charlie71
Użytkownik
A jak się ma nie robić, jak jawnie przekręcają gościa na 2k? Kolejnymi odpowiedziami tylko się pogrążają i pokazują jakie praktyki stosuje ta "legalnie działająca firma"niezła nagonka się robi
S hit T o S hit
A jak się ma nie robić, jak jawnie przekręcają gościa na 2k? Kolejnymi odpowiedziami tylko się pogrążają i pokazują jakie praktyki stosuje ta "legalnie działająca firma"niezła nagonka się robi
nagonka? a Ty sobie zdajesz sprawę że wyszły na jaw przekręty,którymi żadna firma się jeszcze nie ośmieszyła?Odnosząc się do problemu kuponu wiele bukmacherów tak robi, jedna powinni oddać pieniążki włożone. Proponuję trochę wyluzować bo niezła nagonka się robi.
Problem z numerem pesel to już sytuacja od dawień dawna nawet są osoby kupujące konta u bukmacherów także kolega wyżej mógł paść ofiarą kogoś takiego.
Tak, kolega chciał punkt mówiący o tym, że nie można. Nie ma takiego punktu ponieważ takie łączenie jest możliwe.Nie umiesz człowieku czytać, kolega chciał punkt z regulaminu, jeśli obsługa bukmachera nie potrafi zacytować swojego regulaminu, to juz widzę jak rzetelna jest w poważniejszych sprawach, zreszta krętactwo w meilach tylko to potwierdza.
z jakim regulaminem? , skoro w regulaminie nie ma o tym wzmianki.Tak, kolega chciał punkt mówiący o tym, że nie można. Nie ma takiego punktu ponieważ takie łączenie jest możliwe.
scyzor1984 - wypłacił środki zanim zostały naniesione stosowne korekty. Jego sprawa jest dogłębnie analizowana w tej chwili i na pewno wszystko zakończy się zgodnie z Regulaminem. Jeśli mamy do czynienia z kwestią zwrotu części środków, to zostaną one zwrócone.
Chyba ktoś tutaj jest słabo zorientowany ale ja te pieniądze wam już zwróciłem. Nie mam zamiaru dla takiej sumy ciągać się z wami po sądach mam nadzieję że się wzbogaciliście. Pragnę jednak podkreślić że spłacenie mojego ujemnego salda nie jest równoznaczne z zaakceptowanie decyzji STS.scyzor1984 - wypłacił środki zanim zostały naniesione stosowne korekty. Jego sprawa jest dogłębnie analizowana w tej chwili i na pewno wszystko zakończy się zgodnie z Regulaminem. Jeśli mamy do czynienia z kwestią zwrotu części środków, to zostaną one zwrócone.
Ja w zakłady bukmacherskie gram od 13 lat i nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją chociaż nie raz jakieś problemy były. Szczególnie z wypłaceniem trochę wyższych sum w punktach naziemnych. Z tego co się orientuje to wygrane do 1 tys zł powinny być wypłacane od ręki. Mi czasami zdarzało się chodzić 2 tygodnie zanim dostałem 500 - 1000. Nie powiem lubię grać w STS ale to w jaki sposób postępują z klientami pomału mnie od nich odpycha.A no dlatego ze nigdy bukmacher nie oszukuje osob ze stazem a raczej rzadko sie zdarza. A placz zaczal sie od bonow z bahu gdzie zakladali konta nawet na psa. Nie mowie ze tutaj tak jest ale to jest dziwne ze przewaznie jest placz nowych. Tutaj blad stsu ewidenty i o tym wspomnialem.kiczny zeby avatar cie nie wciagnal nosem
Aż sie zalogowałem bo to co wyprawia STS to parodia , analizują czy zrobią zwrot :grin: a wysyłaja listy o 2k ,ewidentnie kręcą wałki wygląda to jak kabaret domaganie sie i całą procedura anulowania tych kuponów , od profesjonalnej firmy chciało by sie oczekiwac profesjonalnych działań , jescze wakacje wygrany kupon ,wypłacił, pomelanżował zapewne a teraz z własnej kieszeni trzeba spłacać to nie jak zwrot ale przegrany kupon bo to i budżet wykręca. a co ze szkodami moralnymi ? STS ma to całym inwentarzu z kursami żenującymi i bonusem gdzie do obrotu liczą sie tylko trafione kupony haha (teraz czytajac ten temat to skminiłem dobre ????Jego sprawa jest dogłębnie analizowana w tej chwili i na pewno wszystko zakończy się zgodnie z Regulaminem. Jeśli mamy do czynienia z kwestią zwrotu części środków, to zostaną one zwrócone.
Wydaję mi się, że o to właśnie chodzi, o przechytrzenie Bukmachera.Na wstępie przepraszam za kilkudniową nieobecność. To wyjątkowa sytuacja.
Drodzy Państwo. Jest dokładnie tak jak napisał Yar000.
Doskonale rozumiem wasze stanowisko od strony klienta, chciałbym jednak żebyście też spróbowali zrozumieć sprawę z pozycji Bukmachera. Jest spora grupa klientów, która usiłuje wykorzystać błędy powstałe w rozmaitych okolicznościach. Czasami są to w ostatniej chwili przesunięte spotkania, komplikacje natury informatycznej czy mimowolne, choć rzadkie błędy ludzkie. Gro klientów szukając tego rodzaju okazji lub zauważając ją szybko obstawia dany zakład i kiedy tylko zostanie rozliczony zleca wypłatę środków i świętuje zwycięstwo nie tyle z wygranego kuponu, co z faktu przechytrzenia Bukmachera.
Czy jest to uczciwa postawa?
ot Polska, tutaj nawet za szczęście w bukmacherze można osiwiećAż sie zalogowałem bo to co wyprawia STS to parodia , analizują czy zrobią zwrot :grin: a wysyłaja listy o 2k ,ewidentnie kręcą wałki wygląda to jak kabaret domaganie sie i całą procedura anulowania tych kuponów , od profesjonalnej firmy chciało by sie oczekiwac profesjonalnych działań , jescze wakacje wygrany kupon ,wypłacił, pomelanżował zapewne a teraz z własnej kieszeni trzeba spłacać to nie jak zwrot ale przegrany kupon bo to i budżet wykręca. a co ze szkodami moralnymi ? STS ma to całym inwentarzu z kursami żenującymi i bonusem gdzie do obrotu liczą sie tylko trafione kupony haha (teraz czytajac ten temat to skminiłem dobre ????
Raczej nowotwór, który należy pokonać.[...] , że niektórzy mają nas za jakiś enigmatyczny, wrogi twór, który należy mówiąc kolokwialnie pokonać. [...]
To nie jest jego problem, że wypłacił środki zanim korekty zostały naniesione. Ja w swojej pracy za podobny błąd zapłaciłbym głową, ale mojemu klientowi włos by z głowy nie spadł, a Wy go jeszcze straszycie jakimiś sądami.Nie ma to jak mylić zakład długoterminowy ze wspierającym i na tej podstawie budować teorie spiskowe...
Każdy ma prawo do własnego zdania na dowolny temat nawet jeśli jego przesłanki są oparte na nieprzyjaznym nastawieniu. Szanujemy to choć staraliśmy się sprawę możliwe prosto wyjaśnić. Przykro nam, że nie do końca się udało.
Nie będziemy już jednak bardziej brnąć w temat bowiem jesteśmy tu od pomocy w działaniu naszych usług, a nie żeby odpierać daleko idące zarzuty.
Wracając do sprawy Pietaszek89
Rejestracje są weryfikowane na podstawie skanu dowodu tożsamości. Jeżeli ktoś wejdzie w posiadania dowodu czy skanów kogoś innego, to niestety nie ma możliwości wykryć tego na etapie rejestracji.
Jeśli uda się skontaktować z prawowitym właścicielem dowodu tożsamości wtedy konieczna jest weryfikacja jaki wyjaśnienie. Podejmujemy wszelkie konieczne działania by pomóc klientowi w zgłoszeniu takiej sprawy lub udostępnieniu możliwości gry na STS.pl.
Pietaszek89 jesteśmy do Twojej dyspozycji pod [email protected]
Nie byłbym taki pewien. Wiesz .., "z terrorystami się nie negocjuje". Muszą być twardzi. :grin:[...]
bo ze scyzrowi oddadza zeby uciszyc smrod jest pewne na 1000% ????
Sprawa o której mowa nie jesteś w stanie w jakikolwiek sposób wyjaśnić. Natomiast zarzuty nie są bezpodstawne ponieważ sprawa dotyczy między innymi mnie i czarno na białym widać że zostałem oszukany.Nie ma to jak mylić zakład długoterminowy ze wspierającym i na tej podstawie budować teorie spiskowe...
Każdy ma prawo do własnego zdania na dowolny temat nawet jeśli jego przesłanki są oparte na nieprzyjaznym nastawieniu. Szanujemy to choć staraliśmy się sprawę możliwe prosto wyjaśnić. Przykro nam, że nie do końca się udało.
Nie będziemy już jednak bardziej brnąć w temat bowiem jesteśmy tu od pomocy w działaniu naszych usług, a nie żeby odpierać daleko idące zarzuty.