Tak, tylko że jest jeszcze bardzo mało punktów... W lubelskim jest 5 kolektur, z czego 2 Lublinie, po 1 w Białej Podlaskiej, Lubartowie i Chełmie - to stanowczo za mało. Dla porównania w podlaskim jest tylko w Białymstoku.W sumie to rzadko bywam w "ziemniakach". A jak już się pojawię to w Milenium.
Ale jak słyszę, że w weekendy nie dają "KZ" w hokeju to bym ich wyśmiał ????
Nawet do głowy by mi nie przyszło, że takie cyrki są...
Milenium ma najlepszą ofertę hokeja z ziemniaków.
Oferta lig/zdarzeń dość szeroka. Marża/kursy całkiem przyzwoite, nie odstraszają ludzi.
Polecam wszystkim
I to nieważne czy to poniedziałek, wtorek czy sobota albo niedziela...
Nie wiem czy wiesz że w Łomży są 2 kolektury STS, a poza tym nigdzie indziej nie interesowalem się.Tak, tylko że jest jeszcze bardzo mało punktów... W lubelskim jest 5 kolektur, z czego 2 Lublinie, po 1 w Białej Podlaskiej, Lubartowie i Chełmie - to stanowczo za mało. Dla porównania w podlaskim jest tylko w Białymstoku.
Miałem przyjemność tam zagrać i muszę przyznać rację - bo mają naprawdę elegancką ofertę, kursy również solidne
Miejmy nadzieję że się rozwiną ????
Panowie STOP - moja dywagacja odnośnie liczby kolektur dotyczy firmy Milenium. Tak wiem, to nie ten watek, bo temat dotyczy STS... Poprostu skomentowałem myśl Vadera... Doskonale wiem ile jest punktów STS w kraju.STS na pewno najbogatszy bukmacher, na pewno ma najwięcej kolektur i klientów.
Co do oferty - może być.
Diuq85 w Puławach jest także kolektura STS , więc do tych pięciu dolicz także tę puławską. Chociaż nie wiem, czy nie jest ich czasem więcej.
To może powiem tak.Panowie STOP - moja dywagacja odnośnie liczby kolektur dotyczy firmy Milenium. Tak wiem, to nie ten watek, bo temat dotyczy STS... Poprostu skomentowałem myśl Vadera... Doskonale wiem ile jest punktów STS w kraju.
Zgadzam się, że STS to najgorszy bukmacher naziemny. Jednak oferta na polską siatkówkę jest obecna u tego buka. Sporty zimowe też się tam pojawiają.powiem tak.
STS był w porządku. Do niedawna.
Niestety, teraz został przejęty przez StanleyBet i jakość zdecydowanie się obniżyła.
Nie ma kursów na polską siatkówkę. Nie ma sportów zimowych. Mam nadzieję że się to zmieni.
Na tą chwilę jest to najgorszy bukmacher naziemny.