.

K 53

kinkyy

Użytkownik
Jeszcze raz spojrzałem na kupon i nawet bez spoglądania w drabinkę oraz stan wiedzy z dnia zawarcia zakładu dla mnie sprawa jest jasna i do rozwiązania polubownego. Ewidentnie wspierającymi zdarzeniami są Argentyna 1-2 oraz Niemcy 1-2 . Mozna by oczywiście zinterpretować odwrotnie, ale robimy to na korzyść klienta i pozostawiamy 5 pozostałych zdarzeń z dużo wyższymi kursami. Kolega powinien wygrać kupon z kursem 217,8 a więc 383,33zł.

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
w tym momencie wlasciwie to kwestia tego czy kupon byl prawidlowy czy nie jest malo istotna,o wiele bardziej ciekawe sa inne sprawy,takie jak :
a) z jakiego punktu regulaminu kupon zostal anulowany (doskonale wiemy ze nie ma nic w regulaminie o takich zakladach)
b) dlaczego anulowane zostały tylko takie wygrane zakłady,mimo iż w regulaminie mają napisane że w przypadku kuponów nieprawidłowych anulowane są wszystkie
i dlaczego bezczelny clown z supportu STS probowal nas oklamac ze zgodnie z regulaminem anulowali wszystkie,dopoki sie nie okazalo ze jest dowod ze jednak niekoniecznie ????
c) jakie działania STS poczynił na ten moment aby natychmiast ustalic liczbe poszkodowanych graczy,ktorzy zagrali zaklady nieprawidlowe z powodu bledu w systemie i stracili pieniadze na przegranym kuponie (a zgodnie z regulaminem STS podobnie jak w przypadku scyzora juz po rozliczeniu kuponu mieli obowiazek go anulowac i oddac wszystkie stawki)
d) jaka kare poniosl prezes STS Mateusz Juroszek za granie u nielegalnych zagranicznych bukmacherow do czego sam sie otwarcie przez przypadek przyznal
(nie musze chyba nikomu przypominac ze jest on pierwsza osoba,ktora najglosniej domaga sie publicznie karania graczy grajacych u nielegalnych bukmacherow)

B 0

betty89

Użytkownik
ja powiem tyle w temacie, nie gram w sts&#39;ie nie ze względu na takie działania ale na ich kompromitująco niskie kursy. Ta firma jest tylko i wyłącznie rozreklamowana a de facto maja najsłabszy produkt na rynku. Ich kursy na ligę polską są po prostu śmieszne. Ogólnie piłka w topowych ligach to jakiś żart.

B 0

betty89

Użytkownik
i polecam napisać wniosek do Ministerstwa Finansów. Ja właśnie tak zrobiłam z FORTUNĄ. Niech się zajmą wreszcie cwaniaczkami. Grożą graczom, że kary za nielegalne granie on-line to niech pokażą, że u legalnych klient nie będzie oszukiwany. Co to za zapisy w regulaminie o zwrotach, oczywistych błędach... Jak coś jest w ofercie, ktoś to musiał przemyśleć a nie po fakcie zmiana warunków. Jeszcze takie działanie, że zagrasz a oni Ci zrobią zwrot z tego co sobie uważają za błędne a reszta pozostaje ważna. Ryzykujesz pieniądze żeby uzyskać wygraną a oni sobie minimalizują ryzyko jak uznają, że był niby błąd. Wtedy musi lecieć zwrot za całość nawet jak jest inne zdarzenie przegrane, bo nie na takich warunkach się zakładaliśmy. Polecam nagłośnić sprawę w SC i Ministerstwie Finansów.

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
heheheh,dosc &quot;optymistyczne&quot; podejscie ze ich kolesie ukaraja swoich braci za oszukiwanie szarego malo znaczacego gracza ????
tak samo jak i Kapica ściga Juroszka za granie u nielegalnych bukmacherów ????

S 22

scyzor1984

Użytkownik
Jeszcze raz spojrzałem na kupon i nawet bez spoglądania w drabinkę oraz stan wiedzy z dnia zawarcia zakładu dla mnie sprawa jest jasna i do rozwiązania polubownego. Ewidentnie wspierającymi zdarzeniami są Argentyna 1-2 oraz Niemcy 1-2 . Mozna by oczywiście zinterpretować odwrotnie, ale robimy to na korzyść klienta i pozostawiamy 5 pozostałych zdarzeń z dużo wyższymi kursami. Kolega powinien wygrać kupon z kursem 217,8 a więc 383,33zł.
To że Argentyna jak i Niemcy będą 1-2 to było wiadomo dopiero po meczach półfinałowych. Kupon został zawarty przed 1/8 finału dlatego były tak wysokie stawki gdyż drużyny te potrzebowały wyeliminować 3 rywali by dojść do finału . Równie dobrze w finale mogła zagrać i Grecja i nie byłoby problemu.
Zresztą w tej chwili ważniejsze są inne sprawy niż ta wygrana. Wczoraj otrzymałem taki oto meil (załącznik) i czekam na odpowiedź

K 53

kinkyy

Użytkownik
To że Argentyna jak i Niemcy będą 1-2 to było wiadomo dopiero po meczach półfinałowych. Kupon został zawarty przed 1/8 finału dlatego były tak wysokie stawki gdyż drużyny te potrzebowały wyeliminować 3 rywali by dojść do finału . Równie dobrze w finale mogła zagrać i Grecja i nie byłoby problemu.
Zresztą w tej chwili ważniejsze są inne sprawy niż ta wygrana. Wczoraj otrzymałem taki oto meil (załącznik) i czekam na odpowiedź
Ale własnie te dwie drużyny musiały wyeliminować (w bezpośrednich pojedynkach) ekipy które obstawiłeś że przegrają w ćwierćfinale i półfinale.;) Dlatego właśnie te zakłady się wspierały, czyli tak jakbyś podwójnie obstawiał to samo zdarzenie zgarniając &quot;bonusowe&quot; kursy.

H 902

hank

Użytkownik
Ale własnie te dwie drużyny musiały wyeliminować (w bezpośrednich pojedynkach) ekipy które obstawiłeś że przegrają w ćwierćfinale i półfinale.;) Dlatego właśnie te zakłady się wspierały, czyli tak jakbyś podwójnie obstawiał to samo zdarzenie zgarniając &quot;bonusowe&quot; kursy.
Przestań pieprzyć bo wszyscy tutaj to wiedza. Chodzi o to dlaczego bezczelnie kupon został anulowany po takim czasie, dlaczego nie zwrócono stawek ze przegrane kupony które tez sie wspierały jak i o wszystkie inne kwiatki które tutaj wyszły.

K 53

kinkyy

Użytkownik
Przestań pieprzyć bo wszyscy tutaj to wiedza. Chodzi o to dlaczego bezczelnie kupon został anulowany po takim czasie, dlaczego nie zwrócono stawek ze przegrane kupony które tez sie wspierały jak i o wszystkie inne kwiatki które tutaj wyszły.
To niech nikt nie &quot;rżnie głupa&quot;, bo tak to można się bawić w piaskownicy a nie walczyć z takim molochem jak sts. Oczywiście sts może to tylko przegrać, jeśli nie w sądzie to wizerunkowo, ale jeśli powstanie jakiś precedens to może rzutować na całe prawo związane z zakładami. Dlatego warto to rozegrać mądrze i między innymi powołując się na niekonsekwencję w działaniu oraz swobodną interpretację regulaminów wypunktować ziemniaka.

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
UWAGA
&quot;zaginęło&quot; WsparcieSTS,ktokolwiek widział ktokolwiek wie gdzie się podziewa nasz przedstawiciel wspaniałomyślnej firmy dla której uczciwość jest na pierwszym miejscu!
STS myślał że tu będą pytania o metody depozytów czy wspaniałą ofertę a tu bydło ku zaskoczniu zaczęło węszyć poważne wałki w wykonaniu legalnego i niezwykle &quot;uczciwego bukmachera&quot;
a jak pod lupę wzięli wałki w wykonaniu Mateusza J to już całkowite przegięcie,tylko czekać aż się poskarżą gdzie trzeba i Kapica wyjdzie z kolejnym orędziem do narodu że trzeba przykręcić śrubę przestępcom od nielegalnych bukmacherów:grin: :grin:

cóż wczoraj zadałem kolejne &quot;ciekawe&quot; pytanie na które już nie otrzymałem odpowiedzi,oprócz działań jakie STS podjął w celu zgodnie z ich regulaminem oddania pieniędzy wszystkim,którzy przegrali swoje pieniądze na zakładach,które zostały przyjęte z powodu błędu interesuje mnie jeszcze jedna sprawa,otóż:
jakie działania STS podjął od strony technicznej aby wyeliminować ten &quot;błąd&quot; z czasów MŚ i uniemożliwić przyjmowanie takich &quot;zakazanych&quot; zakładów w kolejnych turniejach,ligach itp?
choć oczywiście tutaj też znam odpowiedź,a brzmi ona ŻADNE!
a dlaczego żadne? bo przecież STS nie zrezygnuje z kasy za przegrane takie zakłady,które były,są i będą!
a co jak ktoś wygra? no to scenariusz już znamy:
godzina 15:00 Juroszek pochwali się screenem na swoim twitterku jak to
&quot;nasz gracz oskubał nas na 10 000PLN,Ty też możesz wygrać tyle za 2 PLN!&quot;
godzina 15:30 Ździsio Kostrubała nakaże anulować kupon pod pretekstem błędu w systemie! :]

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
i dlaczego bezczelny clown z supportu STS [...]
Daj spokój ;)
O pracę jest ciężko. Facet musi reprezentować stanowisko firmy i nie może inaczej, bo za to mu płacą. Inaczej wyleci. I zbiera cięgi za innych.
Jest &quot;piorunochronem&quot;.
To nie musi być jedna (i ta sama osoba). Być może następnym razem odpowie nam tu już ktoś inny.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] ale jeśli powstanie jakiś precedens to może rzutować na całe prawo związane z zakładami. [...]
W Polsce nie obowiązuje prawo precedensowe. Np. w kwestiach podatkowych obowiązują &quot;interpretacje&quot;. Ponieważ RP stoi na patologii interpretacyjnej. Kontynuując temat podatkowy: dotychczas, obowiązywały interpretacje poszczególnych &quot;skarbówek&quot; a teraz chyba Ministerstwa Finansów. Interpretacje dotyczące jednego przypadku, nie rozciągają sie na całą klasę takich przypadków. Dotyczą tylko, tego jedynego.

Oczywiście, wrzucić sprawę &quot;wyżej&quot;, nie zaszkodzi.

Do góry Bottom